fleurette 13.04.03, 21:28 czy wiesz moze o której jest ekumeniczna droga krzyżowa spod kościoła ewangelickiego św. Mateusza w przyszły piątek? bede wdzieczna za odpowiedz. f. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fleurette Re: do YARRO (prv) 13.04.03, 21:38 dzięki Geo. tak jakoś nie usłyszałam dzis w kościele godziny... ktoś się wybiera? f. Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: do YARRO (prv) 13.04.03, 21:46 Ekumeniczna Droga Krzyzowa ulicami Łodzi rozpoczyna się o czywiście o godzinie 20:00(!!!) spod kościoła Ewangelicko-Ausburskiego pw. Sw. Mateusza. No jasne, że ja będę :) Pozdrawiam! PS - Wybacz moja droga, ale niedawno wróciłem do domku Odpowiedz Link Zgłoś
fleurette Re: do YARRO (prv) 13.04.03, 21:54 "Przebaczone winy, darowane długi". To do zobaczonka. Będę na 99%. pozdrawiam wielkopostnie:) f. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf coś mi się pokręciło... 13.04.03, 21:54 i nie wiem czemu... przepraszam uniżenie:( Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: coś mi się pokręciło... 14.04.03, 01:22 He he sam Geo wrzucałeś coś na pewną stronę: www.ulicapiotrkowska.pl/piotrkowskaDzisiaj.php?dzial=wydarzenia . (poprawiłem-skróciłe, ale godzina ta sama) Odpowiedz Link Zgłoś
aksjomat33 Wstydz sie 14.04.03, 08:58 geograf napisał: > o 18 Ty to jestes nadgorliwiec. Odpowiadasz na pytanie nie tobie zadane i jeszcze sie mylisz. Nie wstyd ci? Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Wstydz sie 14.04.03, 17:18 Nie, nie jest mi wstyd, zdawalo mi sie,ze dobrze pamietam godzine;-) Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Zdaje to się maturę :) 14.04.03, 17:20 Poza tym nie masz nicku Yarro, am I wrong? ;] Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Zdaje to się maturę :) 14.04.03, 18:04 tjaaaaa... ale nie wiedząc kiedy wrócisz z tej katolickiej imprezy odpisałem-pomogłem jak mogłem, gdyż kto wie na kiedy Saperka potrzebowała tych wieści? Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Zdaje to się maturę :) 14.04.03, 21:34 Skoro masz takie super podejście do imprez katolickich i kościelnych wogóle, to po coz tak spieszysz do informowania o nich? Poza tym w tytule było "do YARRO(prv)" więc człowiek kulturalny nie czyta cudzej korespondencji, lub przynajmiej powstzrymuje sie od odpowiedzi na nią przed adresatem. Szczególnie, jeśli podaje złe informacje ;] To tak na przyszłosć... Jestem wyczulony pod tym względem Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Zdaje to się maturę :) 14.04.03, 21:36 Boszzzzze...prywatne to są maile..Forum ma taką naturę, ze raczej nie... Facet-opanuj się i skończ mi dogryzać, bo naprawdę przeginasz (tutaj chodzi o całokształt, nie tylko ten watek) Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Czemu szukasz drzazgi w oku moim... 14.04.03, 22:11 ... a belki w swoim nie dostrzegasz? Mam swoje zdanie na temat sposobu, formy, treści i charakteru twoich wypowiedzi i je wyrażam. Spróbuj czasem krytycznie spojrzec na siebie. Nie zjadłeś jeszcze, choc ci się może wydaje, wszystkich rozumów! Tyle mojego. Z pozdrowieniem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: Zdaje to się maturę :) IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 22:17 Yarro, faktycznie!!! Masz rację!!! Geo odpowiedział na wątek skierowany prywatnie do Ciebie na forum!!! Matko Boska (wiem, wiem, nie wzywaj imienia itd...) Co z tego, że w dobrej wierze...Co z tego, że chciał komuś pomóc... I w ogóle przepraszam, że wchrzaniłam się w ten wątek... pzdr m Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Zdaje to się maturę :) 14.04.03, 22:22 Mam swoje podejście i nie zamierzam go zmieniac. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Zdaje to się maturę :) 14.04.03, 23:43 Sorry, ale czysto prywatny to jest mail, list, bądź rozmowa telefoniczna. Forum jakoś ma się nijak do tego. A jak masz do mnie jakieś animozje, badź nadal masz zamiar krytykować to, co piszę na Forum-albo zamilknij, albo przemów na GG/w mailu co Cię boli. Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Pomóc chciał, ale pokręcił.... 14.04.03, 22:25 ... Gierek też powtarzał: "Towarzysze, pamiętajcie, że ja zawsze chciałem dobrze" :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: Pomóc chciał, ale pokręcił.... IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 22:27 yarro napisał: > ... Gierek też powtarzał: > "Towarzysze, pamiętajcie, że ja zawsze chciałem dobrze" :] > No tak. Towarzyszu Geografie, nie wstyd Wam?!?! pzdr m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Ale brzydko tu... :-( IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 22:29 I o co ta cała afera? Tak to się jakoś utarło, ze prywatnie to się maila pisze. Jak ktoś pisze na forum, to musi się liczyć z odpowiedziami. I nie wolno mu ich zabraniać. A tu kolega z katolickich imprezek jest taki niegrzeczny. I czepia sie - choć już nie musi, bo wszystko zostało powiedziane. Dziwny jakiś taki?... Odpowiedz Link Zgłoś
fleurette Re: do YARRO (prv) 14.04.03, 22:38 Yarro: chrześcijanin powinien przebaczać, a nie wypominać. Poza tym napisałam na forum, właśnie dlatego, że może gdyby Yarro z jakiegoś powodu nie mógł odpowiedziec, to by ktoś inny odpowiedzi udzielił. To chyba nie jest nić zdrożnego. Nie czepiaj się Geo, chcial dobrze i był przekonany, ze godzina którą podaje jest w porządku. Jestem mu wdzieczna za chec pomocy. A tobie za sprostowanie. Nie kłóćcie się o głupoty. Nie ma powodu. f. ps. przepraszam, nie przypuszczałam, że to wywoła taką burzę. Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: do YARRO (prv) 14.04.03, 23:07 Ależ nie przepraszaj... :) Ja już mam taką naturę, że stawiam na swoim :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: do YARRO (prv) 14.04.03, 23:44 a kompromisy to Pan znasz? nie? no cóż, widocznie ten typ tak ma (i środowisko...) ale jestem okropny:> jadę po całości jak mój "dyskutant"... :> Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: do YARRO (prv) 15.04.03, 00:02 To czemuż mi waść przytykasz, skoro jednako się zachowywać raczycz? I proszę zejść ze środowiska... Może pogadamy o TWOIM, co mądralo?? Pozdrawiam jak zawsze :) ! Odpowiedz Link Zgłoś
fleuriste DZIECI - SPOKÓJ!!! 15.04.03, 10:46 Proszę natychmiast zabrać swoje zabawki, i każdy do swojego kąta piaskownicy. Panowie, chyba nie umiecie się razem bawić. Wstyd. Wydawało mi się zawsze, że obydwaj reprezentujecie jakiś poziom. Czyżbym sie mylił? Odpowiedz Link Zgłoś
keltoi Ludzie!!! Jakie Wy macie... 15.04.03, 01:53 ...nurwa, problemy! A nie można po prostu dać sobie na luz..??? Smile !!!!!!!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś