Dodaj do ulubionych

GENIALNA KRAWCOWA TUŻ ZA APTEKĄ !!!!!!!!!

05.03.07, 21:46
- jeżeli chcesz zniszczyć sobie orginalne spodnie - NIE WAHAJ SIĘ !!!! - IDŹ DO KRAWCOWEJ 100% GWARANCJI FACHOWEGO USZKODZENIA . Krawcowa wynajmuje lokal (bunkier)na browerch tuż za apteką - w piwnicy na dole dokonuje fenomenalnych " profesjonalnych " nieodwracalnych zniszczen ubrań ( oddajac długie spodnie do podwiniecja na 3 cm masz gwarancje ze odbierzesz rybaczki , sama sie o tym przekonałam i serdecznie PRZESTRZEGAM ).
Obserwuj wątek
    • selenka21 Re: GENIALNA KRAWCOWA TUŻ ZA APTEKĄ !!!!!!!!! 06.03.07, 10:41
      Zupełnie nie zgadzam się z opinią przedmówczyni. Zanoszę do tej Pani od
      dłuższego czasu do poprawek różne rzeczy i jestem bardzo zadowolona. solidnie i
      co ważne tanio. Goraco polecam.
    • oswiecona_56 Re: GENIALNA KRAWCOWA TUŻ ZA APTEKĄ !!!!!!!!! 06.03.07, 13:51
      Zuzia, jak nie masz się czego czepić to czep się płotu.
      • michasia1000 Re: GENIALNA KRAWCOWA TUŻ ZA APTEKĄ !!!!!!!!! 06.03.07, 16:55
        Kobieta musi umiec wszystko a podwiniecie spodni to 10 minut pracy. Bylaby
        satysfakcja ze zrobilam to sama pare groszy by zostalo i mialabys spodnie do
        noszenia. Nic straconego idz jeszcze troche skrocic i bedziesz miala na lato
        krotkie spodenki. Czasami i krawcowej nie wyjdzie
        • zuzia755 Re: GENIALNA KRAWCOWA TUŻ ZA APTEKĄ !!!!!!!!! 06.03.07, 18:32
          ciekawe czy bylabys taka zadowolona gdy bys stracila spodnie za 140 zł polecaj tą pania dalej
    • zniesmaczona12 Re: GENIALNA KRAWCOWA TUŻ ZA APTEKĄ !!!!!!!!! 06.03.07, 19:21
      rozumiem twoje rozgoryczenie bo nie dla kazdego 140 zl to jest mala kwota. Mnie
      tam spaprano pranie jednej dosyc drogiej rzeczy i tez nie korzystam z uslug
      tego punktu. Najgorsze jest to, ze nikt nie ponosi odpowiedzialnosci za zle
      wykonanie uslugi.Na twoim miejscu probowalabym negocjowac z ta pania kwestie
      ewentualnej rekompensaty,bo skoro podejmuje sie cos zrobic dobrze i bierze za
      ta kase z tego co wiem niemala to musi ponosic rowniez konmsekwencje za fuszerke
      • zuzia755 Re: GENIALNA KRAWCOWA TUŻ ZA APTEKĄ !!!!!!!!! 06.03.07, 22:54
        uwiez ze odbierajac spodnie (2pary) z kultura chcialam zalatwic ta sprawe ale sie nie dalo poprostu zniszczyla mi spodnie i centarlnie krzyczala ze ja jej tego nie udowodnie wiec mysle sobie ze poprostu dam cynk zeby nikt nie korzystal z uslug tej pani , ale widze ze nie tylko ja spotkalam sie z partactwem tej pani serdecznie odradzam pozdrawiam
        • jadwiska Re: GENIALNA KRAWCOWA TUŻ ZA APTEKĄ !!!!!!!!! 06.03.07, 23:56
          Czy jest jeszcze jakiś punkt krawiecki oprócz wymienionej krawcowej i
          p.Bulskiego ?
    • kobietka1231 Re: GENIALNA KRAWCOWA TUŻ ZA APTEKĄ !!!!!!!!! 07.03.07, 15:27
      ciekawe gdzie taki drogi lumpeks jest <hahaha> a po drugie to trzeba byc
      naprawde dziwnym zeby kupowac sobie takie drogie spodnie, po trzecie jezeli
      byly takie cenne to trzeba bylo sie nie łaszczyc na takie tanie uslugi tylko
      zaniesc je do Armaniego on na 100% podwinalby je pani lepiej, po czwarte nie
      przynosi sie do krawcowej wyszarpanych spodni w ktorych chodzilo sie 500 lat!!
      bo do pierwotnego stanu nie da sie ich przywrocic... ale pani pewnie myslala ze
      sie da i jeszcze z metka beda!! A krawcowa o ktorej mowa jest pracowita i
      sumienna kobieta z ktorej krawieckich uslug jestem bardzo zadowolona i nie
      tylko ja!!!! niektore osoby stanowia malutkie wyjatki!!! polecam
      goraco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • kobietka1231 Re: GENIALNA KRAWCOWA TUŻ ZA APTEKĄ !!!!!!!!! 07.03.07, 15:41
      hmmm to pani ma "orginalne" spodnie a ja myslalam ze oryginalne.
      Serdecznie polecam lekture pt."Nowy slownik ortograficzny PWN"
      i jeszcze cos tylko ten sie nie myli co nic nie robi a mysli tylko jak tu komus
      dopiec bo cos zle wyszlo, sorki ale cos z glowka nie tak :D buziaczki :*:*
      ciekawe kim pani jest z zawodu i czy sie pani nigdy sama nie pomylila i jaki
      to "bunkier" jest miejscem pani pracy ;> ale widocznie nie ma pani jakiegos
      wlasciwego zajecia skoro przesiaduje pani na forum i w tak glupi sposob chce
      sie wyzyc po stracie "orginalnych" spodni za 140zł. szkoda mi Cie baby tylko
      nie chodz w zalobie :*
      • zuzia755 Re: GENIALNA KRAWCOWA TUŻ ZA APTEKĄ !!!!!!!!! 07.03.07, 16:06
        heeeeeeee prosze wpisac sobie w google slownik jezyka polskiego a nastepnie slowo oryginalny chcialas zablysnac ale troszeczke ci nie wyszlo . hmmmm ciekawe kim ta pani jest z zawodu moze elektrykiem skoro podwiniecje spodni sprawia jej klopot , bardzo ja polecam ,kobietka1231 ty pewnie ubierasz sie na rynku za 20 zl haha
        • zainteresowany761 Re: GENIALNA KRAWCOWA TUŻ ZA APTEKĄ !!!!!!!!! 07.03.07, 16:11
          oj kobitki,kobitki.nie macie wy innych problemów?
          ja mam rozwiązanie dla zuzii 755,otóż:
          kupuj sobie spódniczki mini,napewno są tańsze i nie trzeba podwijać.......
          pozadrawiam.
        • oswiecona_56 Re: GENIALNA KRAWCOWA TUŻ ZA APTEKĄ !!!!!!!!! 07.03.07, 16:17
          Zuzia ty jesteś mściwa baba. A kto wie czy nie jej znajoma i teraz się
          odgrywasz. A wiesz dlaczego !
        • kobietka1231 Re: GENIALNA KRAWCOWA TUŻ ZA APTEKĄ !!!!!!!!! 07.03.07, 16:26
          ale nie jestem na tyle glupia i prosta kobieta jak pani zeby chwalic sie
          wszystkim na forum za ile sobie kupuje spodnie, beznadziejne... sa gorsze
          rzeczy na swiecie niektorzy ludzie umieraja z glodu, niech sie pani cieszy ze
          stac pania na tak drogie lumpy... (a to rze jest pani orginalna osobom wrzyscy
          jusz wiedzom wiedz proże sobie oszczendzic) kobieto zebys wiedziala jaka mam z
          ciebie polewke <hahaha> :D:D:D:D:D:D:D:D:D nie moja wina ze masz zla
          konstrukcje mozgu i nawet guzika sama przyszyc nie umiesz buziaczki baby :*
          bulwersuj sie dalej :*:*:* mua:*
          • zainteresowany761 Re: GENIALNA KRAWCOWA TUŻ ZA APTEKĄ !!!!!!!!! 07.03.07, 16:31
            baby,ach te baby.......
            tylko sobie włosów z głów nie powyrywajcie!
            • kobietka1231 Re: GENIALNA KRAWCOWA TUŻ ZA APTEKĄ !!!!!!!!! 07.03.07, 16:33
              heh ja to jeszcze wlosy mam tylko nie wiem jak kolezanka xD
              • zainteresowany761 Re: GENIALNA KRAWCOWA TUŻ ZA APTEKĄ !!!!!!!!! 07.03.07, 16:36
                dajcie już spokój,przecież są ciekawsze tematy do dyskusji!
                zaprasz do dyskusji o aborcji.
                • kobietka1231 Re: GENIALNA KRAWCOWA TUŻ ZA APTEKĄ !!!!!!!!! 07.03.07, 16:38
                  wiem ze sa wazniejsze sprawy ale sama zaczela!! i kogo obchodza jej spodnie
                  • ezychlin Re: GENIALNA KRAWCOWA TUŻ ZA APTEKĄ !!!!!!!!! 07.03.07, 16:43
                    kobietka1231 napisała:

> wiem ze sa wazniejsze sprawy ale sama zaczela!! i kogo obchodza jej spodnie
                    widocznie Ciebie obchodze jej spodnie i po wypowiedziach widac nawet bardzo
                    • kobietka1231 Re: GENIALNA KRAWCOWA TUŻ ZA APTEKĄ !!!!!!!!! 07.03.07, 16:48
                      chodzilo mi ogolnie ze nie musi sie chwalic spodniami za 140zl bo kogos moze to
                      nie interesowac a co ja mam powiedziec to i tak powiem
                      • ezychlin Re: GENIALNA KRAWCOWA TUŻ ZA APTEKĄ !!!!!!!!! 07.03.07, 16:51
                        to sie nie interesuj tym watkiem ale pewnie stary plotuch z ciebie wiec przepuscic taki watek niemozliwe
                        • kobietka1231 Re: GENIALNA KRAWCOWA TUŻ ZA APTEKĄ !!!!!!!!! 07.03.07, 16:53
                          hahah rozkoszne tylko na tyle Cie stac nie podoba sie to nie nikt nie zmusza do
                          wpisywania ja chce i bede sie wpisywac a tobie nic do tego bo mam prawo tak jak
                          kazdy wypowiedziec swoje zdanie a jak mi sie bedzie podobalo to bede je
                          wypowiadala nawet milion razy
                  • dinozaurka Re: GENIALNA KRAWCOWA TUŻ ZA APTEKĄ !!!!!!!!! 07.03.07, 17:40
                    mnie nie obchodzą spodnie Zuzi, ale gdyby kiedyś ktoś mnie uprzedził
                    przed "zdolnościami" jednej pani krawcowej (niewiem, tej, czy innej, bo wtedy
                    swoj punkt pracy "ta moja" miała gdzie indziej) to na pewno nie straciła bym
                    sporo kasy na całkiem spartaczony ciuch.
                    • michasia1000 Re: GENIALNA KRAWCOWA TUŻ ZA APTEKĄ !!!!!!!!! 07.03.07, 20:13
                      Nie znam sprawy ale w kazdym sporze obydwie strony maja swoje racje w
                      zaleznosci ktora ze stron je relacjonuje. Problem jednak jest bardziej zlozony
                      bo wg mnie szewc powinien robic i naprawiac buty a piekarz piec pieczywo.Kazdy
                      kto otwiera dzialalnosc powinien miec dokument potwierdzajacy jego
                      predyspozycje co do wykonywanego zawodu. Ja skorzystalam raz z uslug "
                      nibyfryzjerki " i nic wielkiego sie nie stalo - dziewczyna tak ciela zawziecie,
                      ze braklo wlosow ale wlosy nie zeby - odrosly.
    • marxymilian Prawie genialny, prawie krawic 07.03.07, 20:30
      Napisze tylko coby się pochwalić, że jestem osobnikiem płci niepięknej, a
      spodnie potrafię sobie sam podwinąć;)

A swoją drogą jest coś takiego jak Biuro ochrony konsumenta czy jakoś tak to się
      nazywa może by się tam zgłosić?
      • dinozaurka Re: Prawie genialny, prawie krawic 07.03.07, 23:32
        Nie każdyma w domu maszynę do szycia (czasem niezbędną do ŁADNEGO podwinięcia
        spodni), nie każdy ma zdolności w tym kierunku, czas albo ochotę. Nie każdy
        wszystko musi wykonywać ładnie i profesjonalnie. Od tego są różnej maści punkty
        usługowe, aby móc z nich korzystać.
        • dblock Re: Prawie genialny, prawie krawic 08.03.07, 00:07
          A w Klewkach wylądowali Talibowie...
          • dblock Re: Prawie genialny, prawie krawic 08.03.07, 00:08
            Skończta, co? (pisownia oryginalna) :)
            • dinozaurka Re: Prawie genialny, prawie krawic 08.03.07, 00:49
              dblock napisał:

> Skończta, co? (pisownia oryginalna) :)

Podoba mi się :)) ... znaczy się ta pisownia orginalna mi się podoba :)))))
              Kogo zacytowałeś? :)))
              • dblock Re: Prawie genialny, prawie krawic 08.03.07, 00:54
                Siebie zacytowałem, bo świat się nam wymyka spod kontroli a tu o spodniach dysputy. Temat głupawy jak i ta pisownia.
                • dinozaurka Re: Prawie genialny, prawie krawic 08.03.07, 00:58
                  spodnie być moze, że są tematem głupawym, ale odpowiedzialność za rzetelność
                  wykonywanych usług chyba takim głupawym tematem nie jest....

A czy MY mamy wpływ na losy świata? Być moze, ale w tak małym stopniu, że nikt
                  tego nie zauważa.......
                  • dblock Re: Prawie genialny, prawie krawic 08.03.07, 01:04
                    Lepszy mały wpływ na los świata, niz wielki na rzetelność jednostki...ale pojechałem :)A na serio, to po prostu odnoszę wrażenie (być może mylne), że nie mając się czemu dojeb...ć, robimy to tam, gdzie możemy i czujemy się anonimous. Ale może jestem głupi, czemu nie przeczę.
                    • dinozaurka Re: Prawie genialny, prawie krawic 08.03.07, 01:12
                      dblock napisał:

> Lepszy mały wpływ na los świata, niz wielki na rzetelność jednostki...ale
                      > pojechałem :)

tym bardziej, że świat jest taaaaki wielki, a w nim jednostka taka malutka...

> A na serio, to po prostu odnoszę wrażenie (być może mylne), że
                      > nie mając się czemu dojeb...ć, robimy to tam, gdzie możemy i czujemy się
                      anonimous.

To fakt, ogólnie ludzie maja to do siebie, że będąc anonimowymi lubieja komuś
                      dokopać...
                      Ale Zuzia dla nas (przynajmniej dla większości z nas) jest anonimową, ale dla
                      krawcowej to juz raczej nie.....

> Ale może jestem głupi, czemu nie przeczę.

:))))) samokrytyka? ;)))
                      • dblock Re: Prawie genialny, prawie krawic 08.03.07, 01:13
                        Fakty, Pani, fakty...nie samokrytyka. :)
                        • dinozaurka Re: Prawie genialny, prawie krawic 08.03.07, 01:21
                          już nie będę taka i nie poproszę o podanie tych faktów :))))
                          No, chyba, że sam bardzo chcesz, to przez grzeczność nie zabronię Ci ich
                          podać :)))
                          • dblock Re: Prawie genialny, prawie krawic 08.03.07, 01:42
                            Dobranoc, ide spać. To chyba całkiem dobrze swiadczy o człowieku,że chce iść o tej porze spać. To chyba normalne, nie? :) Całuski.
                            • dinozaurka Re: Prawie genialny, prawie krawic 08.03.07, 01:46
                              Eeee tam.... Dobrze, to by świadczyło o człowieku, gdyby chciał iść spać o 21 ;)

Dobranoc :) miłych snów :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka