brite 25.01.07, 11:03 Jestem za bezwzględnym usuwaniem z tego forum wszelkich wątków politycznych nie dotyczących bezpośrednio Łodzi. Jestem również za stworzeniem nowej sekcji "Zapasy w kisielu", dokąd takie wątki będą przenoszone. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
big_news Re: Jestem za bezwzględnością moderatorek 25.01.07, 11:08 Aż tak ranią te tematy Twoje wrażliwe oczy? Może wystarczy w nie nie klikać? Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Dlaczego ma to dotyczyć tylko wątków politycznych? 25.01.07, 11:10 Co prawda wtedy będę musiała się zamknąć na stałe, ale czemu tylko niełódzka polityka ma iść do kiślu? Wszystko niełódzkie winno tam wylądować. To chyba logiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
brite otóż 25.01.07, 11:24 wątki polityczne na tematy odległe są przykładem totalnie jałowego młócenia, w którym nie dochodzi się do żadnych konkluzji. Poza tym są cholernie nudne, do bólu powtarzalne i tak naprawdę są tematem zastępczym, świadczącym głównie o wyjałowieniu dyskutantów. Co innego np wątki o siusianiu, lodzie co stoi przodem lub tyłem, arafatkach i tym podobnych - takie wątki prowadzą do ciekawych konkluzji, odkryć i rozwiązań, są tematami z krwi i kości, a nie bezpłodnym gadaniem na temat wyimaginowanych faktó medialnych. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: otóż 25.01.07, 11:28 a wątki przyrodnicze psy,koty,bydlaki(grey np.) śnieg,to co? Na przyrodę z nimi hymmm? Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: otóż 25.01.07, 11:31 > psy,koty,bydlaki(grey np.) śnieg,to co? To są oczywiste wątki łódzkie, nie ma co o nich dyskutować. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Najlepiej będzie, 25.01.07, 11:31 jak zrobisz listę dozwolonych na forum głównym tematów, podrzucisz ją moderatorom, następnie oni zamieszczą ją na pierwszej stronie i już. Ale będzie jazda! Rozumiem także, że w razie odejścia przez kogoś od tematu, przewidziane będą jakieś sankcje? Od usuwania postów po banowanie czy może jeszcze dotkliwsze kary przewidujesz? Gdybyś był łaskaw odpowiedzieć, to będę niewymownie wdzięczny. Odpowiedz Link Zgłoś
brite Ha, przeraziłeś się 25.01.07, 11:34 Uderz w stół... Fakt, gdyby nie wątki 'polityczne' to o czym byś pisał? :D Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Ha, przeraziłeś się 25.01.07, 11:37 Jasne jasne. Lepiej tego wyrazić nie można. Staraj się tak więcej, a zostaniesz w końcy tylko Ty i jeszcze kilka osób. No i myślałby kto, że faktycznie piszę jedynie o polityce. Masz jakieś niezdrowe uprzedzenia. Na całe szczęście to nie mój problem. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Najlepiej będzie, 25.01.07, 11:35 Od początku się pytałem,o czym się pisze(by nie narazac się na banany) na tym forum??? I co? I nic:-))) Bez echa:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Najlepiej będzie, 25.01.07, 11:39 No to się dowiedziałeś. O czym nie należy pisać (zdaniem niektórych). Wiesz, to takie nie poprawne jest, a do tego trwają rządy krwiożerczych kaczorów. Sam więc powinieneś rozumieć... Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Jestem za bezwzględnością moderatorek 25.01.07, 11:10 Ja też,brite ty jak cuś napiszesz to naprawdę(aplauz) Mam nadzieje że siepacze z warszawy nie mają wpływu na los łodzi:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: a czemu to? 25.01.07, 11:34 Bo Brite jest zniesmaczony. Nie wpadł na tak prosty sposób, że gdyby sam zaszczycił własną osobą takie wątki, to ich poziom poszedłby zdecydowanie do góry, a wtedy może nie byłoby konieczności usuwania ich;) Odpowiedz Link Zgłoś
brite A teraz pytanie 25.01.07, 11:39 Czy ktoś doczytał do drugiego zdania, żeby dostrzec ironiczne zabarwienie tego postu? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: A teraz pytanie 25.01.07, 11:42 Wolta godna pani Hani z Warszawy. Prawie, że się dałem nabrać. Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: A teraz pytanie 25.01.07, 11:47 Zastanawiam się, skąd u Ciebie wzięło się zainteresowaniem Hanką z Warszawy. Czy to ten jej zadarty nosek czy może autografy na naszych banknotach? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: A teraz pytanie 25.01.07, 11:55 Zawsze mnie zastanawiało, jak ktoś o takim braku kompetencji mógł zawędrować tak wysoko. Pamiętam z czyjej poręki została prezesem NBP, pamiętam co mówiła w prezydenckiej kampanii w 1995 roku, pamiętam ile wolt w życiu wykonała, świeżo w pamięci mam jej wypowiedzi z poniedziałku, wtorku i środy oraz zapoznałem się z jej dzisiejszym wywiadem, jakiego udzieliła w Zetce. Wszystko to, łącznie z akualną "awanturą" samorządową, nie pozwala mi na przejście do porządku dziennego z tym, co ta pani wygaduje i co wyczynia, tym bardziej, że obojętne czy otworzę radio czy włączę telewizor, to nazwisko Gronkiewicz-Waltz jest wymieniane przez wszystkie przypadki. Stąd się bierze moje "parcie" na panią Hanię. Wystarczy takie usprawiedliwienie? Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: A teraz pytanie 25.01.07, 11:57 Kurde, ale jakoś Skrzypek, i inni kolesie z rządu (ten od rybołóstwa) Ci nie przeszkadzali? Ech, Misiu... Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: A teraz pytanie 25.01.07, 12:01 Nie przypominam sobie, żeby Skrzypek i inni członkowie rządu, wspominali coś o nawiedzeniu przez Przenajświętszą Panienkę. Misiu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
melanc.hoolik Re: A teraz pytanie 25.01.07, 12:13 big_news napisał: > Zawsze mnie zastanawiało, jak ktoś o takim braku kompetencji mógł zawędrować ta > k > wysoko. Pamiętam z czyjej poręki została prezesem NBP, pamiętam co mówiła w > prezydenckiej kampanii w 1995 roku, pamiętam ile wolt w życiu wykonała, świeżo > w > pamięci mam jej wypowiedzi z poniedziałku, wtorku i środy oraz zapoznałem się z > jej dzisiejszym wywiadem, jakiego udzieliła w Zetce. Wszystko to, łącznie z > akualną "awanturą" samorządową, nie pozwala mi na przejście do porządku > dziennego z tym, co ta pani wygaduje i co wyczynia, tym bardziej, że obojętne > czy otworzę radio czy włączę telewizor, to nazwisko Gronkiewicz-Waltz jest > wymieniane przez wszystkie przypadki. Stąd się bierze moje "parcie" na panią > Hanię. Wystarczy takie usprawiedliwienie? po prostu kolejna Święta Krowa forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=41890217&a=41890217 Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: A teraz pytanie 25.01.07, 12:20 Wiesz, że za to czeka Cię forumowa anatema?! hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: A teraz pytanie 25.01.07, 12:22 big_news napisał: > Wiesz, że za to czeka Cię forumowa anatema?! Co to takiego? Jakiś nowy wirus? Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Mam pytanie, ale nie założę osobnego wątku 25.01.07, 11:49 Otóż pytanie to kieruję do ludzi, którzy w przeciwieństwie do mnie zdołali od piątku wyjść na zewnątrz mieszkania, a do tego minęli parę witryn sklepowych. Brzmi ono: Czy w sklepach naziemnych Levisa jest obniżka cen? Jeśli tak, to 30% czy 40%? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Mam pytanie, ale nie założę osobnego wątku 25.01.07, 11:58 To się nazywa rozmydlanie wątku. Na miescu Brite zastanowiłbym się nad koniecznością zgłoszenia tegoż do moderatora, a co za tym idzie przykładnego ukarania autorki posta;) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Acha,czyli tak jak ja nie wyszedłeś ;-)nt 25.01.07, 12:04 Wychodziłem. Ale nie szwendałem się w pobliżu rzeczonych sklepów. Zresztą za chwilkę też wychodzę. I to nawet na zakupy. Tyle, że nabędę jakieś porządne wiktuały, a nie przecenione pory;) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: A masz na to świadków? 8-)nt 25.01.07, 12:07 Nie mam. Nie wpuszczam Świadków za próg mieszkania, a na ulicy z nimi nie rozmawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka No to marne maż alibi... 25.01.07, 12:09 Chyba musisz poszukac tej witryny z dżinsami ;-D lav Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: No to marne maż alibi... 25.01.07, 12:11 Jednak nie poszukam. To mogłoby zostać potraktowane jako pierwszy krok do skumplowania*, a na to nie mogę sobie pozwolić;) *patrz post niżej Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Znowu mówicie o premierze? /nt 25.01.07, 12:17 Napisałbym Ci, tak jak to Ty kilka razy zrobiłeś, żebyś może juz dzisiaj nie pił, ale nie uczynię tego. Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Znowu mówicie o premierze? /nt 25.01.07, 12:21 Sam zaproponowałeś mi udział w wątkach politycznych, zatem czynię to, starając się utrzymać przeciętny poziom takich dyskusji. Robię to oczywiście z czystej złośliwości, żeby było jasne :) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: To małe i podłe. Zdajesz sobie sprawę? 25.01.07, 12:15 Chyba nie spodziewałaś się po kimś taki jak ja czegoś rycerskiego?! :) Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Ja jestem wystarczająco rycerska. Taki Staś od Nel 25.01.07, 12:21 co to siedzi w baobabie. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Potrzebuję porządnie przecenionych porów 25.01.07, 12:08 31/34, niedziurawych, niebielonych. Rzuć okiem, Big, nie bądź Gronkiewicz-Waltz! Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Potrzebuję porządnie przecenionych porów 25.01.07, 12:24 Kreatury mojego pokroju zaopatrują się w dżinsy na rynku. I wiesz co? Nic a nic sobie nie robię z ewentualnych spojrzeń pełnych politowania;) A markowe sklepy omijam wielkim łukiem od ładnych kilku lat, czyli od czasu jak powszechnie wiadomo, że te "marki" zlecają szycie za grosze w wiadomych obszarach;) Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Wszystko jest szyte, montowane, produkowane 25.01.07, 12:38 za grosze w wiadomych obszarach. Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Potrzebuję porządnie przecenionych porów 25.01.07, 12:50 > Kreatury mojego pokroju zaopatrują się w dżinsy na rynku. Też do niedawna tak robiłem, niestety, po tym jak kilka par przestało być używalnych po jednym sezonie postawiłem się i wybrałem, z obawą że wyrzucam pieniądze w błoto, coś "markowego" - o dziwo, okazało się o wiele trwalsze i nadal mi służy. Kolejny zakup zrobiłem więc w tym samym 'markowym' miejscu, zobaczymy czy będzie się równie dobrze trzymać. Zdarzyło mi się też kupić portki w innym 'markowym' miejscu, też nie wytrzymały długo. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Pozwoliłam sobie na to wiedząc, że z brajtowej 25.01.07, 12:03 strony nic mi nie grozi;) (Poza tym wszystkie spodnie zostawiłam w innym województwie) Cholera, nie lubię tych waszych przepychanek. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Jasna cholera,to nawet tu u braita 25.01.07, 12:05 polityka jest(zniesmaczony) Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka A właśnie.Czy pamiętacie o odnieżaniu dachów? 25.01.07, 12:05 Jak ich nie było to były tylko do wybory wątki medyczne,kocie i śnieżne.... A właśnie.Czy pamiętacie o odnieżaniu dachów? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Pozwoliłam sobie na to wiedząc, że z brajtowe 25.01.07, 12:07 Chyba nadszedł czas po 5 latach, na skumplowanie się z kimś z "poważnej" części dyskutantów. Wtedy też nie będę drżał po każdym wpisie. No dobra, żartowałem. Jak się skumpluję, to z kim będziecie się droczyć? Odpada w takim razie;) Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: Pozwoliłam sobie na to wiedząc, że z brajtowe 25.01.07, 12:10 Możesz z longetą. Ta sama opcja polityczna. Dorobimy jakiś trzeci obóz i zrobimy kisielowe igrzyska ;-D lav Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Pozwoliłam sobie na to wiedząc, że z brajtowe 25.01.07, 12:12 Z Longetą czy tego chcę czy nie i tak jestem kojarzony. A więc nawet skumplować się z nim nie muszę, bo i tak wszyscy sądzą, że jesteśmy skumplowani:) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Pozwoliłam sobie na to wiedząc, że z brajtowe 25.01.07, 12:16 Właśnie oj! Zawsze mnie to bawiło,dlaczego nas ciągle do jednego wora wpychają? To skandal TWA idzie na łatwiznę bleee! Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Pozwoliłam sobie na to wiedząc, że z brajtowe 25.01.07, 12:18 Bo ONI myślą, że jak ktoś nie jest z nimi, to pewnikiem trzyma się RAZEM (czy jak tam pan Donald to głosił):) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Pozwoliłam sobie na to wiedząc, że z brajtowe 25.01.07, 12:21 I to ma być sprawiedliwe? kiedy zgadzam się z cassanim czy yaworem ,nikt mi nie zarzuca że to moi kumple:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Longi 25.01.07, 12:24 jeśli masz się od tego poczuć lepiej, mogę ci to zarzucić. O, zarzucam. o. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Longi 25.01.07, 12:40 Jest jeszcze gorzej,teraz mi bigi dokopie jak się dowie że w jednej teczce aktówce razem cassanim i yaworem leże;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Pozwoliłam sobie na to wiedząc, że z brajtowe 25.01.07, 12:24 "Oni i oni i oni", a pozniej "dlaczego my to oni". Znajdz 10 roznic. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Pozwoliłam sobie na to wiedząc, że z brajtowe 25.01.07, 12:26 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Znalazłem 12. Wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
antybr No i? 25.01.07, 13:44 To jakiś będzie Twój blog? Opowiedz jeszcze za czym jesteś więcej. Może uda się jednak znaleźć coś ciekawego. Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: No i? 25.01.07, 13:49 > Opowiedz jeszcze za czym jesteś więcej. Jestem w tej chwili za biurkiem. Odpowiedz Link Zgłoś