excentrix 01.03.07, 14:20 Nasz Ulubiony Michał zapylił ponownie Naszą Ulubioną Żonę Michała. Będzie kolejny Wiśniewski. No, w tym tempie rozwiąże kłopot niżu demograficznego. O! I imię wybrał fajne... Falco. :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziad_borowy Nie całkiem tak 01.03.07, 14:22 bo Falco Christian:-) A to zmienia postac rzeczy. Dzierżżż!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: Nie całkiem tak 01.03.07, 14:24 Istotnie, mea culpa. Ciekawe czy Michał na rekord idzie, czy zasadził się na becikowe... A może chce pobić rekord głupoty w krzywdzeniu dzieci głupimi imionami ? Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Nie całkiem tak 01.03.07, 14:27 Coz, sprawdza sie zasada, ze im wieksze doly spoleczne tym dziwniejsze imiona. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Ale fajnie!! 01.03.07, 14:26 Jak sobie przypomnę że od początku go nie słuchałem i nie dałem mu zarobić to jestem z siebie dumny:-) Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: Zuch chłopak! / nołnoł 01.03.07, 14:30 pewnie, nie dał zarobić... Zassał dyskografię :) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Zuch chłopak! / nołnoł 01.03.07, 14:34 excentrix napisał: > pewnie, nie dał zarobić... Zassał dyskografię :) Nie potrzebuję zassysać w radiu mają prawie wszystko;-) Ale Fenomeny II w łódzkim nie mają,za to w Stodole kiedyś słyszałem;-) Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: Muuuuuuuuuu / nołnoł 01.03.07, 14:39 muuu to w oborze... kwik kwik w chlewiku kukuryku w kurniku w oborze panuje cisza widać żeś miastowy- Dziadu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Muuuuuuuuuu / nołnoł 01.03.07, 14:41 Zapewniam Cie, ze muuuu do stodoly zalatuje:-) Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_helenka Re: Ale fajnie!! 01.03.07, 14:35 longeta napisał: > Jak sobie przypomnę że od początku go nie słuchałem i nie dałem mu zarobić > to jestem z siebie dumny:-) Ale cie korciło? Jesli nie, to nie rozumiem tej uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Ale fajnie!! 01.03.07, 14:38 ciocia_helenka napisała: > longeta napisał: > > > Jak sobie przypomnę że od początku go nie słuchałem i nie dałem mu zarobi > ć > > to jestem z siebie dumny:-) > > Ale cie korciło? Jesli nie, to nie rozumiem tej uwagi. Zartujesz,ale był wszędzie,na szczęście to minęło jak młode tłoki:-))) Uff! Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_helenka Re: Ale fajnie!! 01.03.07, 14:40 Czasy młodych tłoków pamiętam jak przez mgłę. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Ale fajnie!! 01.03.07, 14:48 ciocia_helenka napisała: > Czasy młodych tłoków pamiętam jak przez mgłę. Przez mgłę to ja pamiętam tylko "Time To Remember"-Bugie gdy wchodziło do gry;-) Odpowiedz Link Zgłoś