kobietka1231 07.03.07, 15:45 [*] prosze przyjac wyrazy wspolczucia ;( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzia755 Re: zapalmy swieczke[*] biedne spdonie pani zuzi7 07.03.07, 16:16 atak jest najlepsza obrana ale nic tego nie zmieni ze ma fach w reku buahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
oswiecona_56 Re: zapalmy swieczke[*] biedne spdonie pani zuzi7 07.03.07, 16:18 Domyślam sie kim jesteś ! Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka1231 Re: zapalmy swieczke[*] biedne spdonie pani zuzi7 07.03.07, 16:45 mieszkam w kutnie do tej pani przyjezdzam z roznymi rzeczami do zrobienia i jestem zadowolona, jak domyslasz sie kim jestem to nie wiem skad bo jak juz mowilam mieszkam w kutnie a jak ktos czepia sie kobiety ktora znam (tak jak robi to zuzia) to nie bede sie przygladala i jeszcze przepraszala ze zyje!!!!!! tez potrafie sie odezwac Odpowiedz Link Zgłoś
ezychlin Re: zapalmy swieczke[*] biedne spdonie pani zuzi7 07.03.07, 16:58 kutno ... mozna to sprawdzic jest takie cos jak IP lub nr karty MAC jak bede mial czas to Cie namierze Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka1231 Re: zapalmy swieczke[*] biedne spdonie pani zuzi7 07.03.07, 17:01 oj jak sie boje prosze nieeee Odpowiedz Link Zgłoś
prawda5 Re: zapalmy swieczke[*] biedne spdonie pani zuzi7 07.03.07, 20:59 Witam Nie wiem o co chodzi w tym sporze, ale jesli chodzi o panią Zuzię to faktycznie ona ma fach w reku!!!! Fach ktory dostała i miała już odszedł. A do Pana ezychlin jestem ciekawy jak on namierzy IP w neostradzie lub w sieci wewnętrznej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
prawda5 zuzia 07.03.07, 21:00 Witam Nie wiem o co chodzi w tym sporze, ale jesli chodzi o panią Zuzię to faktycznie ona ma fach w reku!!!! Fach ktory dostała i miała już odszedł. A do Pana ezychlin jestem ciekawa jak on namierzy IP w neostradzie lub w sieci wewnętrznej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dblock Re: zuzia 08.03.07, 00:20 On być może nie namierzy, ale wierz mi, nie ma anonimowości w sieci. Czy korzystasz z neo, modemu czy lan...to nieważne. Poczytaj Gibsona (nie Mela:)albo prace P. M. Howarda o dekodowaniu sieci telekomunikacyjnych to szczeneczka opadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ezychlin Re: zuzia 08.03.07, 16:02 jezeli masz np od adamczyka , maciejewskiego bez problemu Cie złape , neostrada tam sie zmienia IP ale tez jest to mozliwe . anonimowym mozesz byc tylko alkoholokiem Odpowiedz Link Zgłoś
bysket Re: zuzia 08.03.07, 20:18 Chcecie namierzac osobe o jakas glupia pyskowe o spaprane spodnie ? Dajcie spokoj przeciez to burza w szklance wody. Jak zaczniecie tak wszystkich demaskowac to skoncza sie dyskusje na forum bo i po co ???????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś