Dodaj do ulubionych

Widzewiacy w Liverpoolu!

IP: *.chello.pl 06.03.07, 00:16
a co widzew ma do zaoferowania liverpoolowi? tanich "murarzy" z formacji
obronnej czy "pomocnika na zmywak"?
i niech się prezio nie zapomni zapytać jak się robi dobre derby
Obserwuj wątek
    • Gość: Adam Re: Widzewiacy w Liverpoolu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 01:01
      .. a Wy brodowici lodzianie kogo byscie zaoferowali Liverpoolowi?:):):) Od Was odeszlo 4 najlepszych
      zawodnikow, a nawet nie zarobiliscie1/4 tego co Widzew na jednym. Takze niech Wasz prezio zacznie
      sie uczyc zanim zacznie rzebrac od miasta na zarowki, albo moze niech postawi zasieki obronne przed
      stadionem, to moze sprzeda wiecej bliletow niz 1200...
    • Gość: t.h Re: Widzewiacy w Liverpoolu! IP: *.toya.net.pl 06.03.07, 01:03
      Kiedy do szkoły przestałeś chodzić? Bo najwyraźniej ten moment wystąpił u ciebie
      za wcześnie co niestety nie tylko ty jak i inni muszą doświadczać; tak więc
      daruj innym - entiendes???
      • Gość: ;) pewnie będą w sklepiku z pamiątkami... IP: *.158.rev.vline.pl 06.03.07, 21:13
        a może nawet dostaną hot-doga gratis?
    • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi IP: *.hsd1.pa.comcast.net 06.03.07, 01:58
      Masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem? Jak jesteś tępy i upośledzony to
      wróć do szkoły. I nie pij już więcej win Goszcza bo zabierają ci mózg
    • de_ent Widzewiacy w Liverpoolu! 06.03.07, 07:29
      niech jada, moze wreszcie zobacza jak sie gra w pilke, bo w widzewie bedzie im
      naprawde ciezko
    • Gość: tm Widzewiacy w Liverpoolu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 09:48
      Carlsberg bierze pod uwagę zmianę na koszulkach Liverpoolu. Zamiast carlsberga
      będzie ich nowa, świecąca w naszym kraju triumfy, marka harnaś.
      Prezio widzewa zabiera zgrzewkę harnasia by w Angli pokazać właścicielowi marki
      jak smakuje parszywe piwo !
      • Gość: Mike Re: Widzewiacy w Liverpoolu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 10:25
        a Wy co tam popijacie na bazarze? Szato Bordo od Goszcza?:)
        • Gość: karolew Re: Widzewiacy w Liverpoolu! IP: *.range86-141.btcentralplus.com 06.03.07, 11:51
          kibuce z ŁKS, jazda na swój śmietnik! tam możecie być dumni ze swojego nic...
          • Gość: desmo71 Re: Widzewiacy w Liverpoolu! IP: 217.153.125.* 06.03.07, 12:08
            żenada, pan redaktor nauczył się co prawda juz na którym stadionie odbył się
            mecz z the reds ale robienie wielkiego halo ze sponsorowanej wycieczki dwóch
            działaczy ( to rozumiem w ramach wymiany mlodzieży )na mecz liverpoolu trąci
            prowincjonalizmem ...teraz już rozumiem dlaczego maslowski żalił się że utknął
            w tym zaścianku
            a koledzy czerwoni z czego tacy dumni, z jałmużny od sponsora - ? przecież to
            nie wy jedziecie obejrzeć ten mecz... ma to juz jakiś sportowy wymiar? coś
            zyskaliście?klub coś zyskał? przecież prezio nawet nie wie po co tam jedzie...
            miejcie trochę krytycyzmu... i wstańcie z kolan
            • Gość: karolew Re: Widzewiacy w Liverpoolu! IP: *.range86-141.btcentralplus.com 06.03.07, 12:20
              desmo?
              czy ktoś z FC Liverpool zapraszał oficjalnie kogoś z ŁKS?
              nawet na obejrzenie meczu?
              nie?
              to co się onanizujesz?
              • Gość: desmo71 Re: Widzewiacy w Liverpoolu! IP: 217.153.125.* 06.03.07, 12:50
                właśnie o tobie mówiłem buraku...pewnie jak spotkasz szyca w kfc to też spać
                przez tydzień nie możesz
                • Gość: karolew Re: Widzewiacy w Liverpoolu! IP: *.range86-141.btcentralplus.com 06.03.07, 14:28
                  od kiedy to jesteśmy a ty pastuchu jeden pt desmo71?
            • Gość: crisbi Re: Widzewiacy w Liverpoolu! IP: *.4web.pl 06.03.07, 16:58
              K...a desmo juz Cie zaczynałem lubić, a Ty taki manewr prezentujesz! Weź się nie unoś! Jak Goszczu jechał do Wiednia czy gdzies tam, to jakoś nie piskaliście, że to bzdura, a mało tego podniety było co nie miara ze strony fanów ŁKS-u. Że luzik, że teraz to dopiero się zacznie. Nikt o zdrowych zmysłach nie spodziewa się że Liverpool wypożyczy nam KUYTa albo Alonso. Ot taki gest sponsora. Do usłyszenia pod normalnym wątkiem. Nara.
            • Gość: Jarek Re: Widzewiacy w Liverpoolu! IP: *.sie.vectranet.pl 07.03.07, 00:02
              A co cie to w ogole obchodzi? Zajmij sie soba, swoim klubem, posprzataj stadion
              itd.
      • Gość: Jarek Re: Widzewiacy w Liverpoolu! IP: *.sie.vectranet.pl 07.03.07, 00:00
        AH, dumny jestes, ze zainstaniales na forum? :>
    • Gość: ron Widzewiacy w Liverpoolu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 10:09
      No gratulacje jest czego zazdrościć
      • Gość: Eric Śląskowi także Liverpool przysłał kartke na święta IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.03.07, 16:24
        :)
        • Gość: karolew Re: Śląskowi także Liverpool przysłał kartke na ś IP: *.range86-141.btcentralplus.com 06.03.07, 16:31
          najwięcej do powiedzenia mają oczywiście ci, co o osiągnięciach w europejskich
          pucharach mogą sobie tylko poczytać w encyklopedi Fuji.
          z Dundee też Śląsk dostaje kartki świąteczne?
          a z Luksemburga dla ŁKS-u też coś przychodzi, np. kondolencje...?
          różnica jest taka, że szefowie ŁKS są zapraszani na Litwę, a Widzewa na Anfield
          Road.
          i wszystko w temacie
          • Gość: desmo71 Re:karolew w ekstazie IP: 217.153.125.* 06.03.07, 16:57
            a eintracht przysyła wam pewnie 9 kartek żebyście nie zapomnieli jakie wam
            rekordowe baty spuścili... no w pocztówki to jesteście nie do pokonania...
            chodzi o to jełopie że newsem powinna być podpisana umowa o współpracy obydwu
            klubów a nie fakt że jakiś prezio w gumofilcach obejrzy pierwszy raz w życiu
            mecz na prawdziwym stadionie i może z kimś tam o czymś pogada i może coś z tego
            będzie
            osiedlowy klub - osiedlowy news
            • Gość: Jarek Re:desmo sie spuszcza IP: *.sie.vectranet.pl 07.03.07, 00:09
              Oooo, czy ty jestes fanem naszego prezesa, ze tak znasz jego zyciorys i wiesz,
              ze nigdy nie ogladal zadnego meczu na prawdziwym stadionie? Cos slaba ta twoja
              wiedza. Marna. Wy macie news o Wisle Plock, wiec tam sie spuszczaj i podniecaj
              z tego powodu, a nie piszesz tutaj jakies bzdury. Wy juz chyba tak macie, ze
              gdzie sie nie pojawicie, to jest smrod i balagan.
              • Gość: desmo71 Re:piją cię gumofilce jarku? IP: 217.153.125.* 07.03.07, 11:00
                jarku-smarku, jestem fanem odrobiny krytycyzmu w narodzie a nie ciemnogrodu i
                naiwniactwa, które tu z takim mozołem uprawiasz , krytycyzmu w szerszym
                wymiarze bo jak nabedziesz mil już prawo głosu ( w wyborach ) to twoje
                matołectwo dotknie także mnie
                ps. sądząc po twojej wzmozonej aktywności masz chyba nadczynność tarczycy -to
                się leczy... hormonalnie
          • Gość: Waldzio Re: Śląskowi także Liverpool przysłał kartke na ś IP: 194.46.176.* 06.03.07, 19:52
            Nawet szkoda z nimi dyskutowac bo w czym mozemy sie z nimi spierac. Kiedys chcieli byc RED(ha ha ha tak tak zapytajcie sie starszych kibicow) DEVILS ze niby jak manchester utd ale bardziej pasowalo do nich red debils wiec sobie odpuscili i cale szczescie. Nie moga wiedziec co czlowiek czuje kiedy jego najukochansza druzyna odnosi takie zwyciestwo jak z Juve, Liverpoolem, Broendby czy nawet pamietne 3:2 i 2:1 z Legia w W-wie. Nie wiedza gdzie czlowiek moze sie znalezsc dzieki takim meczom, jak zmienia sie jego swiat dzieki tej radosci i jak czuje ze zdoibywa szacunek u wielkich tego swiata. Ja to czulem i wierze ze jeszcze poczuje. A tym maluczkim z alei Unii zostaje dysproporcjonowanie naszych sukcesow i jakies sny - nie o tym ze oni beda wielcy tylko ze my sie stoczymy. Widzew moja milosc!!!
            • Gość: jeden jest łódzki Re: nie kop pana bo się spocisz IP: *.chello.pl 06.03.07, 22:25
              no i waldziu popryskałeś sobie klawiaturkę...teraz wracaj na ziemię i grzecznie
              wytłumacz państwu co tam bełkoczesz...jacy wielcy tego świata? że niby dytektor
              twojego gimnazjum ? lesio miller ? poseł pęczak? ian rush? podpowiedz jakich
              jeszcze bohaterów ma dorastający podmiejski? i dlaczego niby sukcesy widzewa
              wzbudzały szacunek do ciebie? a kim ty jesteś skoro nawet wyraz deprecjonowanie
              jest ci obcy...a teraz biegnij przed plakat czerwonych z "nowej wsi" i udawaj
              że czas stoi w miejscu ..bo przecież twoje życie nie takie kolorowe
              • Gość: Jarek Re: nie kop pana bo się spocisz IP: *.sie.vectranet.pl 07.03.07, 00:11
                Ale mu dokopales. O matko, chyba sie zamknie w sobie na wieki. Straszne.
    • Gość: sponsor Ja byłem na Camp Nou i nikt mi nie musiał fundować IP: *.toya.net.pl 06.03.07, 13:40
      Fajny kontrakt, "wy nas reklamujecie na koszulkach a my wam za to 2 bilety na Liverpool"
      • Gość: karolew Re: Ja byłem na Camp Nou i nikt mi nie musiał fun IP: *.range86-141.btcentralplus.com 06.03.07, 14:32
        taki "kontrakt", o którym możesz sobie tylko pomarzyć...
        tak jak i o waszych austriackich, red bullowych i innych fantasmagoriach
        kontraktowych waszego siarosponsora.
    • Gość: m Re: Ja byłem na Camp Nou i nikt mi nie musiał fun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 15:38
      jak tam kompleksy klubu zalozonego przez zydow? jak cie nie interesuje to nie
      czytaj. was tam nawet nie znaja a moze uda sie nawiazac jakas wspolprace np.
      staze dla trenerow czy zawodnikow albo wyjazy na takie mecze ja dzisiejszy dla
      juniorow (tak, to tez potzrebne). a lks niech jedzie do glowna na mecz stali i
      nie zawraca glowy swoimi kompleksami bo nas one nie ineteresuja. lks - klub
      wiecznej miernoty z dachem z blachy falistej na 2 rzedy
      • lanka Re: Ja byłem na Camp Nou i nikt mi nie musiał fun 06.03.07, 16:48
        dzizs, ale w was pełno złości.
        Jadą bo ich Liverpool zparosił, a carlsberg opłacił, nawet nie wypadało nie
        przyjąć takiego zaproszenia. Co wyniknie zobaczymy, nawet niech to bedzie
        współpraca dla młodziezy, to i tak dużo.
        i tyle.
        • Gość: Jarek Re: Ja byłem na Camp Nou i nikt mi nie musiał fun IP: *.sie.vectranet.pl 07.03.07, 00:15
          Ale nie kazdy to rozumie i z zacisnietymi zebami wypisuja takie bzdury w watku,
          ktory ich nie dotyczy.
    • Gość: Azazel Re: Widzewiacy w Liverpoolu! IP: *.lodz.dialog.net.pl 06.03.07, 18:08
      Ja bym tam zarówno do Widzewa jak i Liverpoolu wysłał kartki ale kondolencyjne.
      West Ham United w Anglii i ŁKS w Polsce!
      • Gość: crisbi Re: Widzewiacy w Liverpoolu! IP: *.4web.pl 06.03.07, 22:41
        Za dużo się filmów naoglądałeś łosiu i stąd te popłuczyny?
    • Gość: gambit Re: Widzewiacy w Liverpoolu! IP: *.toya.net.pl 06.03.07, 19:13
      szczeniaki ile Wy pamiętacie spotkań Łks w europejskich pucharach -
      jakichkolwiek ??? Jeden raz po zdobyciu mistrza Polski - (i równie
      spektakularnym spadku) i tyle. Z kim wy się porównujecie ??? Z ostatnią polską
      drużyną która zagrała w fazie grupowej Ligi mistrzów ? widzew nie osiągnął w
      ostatniej dekadzie sukcesów w rozgrywkach europejskich ale przynajmniej tam
      był - reprezentując Polskę. A ŁKS gdzie był ? Która z liczących drużyn na
      świecie słyszała o tym klubie ? Czy w ogóle pamięta że się kiedyś z nim
      spotkała ? Sorry ale w Europie to nikt o was nie słyszał. Ilu pilkarzy na
      światowym pozimie przeniosło się na Zachód z al. Unii ? U nas był chociaż
      Z.Boniek , u was dno i zero totalne. Widzew przeżywa ciężkie czasy-walcząc o
      utrzymanie - i to nie jest dla nikogo tajemnicą. Ale fakt nawiązania kontaktu z
      czołową drużyną Anglii( nawet poprzez sponsora) , która może zaowocować
      współpracą ( oczywiście bardziej korzystną dla Widzewa )świaczy tylko i
      wyłącznie o umiejętnościach naszych działaczy i tym że o Widzewie wciąż się
      pamięta. A z kim wy nawiązaliście współpracę , żeby tak szydzić ? żenua...
      • Gość: Kanzas100%LKS Re: Widzewiacy w Liverpoolu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 19:50
        Ze Stalom Glowno
      • Gość: jeden jest łódzki Re: widzew na księżycu!!! IP: *.chello.pl 06.03.07, 23:21
        następny mitoman wychowany na prl-owskiej tv
        jedynym europejczykiem który pamięta nazwę widzew jest otoman grajewski i to
        wyłącznie dlatego że wisicie mu kasę
        nikt nie neguje waszych historycznych pucharowych zwycięstw i porażek ale
        irytuje mnie ta uprawiana przez podłódzką wybiórczą propaganda sukcesu nawet
        jeśli takich brak ( podpisał ktoś z kimś umowę o współpracy?)... chyba że
        chodzi o sukces jakim jest obejrzenie meczu LM na krzywy ryj...
        a o nas się nie martw -jesteśmy kibicami jednego z najstarszych polskich klubów-
        założyciela ligi, ponad 60 sezonów w ekstraklasie ( to dwa razy dłużej niż wy )
        mieliśmy swoje mecze z porto, man-utd czy monaco, używając twojej retoryki
        jesteśmy ostatnią drużyną w regionie która wywalczyła tytuł mistrza kraju,
        no i jesteśmy wyżej w tabeli no i najważniejsze - to my jesteśmy biali
        • Gość: rwt Re: widzew na księżycu!!! IP: *.centertel.pl 07.03.07, 08:46
          Zapomniałeś dodać, że jesteście też ostatnią drużyną z Łodzi, która dostała w
          derbach w dupę. I robi to regularnie od lat.
          P.S. Artykuł nie opisuje niesamowitych sukcesów działaczy Widzewa, tylko
          informuje o pewnym wydarzeniu. To interesuje i cieszy kibiców Widzewa i
          normalnych Łodzian. Następnym razem przeczytaj dwa - trzy razy, albo w ogóle.
    • Gość: RTS jestesmy Czerwoną Armią Łódzkiego Widzewa. IP: *.toya.net.pl 06.03.07, 21:19
      białych anemików depczemu od lat.
    • Gość: Jarek Re: Widzewiacy w Liverpoolu! IP: *.sie.vectranet.pl 06.03.07, 23:57
      Juz widze, ze nie masz o czym pisac, to musisz siac ferment w artykule, ktory
      nie ma nic wspolnego z twoim malym klubikiem. Won!
    • Gość: Jarek Re: Śląskowi także Liverpool przysłał kartke na ś IP: *.sie.vectranet.pl 07.03.07, 00:06
      Nie se, tylko sobie.
      Masz racje, wy graliscie np dzis z Wisla Plock, a my tylko z Juve, Liverpoolem,
      Atletico, Borussia itd.
      ZAZDROSCIMY WAM!
    • Gość: Jarek Re: Ja byłem na Camp Nou i nikt mi nie musiał fun IP: *.sie.vectranet.pl 07.03.07, 00:13
      Jakby cie nie interesowalo, to bys tu nie smiecil!
    • Gość: Jarek 1908 / 2 - 54 - 900 = 0 = łks IP: *.sie.vectranet.pl 07.03.07, 00:21
      Nie wymieniom analfabeto tylko wymienią. Wstyd i hanba nie umiec pisac i pisac
      w taki sposob tutaj.
    • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi IP: *.hsd1.pa.comcast.net 07.03.07, 01:36
      a wiesz co spowodowało zrujnowanie waszego estadio? To że zamiast do toalety
      sraliści i szczaliście na głównej trybunie...
      A co do współpracy to się nie iami nie interesuj. Wy cały czas współpracujecie
      z Makabi Hajfa i nikt wam tego nie wypomina
    • Gość: rwt Re: Widzewiacy w Liverpoolu! IP: *.centertel.pl 07.03.07, 08:11
      Niech się rodowici wyszumią. Przecież w tym momencie z zazdrości krew zalała im
      mózgi. Ale z drugiej strony nie powinni tak narzekać. Też mają umowę o
      współpracy z innym fajnym klubem - Stal Gosso Głowno...
      • roosevelt5 Re: 1908. Gdzie twoja piśmienna polszczyzna? 07.03.07, 09:45
        Czym różni się ŁKS od Widzewa?
        Widzew znają, ŁKS raczej nie lub mało.
        • Gość: pietras chyba u ciebie na zadupiu IP: *.forweb.pl 07.03.07, 11:05
          roosevelt5 napisał:
          > Widzew znają, ŁKS raczej nie lub mało.
          • roosevelt5 Re: W europie tak dla twojej wiadomości 08.03.07, 09:13
            Mam okazje rozmawiać z kibicami takich klubów jak Roma, Barcelona, FC Koln.
            Gdy mówię, że kibicuję Widzewowi, to kojarzą mój klub z takimi nazwiskami jak
            Boniek, Młynarczyk czy Smolarek.
            Jeśli europa dla ciebie zadupie, to gratuluję wyobraźni.
        • Gość: MiroS 1908 czy raczej 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 11:07
          te, 1908, albo raczej 2005. Lepiej poszukaj skarbonki wsrod swoich kumpli brodowitych:
          www.lksfans.pl/index.php?option=com_btn&newsId=1055
          albo pogadaj z nimi zeby nie okradali swojego klubu
          www.lksfans.pl/index.php?option=com_forum&showtopic=10251
          i Prezesem Stempniem (tym co kandydowal do Rady Miasta od Warchola) zeby cos zrobil w Wasza ruina
          na bazarze
          www.lksfans.pl/index.php?option=com_forum&showtopic=9341
          i zebys nie mowil kretynie, ze sobie te wszystkie sprawy wymyslilem. Wystarcze wstukac w googlu. Tak
          jak np to
          www.google.pl/search?hl=pl&q=rasistowskie+wlepki+na+LKS&btnG=Szukaj&lr=lang_pl
          • Gość: k jak kibol Re: 1908 czy raczej 2005 IP: 82.177.55.* 07.03.07, 14:03
            te, panie linka:

www.google.pl/search?hl=pl&q=widzew+zydzi&lr=lang_pl
            • Gość: rwt Re: 1908 czy raczej 2005 IP: *.centertel.pl 07.03.07, 14:53
              Te, kibol. I co z tego linka wynika?
              • Gość: pacyfista Re: 1908 czy raczej 2005 IP: *.zdnet.com.pl 07.03.07, 17:14
                Strona podżega do stadionowego bandytyzmu
                >Najprzyjemniej jest na stadionie, gdy sektor wrogich kibiców płonie<
                >Gdy jest gra o wielką stawkę, złam krzesełko albo ławkę<
                Nie mówiąc już o innych "wierszykach"
                P.S nie ma się co dziwić że ludzie nie chcą chodzić na stadiony. Przecież czytają to dzieci z podstawówki i myślą że to jest norma.
                • Gość: rwt Re: 1908 czy raczej 2005 IP: *.centertel.pl 07.03.07, 17:54
                  Niestety masz rację.
            • Gość: 1910 [...] IP: *.toya.net.pl 07.03.07, 18:18
              Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: jeden jest łódzki Re: głupi ten wasz czerwony lud IP: *.chello.pl 07.03.07, 23:10
        jeden matoł ( "redachtor" ) napisał choć nie miał o czym a reszta matołów tak
        czyta za zrozumieniem że już otwiera "rosyjskie wino musujące"
        rwt - o jakiej umowie widzewa dowiedziałeś się z tego artykułu ciemniaku skoro
        piszez że my TEŻ mamy umowę
        i jak ma być dobrze w tym kraju jeśli mało zdolny "redachtor" jest w stanie
        zmanipulować tylu "czytających inaczej"
    • Gość: crisbi Re: Ja byłem na Camp Nou i nikt mi nie musiał fun IP: *.4web.pl 07.03.07, 09:12
      Sobie wytłumacz, jak to było ze współpracą (UUPS) "eł kał esu" z Austriakami. Ty juz pewnie kredki z Wiednia zużyłeś, a widoków na nowe nie ma! Trzeba się raczyć winem od goszcza z żalu.
      OUT ;)
    • Gość: S.N.W. Ważne że co od Bełchatowa? IP: *.toya.net.pl 07.03.07, 14:52
      A ja myslałem ze was ŁKS interesuje i on jest wazny ..ale mogłem się pomylić.
    • odwroc.tabele.widzew.na.czele co prawda to prawda 08.03.07, 00:39
      Gość portalu: jeden jest łódzki napisał(a):
      > a co widzew ma do zaoferowania liverpoolowi? tanich "murarzy" z formacji
      > obronnej czy "pomocnika na zmywak"?
      > i niech się prezio nie zapomni zapytać jak się robi dobre derby
      • Gość: dddd Re: co prawda to prawda IP: *.toya.net.pl 08.03.07, 01:33
        dobre derby robi sie tak, ze bydło dostaje 1700, jak zbojkotują to wiecej nie
        dostaną

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka