Dodaj do ulubionych

wejście na mecz

10.04.04, 21:39
nie wiem co sie stalo z ochrona ale te skurczybyki otworzyli po 1 wesciu na
trybuny ja naszczescie bylem wczesniej to nie mialem problemu z wejsciem ale
masa ludzi czekal w ogromnych kolejkach
chyba nie trudno bylo sie domyslec ze na ten mecz przyjdzie spora liczba
kibicow wiec chyba normalne jest ze trzeba otworzyc po 2 wejscia mam nadzieje
ze to ostatni taki wybryk
Obserwuj wątek
    • Gość: Wojtek Re: wejście na mecz IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 11.04.04, 17:37
      witalis82 napisał:

> nie wiem co sie stalo z ochrona ale te skurczybyki otworzyli po 1 wesciu na
      > trybuny ja naszczescie bylem wczesniej to nie mialem problemu z wejsciem ale
      > masa ludzi czekal w ogromnych kolejkach
      > chyba nie trudno bylo sie domyslec ze na ten mecz przyjdzie spora liczba
      > kibicow wiec chyba normalne jest ze trzeba otworzyc po 2 wejscia mam nadzieje
      > ze to ostatni taki wybryk

Czyba nie mowisz o ostatnim meczy Wisla - Wisla ??? Jak ja wchodzilem to na
      sektory A-E byly otwarte 3 wejscia i podobnie na sektory po stronie krytej trybuny.

Wojtek
      • Gość: gość Re: wejście na mecz IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 12.04.04, 12:34
        Gość portalu: Wojtek napisał(a)

> Czyba nie mowisz o ostatnim meczy Wisla - Wisla ??? Jak ja wchodzilem to na
        > sektory A-E byly otwarte 3 wejscia i podobnie na sektory po stronie krytej tryb
        > uny.

Poczatkowo bylo otwarta tylko jedna bramka dopiero potem jak sie zrobila kolejka
        gigant to otworzyli pozostale. Po stronie z kryta trybuna nie wiem jak bylo.
    • Gość: zdzichu Re: wejście na mecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.04, 12:39
      Kurvva!!!!!! Skoro piszesz że przyszedłeś wcześniej a nie przed samym meczem to
      w czym problem?. Jakby wszyscy przychodzili o tej porze A NIE PIĘĆ MINUT PRZED
      MECZEM (ALBO PIĘTNAŚCIE) to by nie było problemu w ogóle!!!!!!!!!!!
      • Gość: bombasa Re: wejście na mecz IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.04, 10:45
        zdzsiu nie kop pana bo sie spocisz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka