Dodaj do ulubionych

wygralismy!!!

16.01.07, 12:02
Chcialabym wszystkich poinformowac, ze wygralismy!!! Firma DANONE odnowi nasz
plac zabaw na os. Traugutta. Wielkie, wielkie dzieki dla wszystkich, ktorzy
glosowali - oto nasza nagroda! Dzieciaki beda sie juz wiosna bawily na nowym,
bezpiecznym i kolorowym placu zabaw. Mysle, ze zarowno my dorosli jak i
dzieciaki bedziemy dbac o to szczegolne dla nas miejsce. Wiadomosc jest
pewna, bo Pan Prezes spoldzielni dostal dzis telefon potwierdzajacy ta
wiadomosc od komisji z firmy DANONE. POZDRAWIAM WSZYSTKICH FORUMOWICZOW I
DZIEKUJE, DZIEKUJE ZE SIE NIE PODDALISCIE ! Teraz czekamy na snieg by uczcic
to zwyciestwo dlugim i wesolym kuligiem! Matylda
Obserwuj wątek
    • stefan2007 Pani Matylda jest wspaniała ! 16.01.07, 14:28
      zorina4 napisała:

> Chcialabym wszystkich poinformowac, ze wygralismy!!! Firma DANONE odnowi nasz
      > plac zabaw na os. Traugutta. Wielkie, wielkie dzieki dla wszystkich, ktorzy
      > glosowali - oto nasza nagroda! Dzieciaki beda sie juz wiosna bawily na nowym,
      > bezpiecznym i kolorowym placu zabaw. Mysle, ze zarowno my dorosli jak i
      > dzieciaki bedziemy dbac o to szczegolne dla nas miejsce. Wiadomosc jest
      > pewna, bo Pan Prezes spoldzielni dostal dzis telefon potwierdzajacy ta
      > wiadomosc od komisji z firmy DANONE. POZDRAWIAM WSZYSTKICH FORUMOWICZOW I
      > DZIEKUJE, DZIEKUJE ZE SIE NIE PODDALISCIE ! Teraz czekamy na snieg by uczcic
      > to zwyciestwo dlugim i wesolym kuligiem! Matylda

Pani Matyldo, wielkie dzięki. Pozdrawiam i życzę następnych, podobnych sukcesów.
      To jest to o co chodzi czyli "społecznie na rzecz naszych milusińskich".
    • hajdana super ! 16.01.07, 18:19
      pozdrawiam:)
    • kiwaczek11 Re: wygralismy!!! 16.01.07, 22:01
      Gratulacje!!! Ale teraz trzeba by pomysleć w jaki sposób uchronić to cacko,
      kiedy już będzie, przed tymi, co tworzyć za bardzo nie lubią, natomiast
      uwielbiają psuc, brudzić, łamać, bazgrac debilizmy. Bo jak znam zycie to...
      • zorina4 Re: wygralismy!!! 17.01.07, 10:03
        To dobre pytanie, tez sie nad tym zastanawialam. Moze jakis monitoring w
        godzinach wieczornych i nocnych oraz czujny wzrok mieszkancow bloku nr.5 i 4???
        Wspolpraca z policja, no i oczywiscie zapalone latarnie noca. Jak narazie
        mieszkancy wykazuja inicjatywe, znalazlan juz kilku chetnych do zaslaniania
        plandeka piaskownicy, bo takowa ma byc na wyposazeniu. Wierze, ze wspolnie
        bedziemy dbac o ten plac skoro tak wytrwale o niego walczylismy.
        • dw225 Re: wygralismy!!! 18.01.07, 09:32
          Zabić dla przykładu ze trzech a kosztami egzekucji obciążyć rodzinę.
          Może w ten sposób odstraszy się potencjalnych debili, którzy z nudów zamiast się
          wziąć się za naukę lub pracę to psują.
    • dinozaurka Re: wygralismy!!! 16.01.07, 23:11
      MATYLDA SUUUPEEEERRRRRRRR! ! ! ! ! ! ! :))))))
      Ależ rewelacyjna wiadomość :))))
      Od trzech dni chyba nie zaglądałam na forum (odwyk, czy co? ) a dziś coś mnie
      tu pomomo braku czasu ściągnęło..... :) i Co widzę? SUPER wiadomośc :))))
      Matylda jesteś wielka, bo to tylko dzięki Tobie, dzięki temu, że zgłosiłas ten
      plac dzieciaki będą miały fajne miejsce do zabawy. My Ci w tym tylko później
      pomagaliśmy, i powiem nieskromnie, wydajnie pomagaliśmy. Ale tak to już jest,
      że połową sukcesu jest samo rozpoczęcie jakiegos przedsięwziecia. Reszta (czyli
      oddawanie głosów) była dla nas już tylko dobrą zabawą, zakończoną wspanialym
      finałem :)))))
      Fajnie nam się zaczął ten rok....czyżby szczęsliwa siódemka dała o sobie
      znać? ;)))
      • edmurphy Re: wygralismy!!! 16.01.07, 23:22
        Jestem wzruszony ! Cudowna wiadomość, fantastycznie. Nasze miasto wypieknieje i
        jaka radość dla dzieciaków. Gratuluję pani Matyldo :-) Kurczę można cos w tym
        naszym miescie zrobic razem :-) A wczoraj zebralismy rekordową sumę 9.001,33.
        Też świetnie :-)
        ze wzruszenia łyknąłem wszstkie ć i ę, a co tam ! :-)
    • rs77 Re: wygralismy!!! 17.01.07, 00:24
      Gratulacje i honory dla pomysłodawczyni i wielkie podziękowania dla wszystkich
      głosujących - super. Pokazaliśmy, że możemy wspólnie odnieść sukces dla naszych
      milusińskich. Pozdrawiam.
      • jadwiska Re: wygralismy!!! 17.01.07, 13:27
        Pozdrowienia dla pomysłodawczyni. Widać, że w grupie "gorących głów i serc"
        jest siła i wszystko można osiągnąć. Trzeba tak dalej. A może coś jeszcze można
        zrobić dla tego naszego miasta ??
    • masa250 Re: wygralismy!!! 17.01.07, 14:53
      Oczywiście super,że wygralismy !! Ciekawy jestem czy ta cala matylda za 4 lata
      nie bedzie kandydowała na burmistrza.A może onarobi to żeby sie podlizac. NARA.
      • kiwaczek11 Re: wygralismy!!! 17.01.07, 19:15
        no toż to Sherlock Holmes niechybnie! Cóż za intelekt, cóz za przenikliwość,
        och! ach! . wrrrrrrrrr.....
      • stefan2007 Re: wygralismy!!! 18.01.07, 08:13
        A nawet jakby startowała to co ? Zabronisz ? Będziesz kadzić, wymyślać jakieś
        tam "peesele albo straż". Jedno wiem, jestem tego pewien, że to co robiła to
        wszystko dla kochanych dzieciaków. Za to powinniśmy być jej wdzięczni !
      • zniesmaczona12 Re: wygralismy!!! 18.01.07, 09:38
        Do masa250 - nie jestes w temacie albo strugasz glupa Matylda wlasnie
        kandydowala na radna i ja sama oddalam na nia wlasnie glos. Dlaczego ? bo
        bylaby lepsza radna od niejednego ciolka, ktoryemu jakos tam udalo sie wejsc do
        Rady.Jakie podlizywanie ? o czym ty czlowieku mowisz. W ktoryms temacie dot.
        bezpanskiego psa , ktos madrze napisal "czlowiek czlowiekowi wilkiem "a co
        mowic o zwierzaku i to sie niestety potwierdza.
      • zorina4 Re: wygralismy!!! 18.01.07, 11:49
        Czesc Masa, gdybys chcial sie wykazac swoja checia dzialania i
        bezinteresownoscia to obiecuje Ci, ze niebawen bedzie taka okazja. Badziesz tez
        mogl mnie lepiej poznac skoro jestes taki ciekawy. Jestesmy w trakcie tworzenia
        Stowarzyszenia, ktore bedzie integrowac nasza spolecznosc i szukamy ludzi
        chetnych, tworczych, z pomyslami, ktorzy wierza, ze mozna cos zmienic w naszym
        miescie. Licze na Ciebie i mam nadzieje, ze twoj zapal nie skupia sie tylko na
        gadaniu i tego typu dociekaniach... Pozdrawiam Matylda
        • podroznik11 Dla Matyldy.....:))))) . 19.01.07, 06:36
          24img.com/935880732
          • zorina4 Re: Dla Podroznika.....:))))) . 19.01.07, 09:15
            Dzieki! piekna i moj ulubiony kolor. Fajnie by bylo gdyby w naszych
            przyblokowych ogrodkach takie piekne roze cieszyly oko. Pozdrawiam
        • bj_jr Re: wygralismy!!! 26.01.07, 21:59
          Zorina, integracja to wspaniała rzecz. Tylko żeby nie była to integracja rodem
          z dawnych lat, pod hasłem " proletariusze wszystkich krajów łączcie się ".
          • zorina4 Re: wygralismy!!! 26.01.07, 22:16
            Nikogo do niczego na sile nie zmuszam... Ogladales moze ostatnio "Alternatywy
            4", ze masz takie skojarzenia? Ludzie z ktorymi chcemy cos robic wychodza z
            zalozenia, ze jezeli komus sie nie chce to nam sie zachce... Nie martw sie, bo
            nasze pomysly na integracje nie polegaja na wyreczaniu "spoldzielczej brygady
            szybkiego reagowania".
          • dinozaurka W I D Z I E L I Ś C I E ? ? ? ? ? ? ? ? :))))))) 14.02.07, 17:25
            www.danonki.pl/index_place_zabaw.php?id=czgxbWsxMDBicDI0Mjc%3D
            codziennie tam zaglądałam, a dzis............. :))))
            Ależ radość,,, :)))) już "potwierdzona na piśmie" ;)
            No kochani, jesteśmy wielcy ;)))))))
            W imieniu naszych dzieciaków dziekuje wszystkim, którzy oddawali głosy,,,i tym,
            którzy byli wytrwali i głosowali do samego końca i tym, którzy oddali nawet
            tylko jeden głos........ tu kazdy głos był na wage.... zwycięstwa! :)))
            • dinozaurka Re: W I D Z I E L I Ś C I E ? ? ? ? ? ? ? ? :)) 14.02.07, 17:28
              a swoją drogą... teraz tak patrze na zdjęcia na stronie Danonka... :)...
              narzekacie na brak basenu w Żychlinie :)))
              Czy ta piaskownica nie przypomina Wam bardziej basenu niz piaskownicy? :)))
              • osamabinladen888 [...] 14.02.07, 22:43
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • michasia1000 Re: zorina i podroznik sex afera 14.02.07, 22:53
                  Co za czuby wdzieraja sie na to forum. Jak nie jakis heya to osama . Kochani
                  modlcie sie o zdrowie bo o rozum dla was to czas stracony.
                  • edmurphy Re: zorina i podroznik sex afera 14.02.07, 23:39
                    Swietna wiadomość Dinozaurko :-) Naprawdę możemy być z siebie dumni :-)))) Już
                    doczekać się nie mogę kiedy ruszą prace na placu zabaw. Jesteście wielcy !!!!!!!
                    • edmurphy Re: wygraliśmy !!!!! 14.02.07, 23:40
                      I jeszcze mała poprawka w tytule (:-
                      • osamabinladen888 Re: wygraliśmy !!!!! 15.02.07, 01:52
                        leć juz sie bawic w piskownicy , podnieca sie planem zabaw
                        • deflor1 Re: wygraliśmy !!!!! 15.02.07, 22:31
                          Ty baranie, lepiej się zupełnie nie odzywaj, bo jesteś mówiąc kolokwialnie DNO.
                          • zorina4 Re: wygraliśmy !!!!! 15.02.07, 23:14
                            Dzieki Dinozaurko za wiadomosc. Odetchnelam z ulga, bo mimo , ze byly
                            potwierdzenia to jednak gdzies tam uwieralo ziarenko niepewnosci... Pozdrawiam
                            • edmurphy Re: wygraliśmy !!!!! 16.02.07, 01:24
                              To na kiedy zapraszacie na wielkie otwarcie placu zabaw? :-)
                            • dinozaurka Re: wygraliśmy !!!!! 16.02.07, 08:20
                              Właśnie ja też , niby wiedziałam, że plac będzie, ale dopóki nie zobaczyłam
                              tego na piśmie, jakaś taka na 110 % pewna nie byłam.... pewnie dla tego tak
                              często zaglądaam na strone Danona...
                              Ech, kurcze, chyba ja z tych, co to wierzą w pisane ;)))))
                              A imprezka inauguracyjna? :)))) myślę, ze jeśli Danon zdąży, to 1. VI był by
                              terminem idealnym :))))
                              • dinozaur2007 Re: wygraliśmy !!!!! 16.02.07, 09:10
                                To jest radosna wiadomość ! O takie nam chodzi a nie ploty, oszczerstwa,
                                pomówienia, zazdrość, itp. Obrzydliwe oszołomy czas przeprosić panią Matyldę !
                                • zielony69 Re: wygraliśmy !!!!! 24.02.07, 12:36
                                  Kiedy zostanie odnowiony ten plac zabaw i dzieciaki zaczną sie bawić na nowym
                                  bezpiecznym miejscu rozrywaki ? Gratulacje za pomysł i wygraną.
                                  • zorina4 Re: wygraliśmy !!!!! 24.02.07, 18:05
                                    Do konca maja maja byc oddane wszystkie nowe place zabaw, ktore zwyciezyly w
                                    tej akcji.
                                    • zielony69 Re: wygraliśmy !!!!! 24.02.07, 20:36
                                      ok dzięki. Mam nadzieje, że ten nowy plac sprawi dużo frajdy dzieciakom. a z
                                      drugiej strony to może da do myślenia Radnym, że takie akcje są potzrebne i może
                                      z własnej inicjatywy odnowili by jakiś plac zabaw.
                                      • wewiurka77 Re: wygraliśmy !!!!! 01.04.07, 17:26
                                        gdzie ten plac zabaw jest , w zime go pobuduja
                                        • zorina4 Re: wygraliśmy !!!!! 01.04.07, 21:36
                                          hej wiewiurka77 przeczytaj regulamin na www.danonki.pl to sie dowiesz kiedy
                                          mija termin oddania... albo wczesniejsze posty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka