Gość: Pola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.03, 15:14 Jaki jest dla was najlepszy zespól/wykonawca wywodzący się z Łodzi? Tak na marginesie to dla mnie bezapelacyjnie Cool Kidsi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szprota1 Cool Kidsi? Średnio cool 17.04.03, 16:29 Dla mnie ten, co to mam do niego linka w sygnaturce, choć on mało znany;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalafior_lodz Re: pytanko IP: *.lodz-sowinskiego.sdi.tpnet.pl 17.04.03, 17:25 Co za pytanie?! Naj... naj... sa NORMALSI!!! I doskonale o tym wszyscy wiedza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
michael00 Re: pytanko 20.04.03, 21:15 Gość portalu: kalafior_lodz napisał(a): > Co za pytanie?! Naj... naj... sa NORMALSI!!! I doskonale o tym wszyscy > wiedza!!! o tak! Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: pytanko 18.04.03, 12:11 hubar napisał: > Muzyka inna więc i wykonawca... SonicTrip :-) Muzyka jeszcze inna wiec i wykonawca tyz...dj Rollo Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: pytanko 21.04.03, 15:53 Najlepszy wykonawca z Łodzi? No to chyba Artur Rubinstein, tylko jemu już się zmarło. Odpowiedz Link Zgłoś