Dodaj do ulubionych

Jestem za bezwzględnością moderatorek

25.01.07, 11:03
Jestem za bezwzględnym usuwaniem z tego forum wszelkich wątków politycznych
nie dotyczących bezpośrednio Łodzi.
Jestem również za stworzeniem nowej sekcji "Zapasy w kisielu", dokąd takie
wątki będą przenoszone.
Obserwuj wątek
    • big_news Re: Jestem za bezwzględnością moderatorek 25.01.07, 11:08
      Aż tak ranią te tematy Twoje wrażliwe oczy? Może wystarczy w nie nie klikać?
    • aaa202 Dlaczego ma to dotyczyć tylko wątków politycznych? 25.01.07, 11:10
      Co prawda wtedy będę musiała się zamknąć na stałe, ale czemu tylko niełódzka
      polityka ma iść do kiślu? Wszystko niełódzkie winno tam wylądować. To chyba
      logiczne.
      • brite otóż 25.01.07, 11:24
        wątki polityczne na tematy odległe są przykładem totalnie jałowego młócenia, w
        którym nie dochodzi się do żadnych konkluzji. Poza tym są cholernie nudne, do
        bólu powtarzalne i tak naprawdę są tematem zastępczym, świadczącym głównie o
        wyjałowieniu dyskutantów.

Co innego np wątki o siusianiu, lodzie co stoi przodem lub tyłem, arafatkach i
        tym podobnych - takie wątki prowadzą do ciekawych konkluzji, odkryć i rozwiązań,
        są tematami z krwi i kości, a nie bezpłodnym gadaniem na temat wyimaginowanych
        faktó medialnych.
        • longeta Re: otóż 25.01.07, 11:28
          a wątki przyrodnicze
          psy,koty,bydlaki(grey np.) śnieg,to co?

Na przyrodę z nimi hymmm?
          • brite Re: otóż 25.01.07, 11:31
            > psy,koty,bydlaki(grey np.) śnieg,to co?

To są oczywiste wątki łódzkie, nie ma co o nich dyskutować.
        • big_news Najlepiej będzie, 25.01.07, 11:31
          jak zrobisz listę dozwolonych na forum głównym tematów, podrzucisz ją
          moderatorom, następnie oni zamieszczą ją na pierwszej stronie i już. Ale będzie
          jazda! Rozumiem także, że w razie odejścia przez kogoś od tematu, przewidziane
          będą jakieś sankcje? Od usuwania postów po banowanie czy może jeszcze dotkliwsze
          kary przewidujesz? Gdybyś był łaskaw odpowiedzieć, to będę niewymownie wdzięczny.
          • brite Ha, przeraziłeś się 25.01.07, 11:34
            Uderz w stół... Fakt, gdyby nie wątki 'polityczne' to o czym byś pisał? :D
            • big_news Re: Ha, przeraziłeś się 25.01.07, 11:37
              Jasne jasne. Lepiej tego wyrazić nie można. Staraj się tak więcej, a zostaniesz
              w końcy tylko Ty i jeszcze kilka osób.
              No i myślałby kto, że faktycznie piszę jedynie o polityce. Masz jakieś niezdrowe
              uprzedzenia. Na całe szczęście to nie mój problem.
          • longeta Re: Najlepiej będzie, 25.01.07, 11:35
            Od początku się pytałem,o czym się pisze(by nie narazac się na banany) na tym
            forum???
            I co?
            I nic:-)))

Bez echa:-(((
            • big_news Re: Najlepiej będzie, 25.01.07, 11:39
              No to się dowiedziałeś. O czym nie należy pisać (zdaniem niektórych). Wiesz, to
              takie nie poprawne jest, a do tego trwają rządy krwiożerczych kaczorów. Sam więc
              powinieneś rozumieć...
    • longeta Re: Jestem za bezwzględnością moderatorek 25.01.07, 11:10
      Ja też,brite ty jak cuś napiszesz to naprawdę(aplauz)

Mam nadzieje że siepacze z warszawy nie mają wpływu na los łodzi:-)))
    • cassani a czemu to? 25.01.07, 11:31
      czemu polityka ma być przenoszona?
      • big_news Re: a czemu to? 25.01.07, 11:34
        Bo Brite jest zniesmaczony. Nie wpadł na tak prosty sposób, że gdyby sam
        zaszczycił własną osobą takie wątki, to ich poziom poszedłby zdecydowanie do
        góry, a wtedy może nie byłoby konieczności usuwania ich;)
    • brite A teraz pytanie 25.01.07, 11:39
      Czy ktoś doczytał do drugiego zdania, żeby dostrzec ironiczne zabarwienie tego
      postu?
      • big_news Re: A teraz pytanie 25.01.07, 11:42
        Wolta godna pani Hani z Warszawy. Prawie, że się dałem nabrać.
        • brite Re: A teraz pytanie 25.01.07, 11:47
          Zastanawiam się, skąd u Ciebie wzięło się zainteresowaniem Hanką z Warszawy. Czy
          to ten jej zadarty nosek czy może autografy na naszych banknotach?
          • aaa202 Nosek. Na pewno. 25.01.07, 11:51
            oj, będzie kisiel.
          • big_news Re: A teraz pytanie 25.01.07, 11:55
            Zawsze mnie zastanawiało, jak ktoś o takim braku kompetencji mógł zawędrować tak
            wysoko. Pamiętam z czyjej poręki została prezesem NBP, pamiętam co mówiła w
            prezydenckiej kampanii w 1995 roku, pamiętam ile wolt w życiu wykonała, świeżo w
            pamięci mam jej wypowiedzi z poniedziałku, wtorku i środy oraz zapoznałem się z
            jej dzisiejszym wywiadem, jakiego udzieliła w Zetce. Wszystko to, łącznie z
            akualną "awanturą" samorządową, nie pozwala mi na przejście do porządku
            dziennego z tym, co ta pani wygaduje i co wyczynia, tym bardziej, że obojętne
            czy otworzę radio czy włączę telewizor, to nazwisko Gronkiewicz-Waltz jest
            wymieniane przez wszystkie przypadki. Stąd się bierze moje "parcie" na panią
            Hanię. Wystarczy takie usprawiedliwienie?
            • yavorius Re: A teraz pytanie 25.01.07, 11:57
              Kurde, ale jakoś Skrzypek, i inni kolesie z rządu (ten od rybołóstwa) Ci nie
              przeszkadzali? Ech, Misiu...
              • big_news Re: A teraz pytanie 25.01.07, 12:01
                Nie przypominam sobie, żeby Skrzypek i inni członkowie rządu, wspominali coś o
                nawiedzeniu przez Przenajświętszą Panienkę. Misiu:)))
            • melanc.hoolik Re: A teraz pytanie 25.01.07, 12:13
              big_news napisał:

> Zawsze mnie zastanawiało, jak ktoś o takim braku kompetencji mógł zawędrować ta
              > k
              > wysoko. Pamiętam z czyjej poręki została prezesem NBP, pamiętam co mówiła w
              > prezydenckiej kampanii w 1995 roku, pamiętam ile wolt w życiu wykonała, świeżo
              > w
              > pamięci mam jej wypowiedzi z poniedziałku, wtorku i środy oraz zapoznałem się z
              > jej dzisiejszym wywiadem, jakiego udzieliła w Zetce. Wszystko to, łącznie z
              > akualną "awanturą" samorządową, nie pozwala mi na przejście do porządku
              > dziennego z tym, co ta pani wygaduje i co wyczynia, tym bardziej, że obojętne
              > czy otworzę radio czy włączę telewizor, to nazwisko Gronkiewicz-Waltz jest
              > wymieniane przez wszystkie przypadki. Stąd się bierze moje "parcie" na panią
              > Hanię. Wystarczy takie usprawiedliwienie?

po prostu kolejna Święta Krowa
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=41890217&a=41890217
              • big_news Re: A teraz pytanie 25.01.07, 12:20
                Wiesz, że za to czeka Cię forumowa anatema?!
                hehehehe
                • longeta Re: A teraz pytanie 25.01.07, 12:22
                  big_news napisał:

> Wiesz, że za to czeka Cię forumowa anatema?!

Co to takiego? Jakiś nowy wirus?
      • cassani ja nie 25.01.07, 11:57
        :)
    • aaa202 Mam pytanie, ale nie założę osobnego wątku 25.01.07, 11:49
      Otóż pytanie to kieruję do ludzi, którzy w przeciwieństwie do mnie zdołali od
      piątku wyjść na zewnątrz mieszkania, a do tego minęli parę witryn sklepowych.

Brzmi ono: Czy w sklepach naziemnych Levisa jest obniżka cen? Jeśli tak, to 30%
      czy 40%?
      • big_news Re: Mam pytanie, ale nie założę osobnego wątku 25.01.07, 11:58
        To się nazywa rozmydlanie wątku. Na miescu Brite zastanowiłbym się nad
        koniecznością zgłoszenia tegoż do moderatora, a co za tym idzie przykładnego
        ukarania autorki posta;)
        • lavinka Acha,czyli tak jak ja nie wyszedłeś ;-)nt 25.01.07, 12:01

• big_news Re: Acha,czyli tak jak ja nie wyszedłeś ;-)nt 25.01.07, 12:04
            Wychodziłem. Ale nie szwendałem się w pobliżu rzeczonych sklepów. Zresztą za
            chwilkę też wychodzę. I to nawet na zakupy. Tyle, że nabędę jakieś porządne
            wiktuały, a nie przecenione pory;)
            • lavinka A masz na to świadków? 8-)nt 25.01.07, 12:06

• big_news Re: A masz na to świadków? 8-)nt 25.01.07, 12:07
                Nie mam. Nie wpuszczam Świadków za próg mieszkania, a na ulicy z nimi nie
                rozmawiam:)
                • lavinka No to marne maż alibi... 25.01.07, 12:09
                  Chyba musisz poszukac tej witryny z dżinsami ;-D
                  lav
                  • big_news Re: No to marne maż alibi... 25.01.07, 12:11
                    Jednak nie poszukam. To mogłoby zostać potraktowane jako pierwszy krok do
                    skumplowania*, a na to nie mogę sobie pozwolić;)

*patrz post niżej
                    • aaa202 To małe i podłe. Zdajesz sobie sprawę? 25.01.07, 12:14
                      • brite Znowu mówicie o premierze? /nt 25.01.07, 12:15

• big_news Re: Znowu mówicie o premierze? /nt 25.01.07, 12:17
                          Napisałbym Ci, tak jak to Ty kilka razy zrobiłeś, żebyś może juz dzisiaj nie
                          pił, ale nie uczynię tego.
                          • brite Re: Znowu mówicie o premierze? /nt 25.01.07, 12:21
                            Sam zaproponowałeś mi udział w wątkach politycznych, zatem czynię to, starając
                            się utrzymać przeciętny poziom takich dyskusji.

Robię to oczywiście z czystej złośliwości, żeby było jasne :)
                      • big_news Re: To małe i podłe. Zdajesz sobie sprawę? 25.01.07, 12:15
                        Chyba nie spodziewałaś się po kimś taki jak ja czegoś rycerskiego?!
                        :)
                        • aaa202 Ja jestem wystarczająco rycerska. Taki Staś od Nel 25.01.07, 12:21
                          co to siedzi w baobabie.
            • aaa202 Potrzebuję porządnie przecenionych porów 25.01.07, 12:08
              31/34, niedziurawych, niebielonych. Rzuć okiem, Big, nie bądź Gronkiewicz-Waltz!
              • big_news Re: Potrzebuję porządnie przecenionych porów 25.01.07, 12:24
                Kreatury mojego pokroju zaopatrują się w dżinsy na rynku. I wiesz co? Nic a nic
                sobie nie robię z ewentualnych spojrzeń pełnych politowania;)
                A markowe sklepy omijam wielkim łukiem od ładnych kilku lat, czyli od czasu jak
                powszechnie wiadomo, że te "marki" zlecają szycie za grosze w wiadomych obszarach;)
                • aaa202 Wszystko jest szyte, montowane, produkowane 25.01.07, 12:38
                  za grosze w wiadomych obszarach.
                • brite Re: Potrzebuję porządnie przecenionych porów 25.01.07, 12:50
                  > Kreatury mojego pokroju zaopatrują się w dżinsy na rynku.

Też do niedawna tak robiłem, niestety, po tym jak kilka par przestało być
                  używalnych po jednym sezonie postawiłem się i wybrałem, z obawą że wyrzucam
                  pieniądze w błoto, coś "markowego" - o dziwo, okazało się o wiele trwalsze i
                  nadal mi służy. Kolejny zakup zrobiłem więc w tym samym 'markowym' miejscu,
                  zobaczymy czy będzie się równie dobrze trzymać.
                  Zdarzyło mi się też kupić portki w innym 'markowym' miejscu, też nie wytrzymały
                  długo.
        • aaa202 Pozwoliłam sobie na to wiedząc, że z brajtowej 25.01.07, 12:03
          strony nic mi nie grozi;)
          (Poza tym wszystkie spodnie zostawiłam w innym województwie)

Cholera, nie lubię tych waszych przepychanek.
          • longeta Jasna cholera,to nawet tu u braita 25.01.07, 12:05
            polityka jest(zniesmaczony)
          • lavinka A właśnie.Czy pamiętacie o odnieżaniu dachów? 25.01.07, 12:05
            Jak ich nie było to były tylko do wybory wątki medyczne,kocie i śnieżne....
            A właśnie.Czy pamiętacie o odnieżaniu dachów?
          • big_news Re: Pozwoliłam sobie na to wiedząc, że z brajtowe 25.01.07, 12:07
            Chyba nadszedł czas po 5 latach, na skumplowanie się z kimś z "poważnej" części
            dyskutantów. Wtedy też nie będę drżał po każdym wpisie.
            No dobra, żartowałem. Jak się skumpluję, to z kim będziecie się droczyć? Odpada
            w takim razie;)
            • lavinka Re: Pozwoliłam sobie na to wiedząc, że z brajtowe 25.01.07, 12:10
              Możesz z longetą. Ta sama opcja polityczna. Dorobimy jakiś trzeci obóz i zrobimy
              kisielowe igrzyska ;-D
              lav
              • big_news Re: Pozwoliłam sobie na to wiedząc, że z brajtowe 25.01.07, 12:12
                Z Longetą czy tego chcę czy nie i tak jestem kojarzony. A więc nawet skumplować
                się z nim nie muszę, bo i tak wszyscy sądzą, że jesteśmy skumplowani:)
                • longeta Re: Pozwoliłam sobie na to wiedząc, że z brajtowe 25.01.07, 12:16
                  Właśnie oj!
                  Zawsze mnie to bawiło,dlaczego nas ciągle do jednego wora wpychają?

To skandal TWA idzie na łatwiznę bleee!
                  • big_news Re: Pozwoliłam sobie na to wiedząc, że z brajtowe 25.01.07, 12:18
                    Bo ONI myślą, że jak ktoś nie jest z nimi, to pewnikiem trzyma się RAZEM (czy
                    jak tam pan Donald to głosił):)
                    • longeta Re: Pozwoliłam sobie na to wiedząc, że z brajtowe 25.01.07, 12:21
                      I to ma być sprawiedliwe?
                      kiedy zgadzam się z cassanim czy yaworem ,nikt mi nie zarzuca że to moi kumple:-)))
                      • szprota Longi 25.01.07, 12:24
                        jeśli masz się od tego poczuć lepiej, mogę ci to zarzucić.
                        O, zarzucam. o.
                        • longeta Re: Longi 25.01.07, 12:40
                          Jest jeszcze gorzej,teraz mi bigi dokopie jak się dowie że w jednej teczce
                          aktówce razem cassanim i yaworem leże;-)
                    • dziad_borowy Re: Pozwoliłam sobie na to wiedząc, że z brajtowe 25.01.07, 12:24
                      "Oni i oni i oni", a pozniej "dlaczego my to oni". Znajdz 10 roznic.
                      Dzierżżż!!!
                      • big_news Re: Pozwoliłam sobie na to wiedząc, że z brajtowe 25.01.07, 12:26
                        1
                        2
                        3
                        4
                        5
                        6
                        7
                        8
                        9
                        10
                        11
                        12
                        Znalazłem 12. Wystarczy?
    • antybr No i? 25.01.07, 13:44
      To jakiś będzie Twój blog? Opowiedz jeszcze za czym jesteś więcej. Może uda się
      jednak znaleźć coś ciekawego.
      • brite Re: No i? 25.01.07, 13:49
        > Opowiedz jeszcze za czym jesteś więcej.

Jestem w tej chwili za biurkiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka