Dodaj do ulubionych

Pół samolotu do Rzymu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 23:46
Przeciwko pieniądzom na lotnisko głosowali:

Jarosław Jagiełło (PiS)

Mirosław Orzechowski (LPR)

Małgorzata Bartyzel - dwa razy zagłosowała przeciw, w trzecim głosowaniu nie wzięła udziału

Piotr Krzywicki - dwa razy głosował przeciw i raz za swoją poprawką
Obserwuj wątek
    • Gość: Mokado Pół samolotu do Rzymu IP: 212.51.205.* 21.02.07, 07:16
      Ciekawe ilu będzie pasażerów, gdy zostanie uruchomione połączenie z Tel Awiw.
    • Gość: gregorion Re: Pół samolotu do Rzymu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 13:38
      Delikatnie rzecz ujmując artykuł mija się z prawdą. Trudno mówić o godzinach wylotu dogodnych dla pasażerów, gdy np w weekend majowy samolot odlatuje z łodzi o 19, a wylot z rzymu po 5 dniach jest o 9. Jakby nie patrzeć są to 2 stracone dni na zwiedzanie. Kupiłem bilety gdy wyloty były o lepszych godzinach (10 z łodzi, 19 z Rzymu), niestety linia zmieniła je na powyższe nie informując mnie nawet o tym. Może warto by pisać artykuły nie tylko w oparciu o materiały promocyjne?
      • Gość: turysta Re: Pół samolotu do Rzymu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 13:55
        myślę że wladze w Łodzi oraz prezesi lotniska z panem Wojtkiem na czele
        sprobują zrobić coś ztym rozkladem lotow, dobre godziny polączeń to 200%
        sukces, no i więkzse zyski.Pozdrawiam wszystkich latających.
      • Gość: nano Re: Pół samolotu do Rzymu IP: *.toya.net.pl 21.02.07, 19:20
        Gregorion jak ci sie nie podoba to nie lec i nie zawracaj glowy.
        • gamdan Re: Pół samolotu do Rzymu 21.02.07, 23:44
          nano! przyznaj się, to Ty zmieniłeś te godziny, durnoto.
    • mr.bing Re: Pół samolotu do Rzymu 24.02.07, 15:29
      >>- Jak na pierwszy lot, 76 osób to dobry wynik. Podobnie było z rejsami do
      Shannon, a w tej chwili samoloty latają wypełnione do ostatniego miejsca -
      powiedział Miłosz Wika, rzecznik prasowy Portu Lotniczego im. Władysława Reymonta.<<

Pan Miłosz to niech lepiej bzdur nie opowiada.. Gdyby samoloty do Shannon latały
      pełne to bilet w dwie strony ze wszyskimi opłatami nie kosztował by 100 PLN.
      Generalnie w marcu i Kwietniu można polecieć na tej trasie za 100-200zł więc
      zapełnienie wcale nie jest takie dobre. Najdroższe bilety nie przekraczają 430
      PLN w dwie strony.
      • Gość: Obłożenie Re: Pół samolotu do Rzymu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 17:44
        Najbliższy lot do CIA - cena 349 zł
        Powrót - 419 zł

Marzec
        Są jeszcze bilety po 19zł. Najdroższy 489 zł. Loty powrotne są już średnio
        obłożone, a najdroższy kosztuje 559 zł. Brak biletów po 19 zł
        Kwiecień
        Duża rozpiętość cenowa. Od 19zł do 899 zł(!) Powroty od 19 zł do 119 zł
        Maj
        Ceny w rozpiętości 19 zł do do 199 zł. W obie strony.
        Czerwiec
        Dobry okres na rezerwacje. Większość biletów po 19 zł.
        Lipiec
        Do Rzymu po 19 zł. Małe obłożenie narazie. Powroty również po 19. Końcówka lipca
        o 79
        Sierpień
        Ceny na poziomie 79zł. Do Rzymu można się załapać jeszcze na 19 zł. Powrót bez
        szans na 19 ;]

Dalszych miesięcy nie będe opisywał, ale bilety kupowane są. A, więc drodzy
        łodzianie będzie dobrze ;) Połączenie musi się rozkręcić.
        • Gość: Nagano Re: Pół samolotu do Rzymu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 17:46
          Pomyliłem się i zamiast w temacie napisałem autora jako Obłożenie ;D
          • Gość: kasia Re: Pół samolotu do Rzymu IP: *.toya.net.pl 26.02.07, 17:16
            dzisiaj wrocilam do lodzi ... samolot był pełen !!!! oby tak dalej !!!
            • Gość: MK Re: Pół samolotu do Rzymu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 18:12
              pytalem obsluge jak wychodzilem bylo dokladnie 106 osob

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka