Dodaj do ulubionych

Brejza kontra Kaczyński

09.12.25, 22:37
wiadomosci.gazeta.pl/polityka/7,198012,32459419,jaroslaw-kaczynski-nie-stawil-sie-w-sadzie-krzysztof-brejza.html
Brejza pozwał Kaczyńskiego, ale Kaczyński nie raczył przyjść na rozprawę.
W artykule nie ma informacji co konkretnie Kaczyński chlapnął.
Obserwuj wątek
    • no-popis Re: Brejza kontra Kaczyński 10.12.25, 06:32
      tapatik napisał:

> wiadomosci.gazeta.pl/polityka/7,198012,32459419,jaroslaw-kaczynski-nie-stawil-sie-w-sadzie-krzysztof-brejza.html
      > Brejza pozwał Kaczyńskiego, ale Kaczyński nie raczył przyjść na rozprawę.
      > W artykule nie ma informacji co konkretnie Kaczyński chlapnął.
      Brejza to ten co to służby piszą mu wystąpienia sejmowe a on je kropka w kropkę odczytuje jako swoje?
      • strzal_w_punkt Re: Brejza kontra Kaczyński 10.12.25, 07:42
        no-popis napisała:

> Brejza to ten co to służby piszą mu wystąpienia sejmowe a on je kropka w kropkę
        > odczytuje jako swoje?

Coś bredzisz, to nie ten!
      • stasi1 Re: Brejza kontra Kaczyński 10.12.25, 09:10
        Fajnie że jesteś, dawno cię nie było. Niektórzy myśleli że nie dostałeś funduszy na działalność tutaj. Akurat brejza jest pokrzywdzony przez działalności tych służb
      • tapatik Re: Brejza kontra Kaczyński 10.12.25, 09:46
        Ciekawe, jak zacząłem szukać czegoś o Brejzie i pisaniu mu wystąpień sejmowych przez służby, to wyskoczyło mi sporo artykułów o tym, że za czasów PiS służby użyły Pegasusa do podsłuchiwania Brejzy.
        O to Ci chodziło?
        • purchawkapuknieta Re: Brejza kontra Kaczyński 10.12.25, 11:11
          niezalezna.pl/polska/co-laczy-interpelacje-posla-brejzy-ze-sluzbami-specjalnymi-sa-tylko-dwie-mozliwosci/285408#goog_rewarded
          nie dziękuj.

A co do Pegasusa. Sprawdź sprawę fakturową i hejterską. Obie nadal trwają. A tak z drugiej strony, ciekawe, który niezawisły wydał zgodę na użycie narzędzia pegasus.
      • don.kulawy Re: Brejza kontra Kaczyński 10.12.25, 12:13
        Hej, no-popis! Już myślałem, ze się utopiłeś razem ze swoim jachtem. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka