Gość: Comp IP: *.lodz.dialog.net.pl 05.05.03, 09:13 Dostal od Zus-u rente, teraz jeszcze chce od marketu. Niech sie w glowe puknie ten pan !!! Zachlannosc nie zna granic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: megi Re: Pozwany hipermarket IP: *.uml.lodz.pl 05.05.03, 11:21 W krajach Unii, skąd pochodzą nasze hipermarkety dobry adwokat wyciągnąłby sporą kasę za uraz spowodowany oblodzoną nawierzchnią. Właściciele hipermarketów chcą zarabiać u nas pieniądze unijne, ale nasi obywatele z praw unijnych korzystać już nie mogą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eug.M Re: Pozwany hipermarket IP: *.netcom.ca 05.05.03, 16:55 Poszkodowany musial byc na wizycie w USA. Tam za byle co scarza. Moim zdaniem, mlody czlowiek musial byc jakas niezdara zeby na tyle tysiecy ludzi on jeden sie poslizgnal? Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Pozwany hipermarket 05.05.03, 18:30 Sorry, ale jednak chłonność obcych "wzorców" przez Polaków nie ma granic. Nie chciałbym aby zaczęło się u nas coś takiego jak w USA-a myślałem, ze nam to nie grozi...a tu-zonk. Szkoda komentować.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lofix Re: Pozwany hipermarket IP: 213.25.91.* 06.05.03, 09:23 A co może supermarkety sa takie uczciwe ???? z własnego doświadczenia wiem iż ostatnio dobrym pracownikom pracującym od kilku lat dołożono obowiązków za dwie zwolnione osoby i obniżono pensje pozbawiając ich premii To już jest feudalizm !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Pozwany hipermarket 06.05.03, 15:13 ale co to ma do rzeczy? Są to dwie zupełnie inne sprawy-aczkolwiek każda warta zainteresowania. Czytli jeżeli ktoś jest be-to trzeba mu "na złosć" robić pod wszelkimi względami... Czyli: bo UMŁ jest BE, to ja wezmę młotek i będę niszczył latarnie na Pietrynie, tak?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobik BRAWO WINCENTY B. !!! IP: *.toya.net.pl / 10.0.231.* 06.05.03, 11:41 skandaliczny jest fakt jak supermarkety dbaly zima o swoj teren i parkingi... najlepszym przykladem jest market CHAMPION na osiedlu Karolew, przy ul. Wilenskiej. Zima caly parking byl pokryty lodem - warstwa nadajaca sie smialo do jezdzenia na lyzwach, predkosc jazdy 5 km/h nie gwarantowala bezpiecznego przemieszczania... cudem udalo mi sie uniknac skrzywienia felgi na jednym z kraweznikow. jednak masa innych kierowcow byla bezradna w takiej sytuacji, dochodzilo do licznych obtarc, spotkan z kraweznikami. Bulwersujace jest, ze ja odpowiadam za 5m kwadratowych chodnika przed moim domem, a supermarket nic sobie nie robi z klkudziesiecio-metrowego parkingu... Odpowiedz Link Zgłoś