Dodaj do ulubionych

Koszykarskie mistrzostwa Europy w Łodzi

12.01.07, 11:02
Tak trzymać! Tak impreza to doskonała promocja miasta!
Obserwuj wątek
    • Gość: Andrej UBAW IP: *.toya.net.pl 12.01.07, 14:49
      w Bydgoszczy jest też hala sportowa która przyjmie półfinalistów, a kosztowała
      ok 50 milionów,a nie 160 i z czego tu się cieszyć???????? jednym meczem
      rzeczywiście zrobimy taką promocję hali na Unii 2 , że ho ho.
      Pozdro dla normalnych!
    • Gość: Andrej Ubaw 2 IP: *.toya.net.pl 12.01.07, 15:00
      i jeszcze jedno: jak nie znajdą sponsora który pokryje koszty (3,5 miliona)
      organizowania tej komercyjnej imprezy, lecz wydadzą pieniądze z budżetu miasta
      (na tzw. promocję)to nie będzie śmieszne lecz skandaliczne! przypomne że za
      taka kwotę ostatnio oddano wyremontowane mieszkanie komunalne na ulicy Lipowej!
      • Gość: Ubaw Re: Ubaw 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 16:24
        Po pierwsze my będziemy mieć jednak dużo większą halę niż w Bydgoszczy.
        Przyjmiemy także siatkarki w tym samym roku, co roku zapewne LŚ.
        Nie jestem fachowcem i nie wiem za ile można wybudować halę na wszystkie
        imprezy, na minimum 10 tys, a tylko taka ma sens w dużym mieście. Po drugie,
        Jeśli uważasz że Łódź nie potrzebuje hali, ME w koszykówce, to co proponujesz w
        zamian jeśli chodzi o sport i rozrywkę?
        Wiem, wiem, stadiony, lodowiska i baseny, każdy za 20 mln, bo taniej...
        • Gość: Andrej Re: Ubaw 2 IP: *.toya.net.pl 12.01.07, 16:48
          nie neguje wybudowanie takiego obiektu sportowego! jednak w dalszym ciagu
          pozostaje więcej putań niz odpowiedzi! liga światowa , mistrzostwa koszykarzy i
          siatkarek to raptem 3-4 dni w ciągu roku kiedy ten "pomnik sportu" bedzie
          wypełniony kibicami...a co potem????? będzie stał pusty! prosze o riposre i
          pozdrawiam
          • Gość: bomba Re: Koszykarskie mistrzostwa Europy w Łodzi IP: *.4web.pl 12.01.07, 16:59
            jest to hala wielofunkcyjna, a więc nie będą się w niej tylko odbywać imprezy
            stricte sportowe-od koncertów po targi...
            • Gość: McCuskey Re: Koszykarskie mistrzostwa Europy w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 17:12
              Właśnie, szczególnie liczę na koncerty. Hala sportowa ma fatalną akustykę i nie
              najlepsze warunki. Tutaj może być inaczej. Ta hala powinna zarabiać.
              A w przyszłości marzy mi się jakiś konkretny łódzki team koszykarski, względnie
              siatkarski, który poważniejsze mecze mógłby grać w tej hali. To jednak tylko
              marzenia
              • Gość: Andrej Re: Koszykarskie mistrzostwa Europy w Łodzi IP: *.toya.net.pl 12.01.07, 18:49
                ...jej wielofunkcyjność jest iluzoryczna! Mówicie koncery-marzenia Łódz jest od
                10 lat pomijana jeśli chodzi o takie imprezy z górnej półki ( i śmiem twierdzić
                że ta budowla tego nie zmieni!!). Mówicie "targi" międzynarodowe..hmm takie są
                w łodzi i wcale nie potrzebują nowej powierzchni wystawienniczej bo maja
                problem z zapełnieniem powierzchni obecnej-powód brak chętnych i pomusłów lub
                kiepskie zarządzanie to samo tyczy się koncertów....
                • Gość: Andrej Re: Koszykarskie mistrzostwa Europy w Łodzi IP: *.toya.net.pl 12.01.07, 19:15
                  Przepraszam za glupoty ktore napisalem, ale bylem pod wplywem... Hala
                  wielofunkcyjna jest jak najbardziej potrzebna i dobry manager jest w stanie ja
                  odpowiednio zagospodarowac.Odszczekuje zarzuty...HAU HAU HAU
                  • Gość: Andrej Re: Koszykarskie mistrzostwa Europy w Łodzi IP: *.toya.net.pl 12.01.07, 19:22
                    widze że niektórzy na forum zamiast szarych komórek mają wodogłowie, szkoda że
                    brak argumentów w tej sprawie powoduje takie niskie pobudki by podszywac się
                    pod mój nik.......... POZDROWIENIA DLA NORMALNYCH
                    • Gość: Andrej Re: Koszykarskie mistrzostwa Europy w Łodzi IP: *.toya.net.pl 13.01.07, 09:38
                      O Jezu, prowadzę monolog!
                      • Gość: albert świetlik Re: Koszykarskie mistrzostwa Europy w Łodzi IP: *.jed.isu.net.sa 13.01.07, 10:50
                        Trudno dyskutować z durniem który do wszystkiego jest nastawiony na nie,
                        najprawdopodobniej tylko dla tego, że hala ta nie powsatała na wsi Widzew i żal
                        du*ę ściska. Jeśli nie wiesz co się kryje pod pojęciem "wielofunkcyjna"(czyli
                        do wszystkiego) to szkoda prądu na ciebie. Tekściki że menadzerowie omijają
                        Łódź moesz co najwyżej swojej babci na dobranoc opowiadać. Taki masz mały
                        móżdzek że nie rozumiesz powodów tego omijania? Jak mieli coś organizować jak
                        nie było gdzie? Wychyl lepijej kolejnego kilicha i idź spać.
                        • Gość: Andrej Re: Koszykarskie mistrzostwa Europy w Łodzi IP: *.toya.net.pl 13.01.07, 21:19
                          a po co pod Ksawerowem hala wielofunkcyjna? Aby Marchewki sprzedawać?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka