17.07.25, 23:53
Witam chciałabym poinformować cały Płock ponieważ są osoby dorosłe i dzieci którzy pchają się do mieszkań
mówią że u nich śmierdzi później nasyłają innych ludzi żeby upokarzać każdego i zgłaszać do innych instytucji.
Są to ludzie z osiedli Wielka Płyta , Dworcowa, Międzytorze, Wyszogrodzka i radziwie, skarpa ,którzy krzyczą na każdego oraz zaczynają
do do ludzi i nastawiają ludzi przeciwko każdemu. Mówią do siebie jakby mieli chorą głowę i krzyczą po osiedlach zachowują się
tak samo jak ich dzieci. Wąchają u ludzi w mieszkaniach żeby zacząć do innych zwalając na kogoś innego później człowiek
się wyprowadza bo nie chce z nimi mieć nic wspólnego .Siedzą po ludziach na każdej dzielnicy zaczynają krzyczeć na każdej
dzielnicy i krzyczą do ludzi nie znając człowieka. Sprawdzają człowieka w internecie jak ma na nazwisko i sprawdzają
całą rodzine obgadują innych i puszczają albo krzyczą na całą dzielnice że ktoś mierdzi kałem albo że śmierdzi komuś
w domu i ma syf. Są to kobiety po czterdziesce i nastolatki oraz dzwudziesto pare letnie dzeci i koledzy.
Ich wygląd to wysokie i niskie kasztanowe włosy i garbate nosy oraz czarne panie długo włose i nisko włose chude i grube.
Dzieci ciemne włosy i jasny blond i ich rodzice chcąc zgłosić człowieka i przyjść z policją żeby wejść na siłe do
mieszkania a później go pozwać jak pozwali i zniszczyli innym mieszkanie.Ludzie się bronią przed nimi zgłaszając ich na
policje.Dzieci koło Westerpllatte chodzą z babciami i dorosłymi żeby wyganiać ludzi z mieszkań biorą w tym udział kilka bloków.
Obstawiają się bogatymi ludźmi żeby zgłaszali innych i wyjechali z Płocka i nie mieszkali. Tak jak na mnie nasyłali ludzi
przeciwko mnie i chcieli mnie pozwać oraz całą rodzine mówiąc że są chorzy i śmierdzi im w mieszkaniach. Oni nie opiekują się
dziećmi i całą rodziną i nie sprzątają w domu . Wyzywają ludzi i chcą nagrywać innych i ich rodziny żeby pokazać jak się zachowują.
Dzieci nie chodzą wogóle do szkoły szwędają się po ulicach po nocach i w dzień. Chodzą brudne i się nie myją i chodzą głodne.
Rodzice piją alkochol i nie zajmują się nimi. Pukają po ludziach i mówią czy mogą u nich spać i czy mają coś do jedzenia.
Mówiąc że nie mają rodziny ani domu żeby nie patrzeć na swoich rodziców jak piją. Mieszkają nie w swoich mieszkaniach nie legalnie .
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka