nett1980 17.02.07, 17:11 Ja sie bynajmniej nie szlajam po pubach , dopiero za 2 tygodnie :/ pojde z najmlodsza i towarzystwem potanczyc. Cos sie ciekawego dzieje w miescie? Ups watek na CJG? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
breblebrox Re: Co w taka sobote robia forumowicze ? 17.02.07, 17:34 Zasadniczo nic, ale jak znajdzie się ktoś chętny to mogę pojechać do Budapesztu (jakby co, to mam samochód): urocze miasto, a nie miałam okazji dłużej i dogłębniej pozwiedzać. Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Co w taka sobote robia forumowicze ? 17.02.07, 17:38 uff masz fantazje , ale 4 osoby ,mala skladka na paliwo , swietny pomysl. Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Re: na pl. Wolności? 17.02.07, 18:13 Znaczy się ferment siejesz?!? Nie żartuj, Huanna i koty też mogę zabrać :P Odpowiedz Link Zgłoś
szprota sieję. sieję. ferment zbieram. 17.02.07, 18:17 oraz defetyzm i inne zamorskie zboża. dzisiaj jestem w nastroju stacjonarnym jak wywołujące szok gniazdko w ścianie. przemieszczam się maksymalnie o 3 km na południe i ani metra więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Ozimy? 17.02.07, 18:42 A obiecali chociaż skup interwencyjny, jak się nie sprzeda? Odpowiedz Link Zgłoś
szprota ale jary 17.02.07, 18:45 a skąd, trzeba będzie to wszystko władować w furmanki. folkloru huculskiego, rzecz jasna. Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Więc skupmy się sami! 17.02.07, 18:55 Najlepiej na podtrzymywaniu folkloru, aby mu się nie upadło bez pomocy znikąd (na znikądy nigdy liczyć nie można, ale osobna historia)! Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Skubmy się sami! Czy z białych, khe, kłaczków? 17.02.07, 19:04 znikądy latoś nie obrodziły i noszą tylko wąsy. ale pocieszające jest, że moja mama widziała stado czarnych kurczaków. a ja wczoraj ze trzy paradygmaty. Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Więc skupmy się sami! 17.02.07, 19:05 Jednakoz jesli wyprawa wypali ,jakies foty umiesccie na Ł-Z. Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 jednakowoz.. 17.02.07, 19:36 W szprotokolach tez sie nie znajdzie ,bo zachorzalas ,ale ludzie z Lodzi ,poza Lodzia , to juz nie lodzianie? Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Łodzianie 17.02.07, 19:47 ale ciut się zgubiłam. primo, co ma łódzkość - niełódzkość osób mieszkających poza naszym miastem względem zdjęć na fotoforum łódzkim? ono na łódzkie zdjęcia przeznaczone i, jakkolwiek zamierzam wzbogacić kartę pamięci o kilka zdjęć w przyszłotygodniowym wojażu, znalazłabym odpowiedniejsze miejsce dla ich publikacji, choćby szprotokoły, co nas w prostej linii wiedzie do secundo - nawet, gdybym była chora, nie przeszkadzałoby mi to wykonać prostej czynności załadowania zdjęć w imageshacka czy picassawebalbum i opatrzenia ich komentarzem. a tertio, nie jestem chora, tylko mi się z zimna temperatura wynadurnia. Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Łodzianie 17.02.07, 19:54 Myslalam ,ze jakas ekipa w ten weekend pojedzie na wariata do Budapesztu ,a Ty choroba zlozona nie ,wiec nie ma szansy na umieszczenie w szprotokolach fotek (aczkolwiek pomyslalam pozniej ,ze zdjecia zaprzyjaznionych jednakoz moglyby trafic, co ty nim mrugnelam potwierdzilas).Taki tropem szlo moje domniewanie .Przyznaje ,ze nie ma co zacnego forum Budapesztami zarzucac. Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Co w taka sobote robia forumowicze ? 17.02.07, 17:57 Jak w sygnaturce. Wreszcie! Przed chwilką wróciłem i chyba odpadną mi z zimna paluchy u stóp. Wieczór i noc w domciu. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
yamenhund Re: Co w taka sobote robia forumowicze ? 17.02.07, 18:28 Ja kurna uczę się nowego Office'a przy akompaniamencie szumiącego , bursztynowego napoju z chmielu i jęczmienia. Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Re: Co w taka sobote robia forumowicze ? 17.02.07, 18:38 Ja w taki wczorajszy piątek byłem w kinie na "Źródle" i muszę się przyklasnąć longecie - gazeta bzdury pisze (dając temu dziełu cztery bodajże gwiazdki). Chała, hała, chała i jeszcze raz hała. PS. Teraz to już wątek pewnikiem na CJG pójdzie, sorry Nett:) Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: Co w taka sobote robia forumowicze ? 17.02.07, 19:11 pracują... byli na spacerze... czasem sobie zrobią przerwę jak teraz :) Odpowiedz Link Zgłoś
yamenhund Re: Co w taka sobote robia forumowicze ? 17.02.07, 19:14 a po przerwie wracają Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: Co w taka sobote robia forumowicze ? 17.02.07, 19:17 mają stan podgorączkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
yamenhund Re: Co w taka sobote robia forumowicze ? 17.02.07, 19:18 szprota napisała: > mają stan podgorączkowy. to niech nie latają po mieście niedoubrane. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota latają doubrane! foch! 17.02.07, 19:36 mają barocco czerwoną kurteczkę narciarską po 13-letniej sąsiadce i generalnie dbają o ciepło podczas lotu! Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Co w taka sobote robia forumowicze ? 17.02.07, 19:21 szprota napisała: > mają stan podgorączkowy. Mmmmmm, :-[ Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Niech to szlag,siedze na forum 17.02.07, 19:26 Zachorowałem, niestety:-( Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Niech to szlag,siedze na forum 17.02.07, 19:28 Nie wierz lekarzowi, sam się wylecz. Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka je mróz 17.02.07, 19:29 mały ale je. na dwór wytruć bakcyla a potem hibiskusem resztę... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: je mróz 17.02.07, 19:30 wiruchy lubią mrozek. Piwo z imbirem na ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: je mróz 17.02.07, 19:37 lavinka napisała: > jednakowoż hibiśkusik :) Tak, tak, hibiśkusik, a czarny bzik leczy w mig ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota darujcie grubiutkie słóweczko 17.02.07, 19:41 ale tyle tych zdrobnioneczek, że kurweczka maciczka... :P Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: darujcie grubiutkie słóweczko 17.02.07, 19:50 ...szprota napisała: > ale tyle tych zdrobnioneczek, że kurweczka maciczka... :P ...w szał wpada??? Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: w szaliczek! [spadam nach Huann. dobranoc!] 17.02.07, 19:59 Pa, papatki ! Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 zachorowales? 17.02.07, 19:34 a wiadomosci nie ogladasz? Roznosza seksafere na STRZEPKI .U dostanie sie nam .. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: zachorowales? 17.02.07, 19:44 nett1980 napisała: > a wiadomosci nie ogladasz? Roznosza seksafere na STRZEPKI .U dostanie sie nam . Nic nie wiem,dopiero sam wróciłem z "fabryki" w strzępkach febry. Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: zachorowales? 17.02.07, 19:49 wiadomosci.onet.pl/1488187,11,item.html patrz i sie ciesz Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: zachorowales? 17.02.07, 19:57 Hihi,od razu wiedziałem że to lipa cała ta sex-afera:-) Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Re: zachorowales? 17.02.07, 20:03 To dobrze, napar z lipy działa działa napotnie, przeciwgorączkowo i uspokajająco W sam raz na chorobę... Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: zachorowales? 17.02.07, 20:08 breblebrox napisała: > To dobrze, napar z lipy działa działa napotnie, przeciwgorączkowo i uspokajając > o > W sam raz na chorobę... Aaa,dziękuje:-) Nie to że się czepiam,ale jak coś może działać: napotnie(?)i przeciwgorączkowo? Chyba to jakaś lipa. Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Re: zachorowales? 17.02.07, 20:13 To, że się pocisz, nie zawsze musi być spowodowane wysoką temperaturą, czasami może byc spowodowane temperamentem :P P.S. Pocenie się ma na celu obniżenie temperatury organizmu, jest naturalnym sposobem, aby tą temperaturę zbić (tak jak zianie u psa). Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: zachorowales? 17.02.07, 20:43 Do tej pory myślałem że wirusy zabijam;-) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: zachorowales? 17.02.07, 21:00 Jaki tam morderca,skuję je tylko browarami z sokiem malinowym na ciepło;-) Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Re: zachorowales? 17.02.07, 21:04 To ja też poproszę i duuużo soku malinowego. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: zachorowales? 17.02.07, 21:19 Nie ma sprawy,wpadnij do Brzezin. Tylko gdzie ja taką knajpę znajdę na łódzkim poziomie(?) Gdybyś chciała pewne jaja(z kur co luzem biegają) to owszem ale pub z piwem i sokiem malinowym hymmm? Teraz mam klina;-) Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Re: zachorowales? 17.02.07, 22:23 longeta napisał: > Nie ma sprawy,wpadnij do Brzezin. > Tylko gdzie ja taką knajpę znajdę na łódzkim poziomie(?) A to aż taka różnica w poziomach jest? Ale licząc wysokość względną czy bezwzględną? Jakieś uskok tektoniczny powstał a ja tego nie zauważyłam? Fascynujące! > Gdybyś chciała pewne jaja(z kur co luzem biegają) to owszem > ale pub z piwem i sokiem malinowym hymmm? Z kurami też się mogę piwa napić, co mi tam. > Teraz mam klina;-) > Klin klinem, jak powiada state indiańskie przysłowie. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: zachorowales? 17.02.07, 22:38 breblebrox napisała:> A to aż taka różnica w poziomach jest? Ale licząc wysokość względną czy bezwzgl > ędną? Jakieś uskok tektoniczny powstał a ja tego nie zauważyłam? > Fascynujące! Kaczy dołek,tak zawsze mówili o Brz...,ale stare miasta zawsze zakładali w dolinach,zawsze było z górki do domu > > Teraz mam klina;-) > > > Klin klinem, jak powiada state indiańskie przysłowie. Raczej,czym się trułeś tym się lecz,ale to polskie przysłowie Apropo indian mam dwa koce na sobie w chałupie 25 stopni,a mi zimno może jakąś derkę byś podrzuciła;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: zachorowales? 17.02.07, 20:11 Pewny jestes? Ja oczywiscie nie, to dowodzi najpewniej ,jak tam walcza na gorze , zbieraja haki na siebie ,mscza sie , w pijanym zwidzie lecza nerwy seksem z podlegla i uzalezniona od pozycji samca alfa samica.Takie male piekielko polityki , szkoda ,ze na ofiare wytypowali Anete K. , te inne pewnie sie wstydzily miec plame na cale zycie ,za to ze sie znalazly w zlym miejscu w zlym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta jak fama głosi 17.02.07, 20:46 nett1980 napisała:... Zawsze jest jakiś kozioł ofiarny w tym wypadku kozica,ale wiedziały gały co brały też nie jest niewiniątkiem z tego co słyszałem Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: jak fama głosi 17.02.07, 21:16 Ty bys chcial krwi na przescieradle chyba, niewiniato by poszlo na taka slowa i ostrzal ?Poszla kobieta po rowodzie ,doswiadczona, ktorej pieniadze na zycie sie skonczyly ,a na jej miejsce przyszla mlodsza ladniejsza . Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: jak fama głosi 17.02.07, 21:23 nett1980 napisała: > Ty bys chcial krwi na przescieradle chyba, niewiniato by poszlo na taka slowa i > > ostrzal ?Poszla kobieta po rowodzie ,doswiadczona, ktorej pieniadze na zycie > sie skonczyly ,a na jej miejsce przyszla mlodsza ladniejsza . "Samo życie","kiedy zrozumiesz" i "mówię ci że" to "zła kobieta jest" Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: jak fama głosi 17.02.07, 21:50 Ocho zrobie kawal big newsowi i nie wezme udzialu w dyskusji , tu sie wypowiedzialam. Niech powie to tej anonimowej , ktora wniosla sprawe przeciw Lyzwinskiemu o gwalt. Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: jak fama głosi 17.02.07, 23:06 Oj, o taka nekrofilie to nawet ja szamboobory nie podjerzewalam , fuj jak zgwlacic ponad 1000 letnie szczatki , nie nie ogarne wyobraznia. Udaje mi sie kawal , udziela sie brite z drogami , znaczy na manowce wiedzie bigiego. Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane przygotowuję się 17.02.07, 19:50 Do kolejnego ciężkiego tygodnia pracy. Oraz w tzw. międzyczasie robię nic. Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: Co w taka sobote robia forumowicze ? 17.02.07, 21:51 /me właśnie wrócił z zakładu pracy i spożywa. Odpowiedz Link Zgłoś
bruna6 Re: Co w taka sobote robia forumowicze ? 17.02.07, 22:13 Popija rowniez?Ja sobie Lecha Lite pije . Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: Co w taka sobote robia forumowicze ? 17.02.07, 22:16 bruna6 napisała: > Popija rowniez?Ja sobie Lecha Lite pije . ...popija herbatę owocową wielce lite. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Zaraz będę oglądać film jakiś. "Przed egzekucją"? 17.02.07, 22:41 Uprałam, uprasowałam, ugotowałam, namoczyłam i się zmęczyłam. Po prostu sobota to nie jest mój dzień wolny. Wolne to ja mam we wtorek, w piątek. W czwartek od południa też. Sobota jest pracująca. Niedziela jeżdżąca. Poniedziałek przesrany. Środa najgorsza. Czarne są środy. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Zaraz będę oglądać film jakiś. "Przed egzekuc 17.02.07, 22:44 Cholera tak myślałem,odkąd się urodziłem w ten dzień;-) Odpowiedz Link Zgłoś
graz.ka Re: Co w taka sobote robia forumowicze ? 17.02.07, 22:44 Też pracuję teraz - 50 papierowych łabędzi ma zagrać w jakimś programie tv, to dziubam. Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Cholercia... 17.02.07, 22:51 Czy ktoś miewa jeszcze wolne weekendy? Ja mam pierwszy wolny weekend od 5 tygodni (we wspomnianym czasie miałam wolną całą jedną niedzielę). Cholerni kapitalistyczni wyzyskiwacze!!! Ploretaliusze wszystkich krajów, łączcie się! I na barykady!!! Huuuuuraaaaa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Re: Cholercia... 17.02.07, 22:53 Na tych naszych biednych, dziurawych ulicach!!! Huuuuurrrraaaaa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka jednakowoż wiadomo mi 17.02.07, 22:54 że barykady robi się z tramwajów patrz powstanie W-wskie :) Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Re: jednakowoż wiadomo mi 17.02.07, 22:55 My możemy zrobić ze styropianu, żeby nikomu sie krzywda nie stała. Huuuurrrraaaaa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka A kto zaśpiewa Bogarodzicę? Czy brite.... 17.02.07, 22:56 A kto zaśpiewa Bogarodzicę? Czy brite umie śpiewać? Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Tego nikt nie wie.... 17.02.07, 23:02 ... ale ja mogę zaśpiewać "Kolorowe kredki", w przedszkolu ta piosenka zagrzewała mnie do walki o każdą kredkę. Huuuuurrraaaaa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka oj nie histeryzuj... 17.02.07, 22:53 ja w zeszłym roku mialam ze 4na cały rok wolne weekendy... Zazwyczaj wolne mam środy lub czwartki...ale też nie wszystkie... tak ze 30% ale to taka norma w wolnym zawodzie... lav Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Cholercia... 17.02.07, 22:54 breblebrox napisała: > Czy ktoś miewa jeszcze wolne weekendy?< ...ja, inaczej nie mógbym uprawiać krętactwa.. Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Re: Cholercia... 17.02.07, 22:56 Kapitalista!?! W naszych szeregach!?! Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Cholercia... 17.02.07, 23:01 Jaki tam kapitalista, jeszcze nie ukradłem pierwszego miliona.. Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Milion!?! 17.02.07, 23:10 Jak ukradniesz milion to będziesz już burżujem!!! Huuuurrrraaa!!! P.S. Ale dasz jakiś namiar na siebie, jak juz ukradniesz ten milion? Wiesz, zawsze Cię lubiłam... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Ech, seksafera... 17.02.07, 23:23 Wy to tylko o jednym. Jednak idę na tą barykadę... Huuuuurrrrraaaaa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Ech, seksafera... 17.02.07, 23:26 a nie zawahasz sie uzyc kota na tej barykadzie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka eee,Ty cos piłaś? ;-) 17.02.07, 23:27 Uprasza się o niepisanie podczas upojenia napojami alkocholowymi ;-DDD lav Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Piłam, a jakże... 17.02.07, 23:29 Zapomniałam się w ogniu barykad i piłam krew kapitalistów (oni pili moją przez całe życie!). Huuuuurrrraaaaa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Piłam, a jakże... 17.02.07, 23:33 No i tak trzymac , jestes zarzewiem buntu na tym forum ,aleee co z Budapesztem? Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Re: Piłam, a jakże... 17.02.07, 23:38 Budapeszt dzisiaj oszczędzimy, ładne miasto, szkoda palić! Poza tym przyłączą się na pewno, w końcu Lengyel Magyar ket jo barat, eggyutt harcol s issza borat!!! Huuuurrrraaaaa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Mi też się to zdarzyło parę razy... 17.02.07, 23:49 ... na szczęście zazwyczaj szybko mi przechodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Re: [myślenie?] ;-DDD 17.02.07, 23:57 Tak, było ciężko, ale dałam radę. Huuuuuurrrraaaa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Milion!?! 17.02.07, 23:33 breblebrox napisała: > Jak ukradniesz milion to będziesz już burżujem!!! > Huuuurrrraaa!!! > > P.S. Ale dasz jakiś namiar na siebie, jak juz ukradniesz ten milion? Wiesz, zaw > sze Cię lubiłam... ;) Bur żujem? Dobra,drugi milion 4ju :D Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Re: Milion!?! 17.02.07, 23:56 Dziękuję, wiedziałam, że mozna na Ciebie liczyć. Wszystkie datki przekaże na masaże terapeutyczne pakistańskich fok, szwarwaldzkich kóz i niewpełni opierzonych sów oraz fundusz charytatywny "Maybah dla Breblebrox". Huuuuuurrrraaaa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: uprawiać? 17.02.07, 22:58 lavinka napisała: > a czym je nawozisz? ...bułką i bananem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: to poinieneś skakać nie kręcić ;-p nt 17.02.07, 23:09 ...i tam, skakanie. Bułka z bananem to dobre paliwo dla krętacza...wierzaj mi. Odpowiedz Link Zgłoś
yamenhund Basta 17.02.07, 23:07 i po robocie,teraz sobie obejrzę III ojca chrzestnego Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Co jest to nikt nie swietuje konca karnawalu ???? 18.02.07, 00:02 Myslalam o dluuugim seansie w Cytrynie a tam 18 i zamknieta impreza , a zreszta kotki mojej corka najadla sie trucizny na szczury i odeszla w zaswiaty ,wiec mam zalobe :/ Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Ke?!? 18.02.07, 00:07 nett1980 napisała: > corka najadla sie trucizny na szczury i odeszla w zaswiaty ,wiec > mam zalobe :/ Ja bym też miała!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yamenhund Koty są głupie 18.02.07, 00:09 Jak stworzenie nie szczeka i nie merda to jest głupie. Czy ktoś widział szczekającego lub merdającego kota? Czy szczekający i merdający podejdzie do trucizny? O , nie . Odpowiedz Link Zgłoś
yamenhund Re: Koty są głupie 18.02.07, 00:12 breblebrox napisała: > Najwyżej naszcza Ci na buty. Na pewno nie naszcza,bo moje buty są w szafce a kot na obrazku. Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Koty są głupie 18.02.07, 00:16 Koty lubia ludzie ceniacy niezaleznosc i indywidualizm ,a sluzebny pies , bywa fajny ,ja lubie te podobne do kotow. Kociczka miala niecale 5 miesiecy i uczyla sie swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
yamenhund Re: Koty są głupie 18.02.07, 00:24 I się nie nauczyła,biedna. Jak znajdziesz osobę bardziej niezależną ode mnie to Ci udowodnię,że nie masz racji. Pies nie jest służebny,spróbuj coś powiedzieć jamnikowi nawet "ułożonemu". 5 miesięczny pies zna świat,szczególnie kundel. buona notte e buona fortuna. "jesli chodzi o PO to najbardziej lubię odliczanie i efekty specjalne" Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Koty są głupie 18.02.07, 00:29 Mam , mam jest taki co najbardziej lubi koty -nasz premier milosciwie panujacy , no ty zalezysz od niego , prawda , a nad nim kto ???Putin to sie cieszy ,ze Jaroslaw do Monachium nie pojechal , bo on by mu pokazal gdzie raki zimuja . Odpowiedz Link Zgłoś
yamenhund Re: Koty są głupie 18.02.07, 00:32 argumentum ad absurdum. buona notte e buona fortuna. Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Koty są głupie 18.02.07, 00:41 Oj sobota jest ,moze byc z lekka absurdalnie ,ale czyz Jaroslaw nie jest bardziej niezalezny niz ty , nie ma zony ,dzieci , tylko nas -narod na oku ,ale jest idealny jako osoba niezalezna , modelowy milosnik kotow. Prosze o obiecany przewod dowodowy ,jesli masz inne zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
yamenhund Re: Koty są głupie 18.02.07, 00:56 Dostrzegam argumantum ad personam. Nieładnie. buona notte e buona fortuna. Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Koty są głupie 18.02.07, 01:02 Jaroslaw jest osoba publiczna ,ale ze ad personam ,hmm gdzie ,jak? Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Koty są głupie 18.02.07, 01:16 A nie wiesz ,ze nie zaliczono mnie jako "forumowy beton antykaczy" (z ociagniem ,ale potwierdzil to jeden z naczelnych kaczystow na tym forum), wiec to ze ktos lubi koty jak premier , to raczej komplement .Oj sam chciales przykladow , z szacunkiem i milych snow. Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka większość psów nie jest służebna 18.02.07, 12:27 Moje jeśli przynoszą kapcie to tylko po to by je gryźć ;-) Kanapki wyżerają bratu z plecaka. Kiedyś Dżojka ak była mała to zeżarła prawie całe klapki na basen. I pół kurczaka pieczonego kiedyś z prodziża. Jak się je woła to przychodzą tylko jeśli się stoi obok lodówki ;-) lav Odpowiedz Link Zgłoś
szprota względem wyższości psów nad kotami i vice versa 18.02.07, 17:01 to chciałam zauważyć, że osobiście wolę pomidorową z makaronem niż ryżem. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta A zupa była za słona 18.02.07, 17:50 tak jak i wystawa kotów,ścisk idealna tylko dla kieszonkowców. Jeden kot uciekł ze sceny,widocznie też miał dosyć;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 wzgledem zupy 18.02.07, 17:59 Ja tez wole z makaronem i bazylia ,ale z ryzem zdrowsza. A longeta nie dba o siebie ,zamias sie kurowac i jesc np rosolek , to po gieldach sie wloczy.Chyba ,ze rozmijal sie z prawda w sprawie wczorajszego zaziebienia. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: wzgledem zupy 18.02.07, 18:04 Muszę się usprawiedliwiać? To nie fair,że wyzywasz mnie od kłamczuchów dzieciakowi obiecałem,to pojechałem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: wzgledem zupy 18.02.07, 18:10 Kulturalnie uzylam "rozmijal sie z prawda " , ale wybaczam ,bo dobry z ciebie ojciec. Mnie tez kolezanka ciagnela , ale musialam pluca w Lagiewnikach przewietrzyc , bo od jutra znow smrod srodmiescia i zima wraca. Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie Re: względem wyższości psów nad kotami i vice ver 18.02.07, 18:21 szprota napisała: > to chciałam zauważyć, że osobiście wolę pomidorową z makaronem niż ryżem. o, to zupełnie tak jak ja. A Gryzeldzie jest to obojętne, byleby było :) Odpowiedz Link Zgłoś