edyta.26 28.02.07, 09:48 DZIŚ TOMASZEK KOŃCZY 35 LAT. KTO SIĘ DOŁĄCZY DO ŻYCZEŃ ? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kupidyn.poslaniec.milosci Re: urodziny 28.02.07, 09:56 edyta.26 napisała: > DZIŚ TOMASZEK KOŃCZY 35 LAT. KTO SIĘ DOŁĄCZY DO ŻYCZEŃ ? :) trzymaj się stary:) przede wszystkim dbaj o fajkę bo po trzydziestce coraz ciężej ją rozpalić! Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: urodziny 28.02.07, 10:18 A kto to jest Tomaszek? Bo ja wiem, że Jacek kończy dziś 30 lat- i co z tego?! Odpowiedz Link Zgłoś
jelonek72 Re: urodziny 28.02.07, 11:50 wszystkim Romanom, Jackom i Tomaszkom ,życzę wesołego alleluja i oby do emerytury Odpowiedz Link Zgłoś
jelonek72 Re: urodziny 28.02.07, 11:59 Excentrix - no nie ! przegapiłes urodziny Romana !!! czeka cię za to linijka po łapkach , albo kleczenie na grochu !!! popraw się !!! Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: urodziny 28.02.07, 12:05 Byłem wczoraj na wagarach. I się teraz wszystko wyda. A pewnie był apel i cała nasza podstawówka śpiewała gromkie Sto lat dla twórcy nowego, lepszego szkolnictwa w kraju. Dla wizjonera i reformatora... jak się rodzice dowiedzą to świadectwo z czerwonym paskiem (na dupie). :) Odpowiedz Link Zgłoś
aneta.k-a Re: urodziny 28.02.07, 11:56 kupidyn.poslaniec.milosci napisał: > edyta.26 napisała: > > DZIŚ TOMASZEK KOŃCZY 35 LAT. KTO SIĘ DOŁĄCZY DO ŻYCZEŃ ? :) > > trzymaj się stary:) > przede wszystkim dbaj o fajkę bo po trzydziestce coraz ciężej ją rozpalić! podobno niebieski "tytoń" daje niezłego kopa:D Odpowiedz Link Zgłoś