Dodaj do ulubionych

ŁÓDŹ TO ŚWIETNE MIASTO !!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 03.05.03, 12:15
Pozdrawia Łódź siedlczanka/oliwka
Obserwuj wątek
    • Gość: luki Re: ŁÓDŹ TO ŚWIETNE MIASTO !!!!!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl / 10.0.210.* 03.05.03, 13:04
      Gość portalu: oliwka napisał(a):

> Pozdrawia Łódź siedlczanka/oliwka

Bardzo miło, że tak uważasz, ale napisz jeszcze dlaczego. :)

pozdrawiam,
      luki
      • Gość: oliwka Re: ŁÓDŹ TO ŚWIETNE MIASTO !!!!!!!!!!!! IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 04.05.03, 11:42
        Pytasz dlaczego lubie Łódź? Byłam tam kilka razy, niestety tylko przejazdem.
        Musze powiedzieć, że zakochałam sie w tym mieście "od pierwszego wejrzenia".
        Ludzie mówie, że to brudne, zaniedbane miasto. Ja uważam, że oni widza tylko
        złe strony Łodzi, ja zaś bardzo ja lubie. Nie mam tam rodziny, mam za to pod
        Łodzią. To miasto ma cos w sobie, co przyciaga turyste. Pozdrawiam/oliwka
        • Gość: krnabrny Re: ŁÓDŹ TO ŚWIETNE MIASTO !!!!!!!!!!!! IP: *.lodz-teofilow.sdi.tpnet.pl 04.05.03, 13:42
          sprawa warta przemyslenia :-)
        • hubar Re: ŁÓDŹ TO ŚWIETNE MIASTO !!!!!!!!!!!! 04.05.03, 13:56
          Masz u mnie piwo :D w wybranym przez Ciebie pubie (oczywiście łódzkim).

Pouśmiechaj się jeszcze to zdobędziesz plan co najlepiej zobaczyć w Łodzi, a
          jak jeszcze troszkę poopwiadasz miłych słów, to może znajdzie się nawet
          przewodnik, który Cie po tych miejscach oprowadzi :-)
          • Gość: oliwka Re: ŁÓDŹ TO ŚWIETNE MIASTO !!!!!!!!!!!! IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 04.05.03, 17:46
            HuBar - jeżeli Ty miałbys byc moim przewodnikiem, to przyjade do Łodzi jak
            najszybciej - heh. Na prawde spoko miasto, jak słysze jakąs świetna, znana
            piosenke, to od razu kojarzy mi sie z Łodzią, z jakąś chwila, chociaż ja tam
            nie przeżylam "jeszcze" żadnej szczególnej chwili... a może przeżyłam, ale nic
            o tym nie wiem?
            Pozdrawiam Cie i Was/oliwka
            • hubar Re: ŁÓDŹ TO ŚWIETNE MIASTO !!!!!!!!!!!! 04.05.03, 17:51
              > HuBar - jeżeli Ty miałbys byc moim przewodnikiem, to przyjade do Łodzi jak
              > najszybciej - heh.
              --
              Hmmmm co za komplemant ;-) <zawstydzony>
              Ale na tym Forum są zdecydowanie lepsi i łasi na miłe towarzystwo przewodnicy.

> Na prawde spoko miasto, jak słysze jakąs świetna, znana
              > piosenke, to od razu kojarzy mi sie z Łodzią, z jakąś chwila, chociaż ja tam
              > nie przeżylam "jeszcze" żadnej szczególnej chwili... a może przeżyłam, ale
              nic o tym nie wiem?
              --
              Z czego to wynika? Z pochodzenia zespołu który tą piosenkę śpiewa?
              • Gość: oliwka Re: ŁÓDŹ TO ŚWIETNE MIASTO !!!!!!!!!!!! IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 04.05.03, 19:24
                Myslałam i myslałam o jaki zespół Ci chodzi HuBar, i doszłam do wniosku, że
                chyba o -ich troje-, ale nie, nie o ich piosenki mi chodziło... A co do
                lepszego przewodnika, to polec mi jakiegos, bo na prawde wybieram sie do Łodzi
                w najblizszym czasie. Pozd/oliwka
                • ixtlilto Re: ŁÓDŹ TO ŚWIETNE MIASTO !!!!!!!!!!!! 04.05.03, 20:20

> A co do lepszego przewodnika, to polec mi jakiegos, bo na prawde wybieram sie
                  > do Łodzi w najblizszym czasie.
                  Jeśli chodzi o przewodników to zaraz się pokażą :)
                  Kiedy będziesz w Łodzi? W najbliższym czasie są Juwenalia x2 i Święto Łodzi :)
                  • Gość: oliwka Re: ŁÓDŹ TO ŚWIETNE MIASTO !!!!!!!!!!!! IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 04.05.03, 20:21
                    Jak będe znała konkretny termin to dam znac
                    • geograf Re: ŁÓDŹ TO ŚWIETNE MIASTO !!!!!!!!!!!! 04.05.03, 20:35
                      Heh:-)
                      Napisz w jakim terminie a pomyślimy, czy uda się coś
                      zrobić:-)
                    • Gość: oliwka Re: ŁÓDŹ TO ŚWIETNE MIASTO !!!!!!!!!!!! IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 05.05.03, 16:05
                      Wybieram sie do Łodzi w połowie czerwca, jest jeszcze troche czasu. Musze
                      zebrać kilka osób i strzałaka do miasta. Pozdrawiam
                • yarro Re: ŁÓDŹ TO ŚWIETNE MIASTO !!!!!!!!!!!! 04.05.03, 20:38
                  No bez przesady, z Łodzi mamy też Blue Cafe, Varius Manx, a z także Sonic Trip
                  (grupa DJ'ów)

Pozdrówki!
                  • Gość: łażej Re: ŁÓDŹ TO ŚWIETNE MIASTO !!!!!!!!!!!! IP: *.retsat1.com.pl / 172.16.29.* 04.05.03, 20:47
                    yarro napisał:

> No bez przesady, z Łodzi mamy też Blue Cafe, Varius Manx, a z także Sonic
                    Trip
                    > (grupa DJ'ów)

No i.. "Chłopcy są nieznośni, chłopcy są uroczy, chłopcy mają pistolety, każdą
                    przepaść chcą przeskoczyć...(..).. cool kids of death" :)
                    Jak dla mnie obecnie najciekawsza kapela z Łodzi.
                • aard Przewodnik czy izolator? 05.05.03, 09:57

> A co do
                  > lepszego przewodnika, to polec mi jakiegos, bo na prawde wybieram sie do
                  Łodzi
                  > w najblizszym czasie. Pozd/oliwka

No to może ja? ;-) Na izolatora się nie nadaję...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka