dante1991 06.02.07, 17:05 Władze portu podają ,że terminal jest zdolny obsłużyć dwa Boeingi 737.Nie wiem jednak w jakim przedziale czasowym.Chodzi mi o to czy obsłuży 2x B 737 w godzinę,dwie,czy może trzy?W jakim czasię? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kriku Re: Przepustowość 06.02.07, 18:20 a masz jakąś wiedzę, że nie są w stanie? lepiej głupio pytać niż głupio twierdzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WW dawny łodzianin Re: Przepustowość IP: *.pai.net.pl 06.02.07, 20:13 Nic nie zrozumiałem z waszych wypowiedzi... :) Zazwyczaj(czyt. zawsze) samoloty na lublinku są obsługowane w mniej więcej 30min. czyli tyle na ile sobie mogą pozwolić tanie linie lotnicze. Odpowiedz Link Zgłoś
maxxman Re: Przepustowość 06.02.07, 20:21 To że stoją 30 min wcale nie oznacza, że przez pozostałe 23h 30 min w terminalu hula wiatr. Zauważ, ile czasu zajmuje odprawa pasażerów przed lotem. mx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WW dawny łodzianin Re: Przepustowość IP: *.pai.net.pl 06.02.07, 20:37 Jakieś 2h... No to teraz łatwo można obliczyć, że Lublinek w ciągu doby może obsłużyć 24 samoloty + T1... Dobrze rozumuję? Odpowiedz Link Zgłoś
dante1991 Re: Przepustowość 07.02.07, 13:03 Gość portalu: WW dawny łodzianin napisał(a): > Jakieś 2h... > No to teraz łatwo można obliczyć, że Lublinek w ciągu doby może obsłużyć 24 > samoloty + T1... Dobrze rozumuję Właśnie o taką odpowiedż mi chodziło.Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matej Re: Przepustowość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.07, 13:12 w ciągu godziny nasz terminal może na spokojnie odprawić 3 samoloty po 180 ludzi daje to ponad 600 tysiecy Pax w ciagu roku Odpowiedz Link Zgłoś
kriku Re: Przepustowość 07.02.07, 01:22 w innym wątku autor dante chce radykalnie zamanifestować swoje oburzenie stagnacją. może w tym wątku szukał kolejnego 'haka' a sam wielki entuzjasta lotniska nie zauważył, że snn i ema bywały jednocześnie obsługiwane. btw, trzy godziny na dwie nawet duże sztuki to już nie jest racjonalne gdybanie, nie uważasz? Odpowiedz Link Zgłoś