Dodaj do ulubionych

zapalmy swieczke[*] biedne spdonie pani zuzi755

07.03.07, 15:45
[*] prosze przyjac wyrazy wspolczucia ;(
Obserwuj wątek
    • zuzia755 Re: zapalmy swieczke[*] biedne spdonie pani zuzi7 07.03.07, 16:16
      atak jest najlepsza obrana ale nic tego nie zmieni ze ma fach w reku buahahaha
      • oswiecona_56 Re: zapalmy swieczke[*] biedne spdonie pani zuzi7 07.03.07, 16:18
        Domyślam sie kim jesteś !
        • kobietka1231 Re: zapalmy swieczke[*] biedne spdonie pani zuzi7 07.03.07, 16:45
          mieszkam w kutnie do tej pani przyjezdzam z roznymi rzeczami do zrobienia i
          jestem zadowolona, jak domyslasz sie kim jestem to nie wiem skad bo jak juz
          mowilam mieszkam w kutnie a jak ktos czepia sie kobiety ktora znam (tak jak
          robi to zuzia) to nie bede sie przygladala i jeszcze przepraszala ze zyje!!!!!!
          tez potrafie sie odezwac
          • ezychlin Re: zapalmy swieczke[*] biedne spdonie pani zuzi7 07.03.07, 16:58
            kutno ... mozna to sprawdzic jest takie cos jak IP lub nr karty MAC jak bede mial czas to Cie namierze
            • kobietka1231 Re: zapalmy swieczke[*] biedne spdonie pani zuzi7 07.03.07, 17:01
              oj jak sie boje prosze nieeee
              • prawda5 Re: zapalmy swieczke[*] biedne spdonie pani zuzi7 07.03.07, 20:59
                Witam
                Nie wiem o co chodzi w tym sporze, ale jesli chodzi o panią Zuzię to faktycznie
                ona ma fach w reku!!!! Fach ktory dostała i miała już odszedł. A do Pana
                ezychlin jestem ciekawy jak on namierzy IP w neostradzie lub w sieci
                wewnętrznej. Pozdrawiam
              • prawda5 zuzia 07.03.07, 21:00
                Witam
                Nie wiem o co chodzi w tym sporze, ale jesli chodzi o panią Zuzię to faktycznie
                ona ma fach w reku!!!! Fach ktory dostała i miała już odszedł. A do Pana
                ezychlin jestem ciekawa jak on namierzy IP w neostradzie lub w sieci
                wewnętrznej. Pozdrawiam
                • dblock Re: zuzia 08.03.07, 00:20
                  On być może nie namierzy, ale wierz mi, nie ma anonimowości w sieci. Czy korzystasz z neo, modemu czy lan...to nieważne. Poczytaj Gibsona (nie Mela:)albo prace P. M. Howarda o dekodowaniu sieci telekomunikacyjnych to szczeneczka opadnie.
                  • ezychlin Re: zuzia 08.03.07, 16:02
                    jezeli masz np od adamczyka , maciejewskiego bez problemu Cie złape , neostrada tam sie zmienia IP ale tez jest to mozliwe . anonimowym mozesz byc tylko alkoholokiem
                    • bysket Re: zuzia 08.03.07, 20:18
                      Chcecie namierzac osobe o jakas glupia pyskowe o spaprane spodnie ? Dajcie
                      spokoj przeciez to burza w szklance wody. Jak zaczniecie tak wszystkich
                      demaskowac to skoncza sie dyskusje na forum bo i po co ????????????????????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka