carpatia 18.02.07, 21:46 witam.jak najszybciej dostać się do BB z Łodzi samochodem? jedynką? j ak długo się jedzie? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yaa Re: Z Łodzi do Bielska Białej 18.02.07, 21:48 carpatia napisała: > witam.jak najszybciej dostać się do BB z Łodzi samochodem? > jedynką? jedynką > ak długo się jedzie? Zależy od ruchu i szybkości ;) Około 4 godzin powinno wystarczyć. Pozdrawiam Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
carpatia Re: Z Łodzi do Bielska Białej 18.02.07, 21:55 szybkość...hmmm...kobiety chyba częściej jeżdżą wolniej... to zaklepię sobie 5 godzin;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Z Łodzi do Bielska Białej 18.02.07, 21:58 otwórz ten link, wpisz co trzeba i poklikaj: www.odleglosci.pl/mapa-polski-trasy.php Odpowiedz Link Zgłoś
carpatia Re: Z Łodzi do Bielska Białej 18.02.07, 22:06 fajna stronka...czeka mnie sporo klikania;) dzięki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Re: Z Łodzi do Bielska Białej 18.02.07, 23:11 Jak już jesteśmy przy stronach www: www.viamichelin.com/viamichelin/gbr/tpl/hme/MaHomePage.htm Warto. Pozdrawiam Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
czciciel_cebuli Re: Z Łodzi do Bielska Białej 04.05.07, 17:55 www.gt.hopto.org/~marcas/google/?g=googla+ukradli%3F%21 Odpowiedz Link Zgłoś
carpatia Re: Z Łodzi do Bielska Białej 05.05.07, 17:49 Dzięki dzięki za wszystkie rady - byłam...trafiłam dzięki Wam :) bardzo fajna droga i miłe miasto..no i góry............................................... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś