Dodaj do ulubionych

Komentarz - Widzew przed rundą wiosenną

IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 28.02.07, 18:47
Widzew jest głównym kandydatem do spadku.
Obserwuj wątek
    • Gość: Sake(ŁKS) Komentarz - Widzew przed rundą wiosenną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 20:15
      Mam nadzieję że obydwie Nasze drużyny nie będą miały problemów z utrzymaniem
      się w Orange.
      Normalnych zapraszam na Derby.
      Chciałbym żeby następne odbyły się już przy trybunach pełnych kibiców obydwu
      stron.
      • Gość: karolew Re: Komentarz - Widzew przed rundą wiosenną IP: *.range86-141.btcentralplus.com 28.02.07, 20:51
        Widzew ostatnio gra jak do spadku, ale powszechnie wiadomo, że z ligi spadną
        drużyny utopione w korupcję. zatem trzeba martwić się już o następny sezon.
      • skodabodzio Re: Komentarz - Widzew przed rundą wiosenną 01.03.07, 10:00
        Ale do tego sa potrzebni sponsorzy a ci nie przyjda jesli bedzie czarny PR.
        Inna sprawa ze trudno sie nie zgodzic z autorem, ale warto by bylo jakies
        jaskolki znalesc
        • noyer Re: Komentarz - Widzew przed rundą wiosenną 01.03.07, 23:06
          cóż za interesujący artykuł prasowy....
    • Gość: łodzianin Kocham Widzew IP: *.gdynia.mm.pl 28.02.07, 21:21
      a reszta sie ułozy.
      • Gość: Aro Re: Kocham Widzew IP: *.toya.net.pl 01.03.07, 13:46
        Pajac
    • Gość: al-bert Z wielkim smutkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 22:15
      muszę zgodzić się z autorem artykułu. Stosowane "tanie państwo" w Widzewie
      chyba się nie sprawdzi. Gorycz ciagłego balansowania na linie bądź pewnego
      zmierzania do II ligi poprzez przegrywaniez każdym jest czymś zupełnie
      niezasłużonym przez kibiców Widzewa. A co na to władze klubu ??? Nic!!!
      Przecież jak mówił Boniek nawet jeżeli spadniemy to będziemy mogli znów
      awansować ... gdyby tak myślał gdy grał w piłkę to poza kilkoma ulicami w
      Bydgoszczy nikt nie wiedziałby kto to jest Boniek. Kiedy nastapiła ta negatywna
      metamorfoza ??? :-(((((((((((((
    • Gość: max Re: nie panikować! IP: *.4web.pl 28.02.07, 22:20
      leci Pogoń, Górnik Zabrze albo Płock
      niestety mój ukochany klub też cienko widzę:(
      • Gość: Mirek Re: nie panikować! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 23:36
        Nawet pilkarze mowia, ze brakuje kogos od kogo mozna by sie uczyc, kogos kto moglby krzyknac,
        zmobilizowac. Wiem bo gadalem z jednym.
        Pozdro dla wszstkich Widzewiakow. Bedzie dobrze
      • Gość: Gość Derdzikowski nie ma racji !!! IP: *.tpnet.pl 01.03.07, 22:23
        Widzew nie ma słabej drużyny.

Widzew ma bardzo słabą drużynę.
    • Gość: KIBIC WIDZEWA Komentarz - Widzew przed rundą wiosenną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 10:12
      Niestety, panie redaktorze, ja mam takie samo odczucie jak i pan. Coś złego
      dzieje się z Widzewem. Jak można odpuszczać mecze i tak zostawać upokorzonym.
      To, że Probierz może tego nie rozumie to jedno, to, że tego nie rozumieją
      piłkarze, to drugie, ale, że tego nie rozumie ZIBI, to mnie przeraża. Wszak
      kiedyś był słynny widzewski charakter. Jak juz kiedyś napisałem: szlachectwo
      zobowiązuje. Mam nadzieję, że piłkarze, trener oraz działacze wykażą to -
      szlachectwo - na ligowych meczach!
    • Gość: żabi ogier święta racja -z taką grą II liga wita IP: 81.15.194.* 01.03.07, 10:41
      RTS II liga
    • Gość: Teofilów C Widzew Wam pokaże co to jest młodość !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 10:51
      Identyczne czarnowidztwo panowało przed rozpoczęciem O.E w ub.roku.
      Kiedy jednak Widzew pokonał Groclin i ograł w derbach Łks to chwalono młodą
      drużynę i Probierza.Widzew to młodość ,Widzew to wiara w sukces,Widzew to
      radość z gry.To prawda ,że ostatnie mecze były do bani ale spokojnie WIDZEWEK
      już wkrótce pokaże na co go stać,a my kibice CZERWONO-BIAŁO-CZERWONYCH
      szykujmy gardła bo już za kilka dni zaśpiewamy RAZEM :....CZY WYGRYWASZ CZY
      NIE,JA I TAK KOCHAM CIĘ,BO NAJLEPSZY W POLSCE JEST ŁÓDZKI WIDZEW
      RTS !!!!!!!!!!!! i dalej też......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka