Dodaj do ulubionych

...piliście/pijecie tran?

22.03.07, 23:56
...oceaniczna Rospuda ;)

greenpeace.blox.pl/html
Piłem i zagryzałem kawałkiem osolonego razowca. Smakowało mi to, a moja
Babcia to i gorsecik na prawdziwych fiszbinach miała...

Biedne wieloryby, dajmy im spokoj !
Obserwuj wątek
    • vauban Re: ...piliście/pijecie tran? 22.03.07, 23:58
      Piłem (ja w ogóle bardzo różne rzeczy piłem), ale chyba był to tran z wątroby
      dorsza. Wieloryby nie miały z nim nic wspólnego. Szkoda, spróbowałbym ;)
    • melanc.hoolik połykam 23.03.07, 00:00
      vena-vita.pl/produkt,id,65789,tran+islandzki+w+kapsulkach+(lysi)+60szt.
    • evonka a widzieliście wieloryba? 23.03.07, 07:44
      bo ja nie.. a bardzo bym chciała... widziałam stada delfinów, piękny widok..
      ale wieloryby to moje marzenie wizualne..
    • rozmowy_kontrolowane Re: ...piliście/pijecie tran? 23.03.07, 07:54
      Piłam.
      Coś potwornego.
    • yavorius Re: ...piliście/pijecie tran? 23.03.07, 07:57
      Piłem, nie piję.
      • uerbe Re: ...piliście/pijecie tran? 23.03.07, 08:39
        yavorius napisał:

> Piłem, nie piję.

Piłeś - nie jedź.
        • lavinka Re: ...piliście/pijecie tran? 23.03.07, 11:34
          pewnie się nie zaciągał ;-)
    • agtsmith Re: ...piliście/pijecie tran? 23.03.07, 08:08
      A co cie to obchodzi?
      • nakole Re: ...piliście/pijecie tran? 23.03.07, 16:23
        agtsmith napisał:

> A co cie to obchodzi?

...a obchodzi. Mam prywatne stado wielorybów i badam rynek tranopijców
        łódzkich ;P
        • agtsmith Re: ...piliście/pijecie tran? 02.04.07, 20:59
          I tak ci nie powiem
          • breblebrox Re: ...piliście/pijecie tran? 02.04.07, 21:11
            To jemu nie mów, ale nam powiedz...!
    • asia_nie Re: ...piliście/pijecie tran? 23.03.07, 11:22
      Teraz tran sie z dorszowych watrob wyciska raczej...
      Biedne dorsze?

--------------------------------
      Quand le doigt montre le ciel,
      l'imbécile regarde le doigt.
    • lavinka Re: ...piliście/pijecie tran? 23.03.07, 11:34
      Nie tyle piłam co połykałam w tabletkach. Z przepisu lekarza na pierwsze objawy
      anemii I pomogło. Świeć Panie za duszę ów wieloryba,niech mugleba lekką będzie...
      lav
      • huann Re: ...piliście/pijecie tran? 23.03.07, 11:35
        lavinka napisała:

> Świeć Panie za duszę ów wieloryba

chyba tuszę...
        • lavinka Re: ...piliście/pijecie tran? 23.03.07, 11:36
          A ja tak jak indianie wierzę w niebo dla zwierząt... kraina wiecznych łowów...
          polujesz,zjadasz, a rano znów wieloryb biega po łące ;-)
          lav
          • huann Re: ...piliście/pijecie tran? 23.03.07, 11:37
            kraina wiecznych połowów :)

ale podobno połowy zmniejszono do połowy?
            • lavinka Re: ...piliście/pijecie tran? 23.03.07, 16:21
              To połowa będzie fruwać,a połowa liczyć na Trybunł w Strassnym Strasburgu...
              ;-)
              lav
      • evonka Re: ...piliście/pijecie tran? 23.03.07, 11:54
        potwierdzam, że tran czy jakieś tam wyciągi z wątrób pomagają. nie tylko
        wielorybich czy rekinowych.. wiadomo ogólnie od dawna, że wątróbka zawiera
        bardzo duzo pomocnych w anemiach składnikow...
    • aaa202 Uwielbiałam tran! 23.03.07, 16:18
      W przedszkolu był specjalny regał na ciemne flachy z tranem. Każda podpisana.
      Kiedy raz dano nam do domu (mnie i bratu) nasze flaszki (by przerwa świąteczna
      w przedszkolu nie czyniła przerwy w zażywaniu tranu), wypiłam swój i braterski
      jeszcze tego samego wieczoru. Dotąd się ślinię jak sobie przypomnę:)
      Teraz czasem łykam w kapsułkach, ale to już nie to...
      • bryzolin Re: Uwielbiałam tran! 23.03.07, 22:10
        Tran to jeszcze da się przełknąć a woda Zuber? Taka co zgniłymi jajami capi?
        • excentrix woda jan, woda jan !!! 23.03.07, 22:16
          mniamu mniamu....
          Choć Zuber'owi też trudno dorównać
        • nakole Re: Uwielbiałam tran! 23.03.07, 22:29
          bryzolin napisał:

> Tran to jeszcze da się przełknąć a woda Zuber? Taka co zgniłymi jajami capi?

...wszystko da sie wypić. Istnieją smakosze co nawet HCl i borygo łykają
          (skutek różny) ;-)
          ...a, o śmierdzących jajach to innym razem ;P
          • excentrix Re: Uwielbiałam tran! 23.03.07, 22:42
            bryzolin wie jak capią zgniłe jaja?? A skąd ?
            • aaa202 "Zgniłe jaja - rzecz o skrywanym jądrze 23.03.07, 22:57
              humanizmu."
          • aaa202 Fakt, człowiek jada rzeczy cuchnące tak 23.03.07, 22:51
            niemożebnie, że hiena by nie tknęła. Przykład: Otrzymałam od koleżanki z
            Francji serek. Pudełko z deseczek, celofanik, papierek, śliczności. Umieściłam
            w lodówce. Odtąd zaczęła się moja gehenna. Całymi dniami niuchałam po
            mieszkaniu, szukałam, gdzie coś się zesrało, zrzygało, zsikało, a potem
            zdechło. Myślałam, że kibel mi przecieka, że gołąb zdechł w kominie, że sąsiad
            skonał, kiedy żona była na urlopie. Nie wiązałam problemu z prezentem. Aż...
            bingo! Otworzyłam lodówkę... a tam odór tak skondensowany, że w głowie mi się
            zakręciło. I co, wyrzucić? Serek? Z Francji? Nigdy! Kupiłam butelkę wina. Pół
            wypiłam wstępnie. Drugie pół podczas konsumpcji. Kiedy kończyłam, byłam nawet
            przekonana, że drewniane pudełeczko, mimo resztek zapachu, będzie doskonałe na
            nici. Ranek pokazał, że byłam w błędzie;)
            • excentrix Re: Fakt, człowiek jada rzeczy cuchnące tak 23.03.07, 23:08
              przyjechała z Francji przyjaciółka. Wymiana typu Archimedes czy Sokrates. Żona
              przygotowywała lingwistycznie więc poczuła się zobowiązana. Przywiozła wino i
              ser. Ser z kozy. Uwielbiam pleśń ale tu się okazuje że jest pleśń i pleśń. Ser
              był typu kozioł pasący się od stu lat samopas na południowych stokach Prowansji
              taki w dreadach, z brzybrudzonym futerkiem. Pani odbarowująca zażrała się
              produktem bez drgienia powieki a mi się cofało. A to nawet wielce atreakcyjna
              Pani ale kiedy pomyślałem co ma w środku.... bllllleeee.....
              • aaa202 A mówił Wokulski, że 23.03.07, 23:17
                "tylko chore żołądki trawią śmierdzące sery".
                Albo jakoś tak.
              • nakole aaa202 & excentrix ! 24.03.07, 01:19
                Bardzo proszę o ujawnienie nazw owych cuchnących serków, jeśli oczywiście
                pamiętacie.
                Im bardziej ser śmierdzi tym lepiej :-)
                • excentrix Re: aaa202 & excentrix ! 24.03.07, 01:37
                  nie pomnę. Stenchchees jakiś... nieczęsto wymiękam a wymiękłem.
                  • nakole Re: aaa202 & excentrix ! 24.03.07, 01:44
                    excentrix napisał:

> nie pomnę.

...szkoda, bo jeśli smród był uporczywy to podanie tego sera byłoby dobrym
                    sposobem na pozbycie się przynudzających gości...
                    Stenchchees jakiś... nieczęsto wymiękam a wymiękłem.

Musisz się hartować ;)
            • misiomis Re: Fakt, człowiek jada rzeczy cuchnące tak 23.03.07, 23:19
              Wracając do owoców morza, jednocześnie kontynuując wątek zapachowy polecam
              śledzia po szwedzku:
              <a href="pl.wikipedia.org/wiki/Surströmming" target=_blank>
              " target="_blank">pl.wikipedia.org/wiki/Surströmming
              Wydatne napęcznienie puszki świadczy o wysokiej jakości tego przysmaku.
              • aaa202 Normalnie mam ochotę na taką kanapkę! Serio. 23.03.07, 23:24
                • excentrix a w lodówce 23.03.07, 23:51
                  torcik gruszkowy...pourodzinowy. ale tak trudno się ruszyć....
                  • aaa202 O widzisz, a ja gruszek nie lubię (tortów również) 23.03.07, 23:55
                    w zasadzie tego, co jako aromat identyczny z naturalnym ładuje się do utworów
                    gruszkowych.

Tort dorszowy. O, to tak;)
                • misiomis Re: Normalnie mam ochotę na taką kanapkę! Serio. 24.03.07, 00:09
                  Jest ryzyko, że ochota przejdzie podczas przygotowywania kanapki:
                  "Całą rybę wyciąga się z puszki i rozcina wzdłuż. Wnętrzności należy usunąć
                  (włączając ciemnoszarą ikrę), a rybę otworzyć jak książkę. Czerwone mięso
                  należy zgnieść widelcem i oddzielić od ości."
                  • aaa202 A przepraszam, jak obchodzisz się z innymi rybami? 24.03.07, 00:10
                    Właśnie ten fragment jest najbardziej smakowity.
                    • excentrix drożdzowca znalazłem 24.03.07, 00:24
                      oraz wchłonąłem...
                      Kruszonka/// mmmm
                      • aaa202 A ja to normalnie słodyczy nie. Nie i już. 24.03.07, 00:31
                        No chyba, że jesteśmy w Turcji.
                        • excentrix nie wiem czy w Turcji 24.03.07, 00:32
                          ale na innym wątku jakiś wyjazd do Pesztu się kroi.
                          • aaa202 A tam. Tokaj ch.jowy jest. 24.03.07, 00:33
                            • excentrix Bo Ty to tylko nałoić się 24.03.07, 00:46
                              a Dunaj a mosty ? A Isvan Sabo? A Clari Catona ??
                              I Locomotiv GT.
                              • aaa202 Łe tam, Dunaj u ujścia se obejrzałam. 24.03.07, 00:50
                                I miałam zegarek elektroniczny z sześcioma melodyjkami, węgierski.
                                Ale jak będziecie do Norwegii jechać, to kubek mam swój i czekam na znak.
                                • excentrix ale wypas 24.03.07, 00:54
                                  dasz posłuchać ??

plis plis plis

plisowanie :)
                                  • aaa202 Tak. 24.03.07, 00:56
                                    o, geje w telewizji. całujom się.
                                    • excentrix frantic 24.03.07, 00:58
                                      na ale kino
                                      • aaa202 Na dwójce coś. 24.03.07, 00:59
                                        Dźwięku nie mam, bo Bryzol śpi.
                                        • excentrix jak się zbudzi to Cię zje.... 24.03.07, 01:06
                                          chrapie mocno ??
                                          • vauban Re: jak się zbudzi to Cię zje.... O, yeee 24.03.07, 01:08
                                            kaszle
                                          • aaa202 Oj tak! Jak niedźwiedzia rodzina:) 24.03.07, 01:09
                                            • vauban Re: jeszcze trochę 24.03.07, 01:11
                                              a poza tym, sypialnia wyremontowana w 99,9% (brakuje 4 paneli, bo nie docięliśmy).
                              • vauban Re:Tokaj ? Rewelacja ! 24.03.07, 00:54
                                a o śledziach, to ostrożnie:
                                "połączone efekty śledzia i dwutlenku węgla z piwa mogą być całkiem nieprzyjemne
                                jeszcze przez jakiś czas po posiłku".
                                Kiedyś koleżanka przywiozła taki ser, że chcieli ją za niego z samolotu
                                wyrzucić. Dobry był. Ale świetne są też serki ołomunieckie ;)
                                • excentrix dlaczego mie vauban 24.03.07, 00:55
                                  wyświetla na zielono.
                                  Jako jedyny.
                                  ????
                                  • vauban Re: Latego wałban zielony jest 24.03.07, 00:58
                                    że zaznaczyłeś w ustawieniach jako przyjaciela, dzięki :D
                                  • breblebrox Re: dlaczego mie vauban 24.03.07, 00:59
                                    Bo dodałeś go w Moim Forum (znaczy: Twoim Forum) do przyjaciół?
                                    • vauban Re: dlaczego mie vauban 24.03.07, 01:02
                                      Ja to w ogóle mam zielono - czarno - szaro na forum, bo lubię grzebać w
                                      ustawieniach :)
                                    • excentrix acha! 24.03.07, 01:03
                                      już to prostuję. Przepraszam.

:))
                                      • vauban Re: acha! 24.03.07, 01:06
                                        Ha ha, nie ma za co :DDD
                                      • breblebrox Re: acha! 24.03.07, 01:07
                                        Tak jest, na zielono mogę być tylko ja!
                                        I żeby mi to było ostatni raz, no!
                                        • excentrix a może przez przypadek 24.03.07, 01:13
                                          i przez ogródek chcesz dołączyć do elitarnego grona zaznaczonych u mnie na
                                          zielono?? Skoro się taki wąt pojawił ??
                                          • breblebrox Re: a może przez przypadek 24.03.07, 01:23
                                            excentrix napisał:

> i przez ogródek chcesz dołączyć do elitarnego grona zaznaczonych u mnie na
                                            > zielono??
                                            Przez Przypadek? A gdzie to jest? Po drodze do Budapesztu?
                                            To jeszcze mnie nie masz na zielono!?!
                                            Ja np. mam siebie na zielono, co ułatwia mi orientację następnego dnia w tym, co napisałam dnia poprzedniego. Aczkolwiek to jest całkowicie pozbawione sensu, ponieważ nie czytuje swoich postów, bo i tak ich nie rozumiem.
                                            Moja umiejętność tworzenia bełkotu widocznie przerosła umiejętność pojmowania słowa pisanego.
                                            Albo całkowicie na odwrót. Lub wprostproporcjonalnie i pod kątem 254 stopni.
                                            • excentrix można mieć siebie na zielono ? 24.03.07, 01:31
                                              Ciebie nie mam. Nikogo z listy nie mam. Vaubana mam. Coś przeklikałem. Muszę
                                              sobie moją drogą Aaa uzielonić. A Ciebie też chętnie uróżowię.
                                              • vauban Re: można mieć siebie na zielono ? 24.03.07, 01:34
                                                Można ! Właśnie sam siebie zazieleniłem ;)
                                                • breblebrox Re: można mieć siebie na zielono ? 24.03.07, 01:35
                                                  Prawda że fajne? - przynajmniej wiem, gdzie pisałam, bo do mojej świadomości czasami takie rzeczy nie dochodzą.
                                                • vauban Re: można mieć siebie na zielono ? 24.03.07, 01:36
                                                  Was też... Szczypiorek, wiosna idzie ?
                                              • breblebrox Re: można mieć kogoś na różowo? 24.03.07, 01:34
                                                To nie ma nic wspólnego z listą przyjació w wizytówce.
                                                Robisz tak: u góry strony klikasz Moje Forum (to znaczy twoje Forum, nie moje), potem zakładka Przyjaciele i wpisujesz nicka osoby, którą chcesz zaznaczyć na zielono, o!
                                                • excentrix toś mi doradziła 24.03.07, 01:43
                                                  ...skąd ta wszecgdojmująca zieloność....
                                                  wszystko jest zielone. Wolałem chyba jak był tylko vauban.
                                                  Wracam do setupu.
                                                  • breblebrox Re: toś mi doradziła 24.03.07, 01:46
                                                    No coś Ty? Wszystkich pododawałeś? Nie wierzę, pokaż!
                                                  • excentrix paru tylko 24.03.07, 01:49
                                                    o tu, popatrz; forum.gazeta.pl/forum/0,76864,3751944.html

ou, popatrz...
                                                    szerokimi ulicami
                                                    niosą szczęście zakochani
                                                    popatrz
                                                    ou, popatrz....
                                                  • breblebrox Nie widzę, gdzie, gdzie? 24.03.07, 01:52
                                                    excentrix napisał:

> ou, popatrz...
                                                    > szerokimi ulicami
                                                    > niosą szczęście zakochani
                                                    > popatrz
                                                    > ou, popatrz....

Nie prowokuj człowieka samotnego tego smętnego wieczora, bo zaczne wyyyć!
                                                  • excentrix oops 24.03.07, 01:53
                                                    a to ja przepraszam...

jak mawiał mistrz Baranowski
                                                    Bąbelek i Kudłaczek, tak ?
                                                  • breblebrox Re: oops 24.03.07, 01:56
                                                    Tak, tylko że Bąbelek jest tu, a Kudłaczek gdzie indziej - poszedł szukać wody sodowej :-(
                                                  • excentrix i tak się trudno rozstać 24.03.07, 02:01
                                                    i tak się trudno rozstać
                                                    bo jeśli nawet trochę pada
                                                    to niech pada...

definitywne orewuar!

słodkich snów!!!
                                                  • vauban Re: ale cóż 24.03.07, 02:02
                                                    i piwo się kończy - kobranocka...
                                                  • vauban Re: Nie widzę, gdzie, gdzie? 24.03.07, 01:54
                                                    Link daje mi moje własne ustawienia, ale heca !
                                                  • excentrix a to ci heca.... 24.03.07, 01:55
                                                    hasło trza mieć jak mniemam
                                                  • breblebrox Re: a to ci heca.... 24.03.07, 01:57
                                                    I login - jak ciebiemasz!
                                                  • nakole ? 24.03.07, 02:26

• vauban Re: ja dodałem 24.03.07, 01:50
                                                    i od razu jakoś weselej, kolorowo :)
                                                  • excentrix ja bym chciał 24.03.07, 01:51
                                                    dziewczynki na różowo a chłopców na błękitno.
                                                    Ale nie można :(
                                                  • breblebrox Re: ja bym chciał 24.03.07, 01:53
                                                    Bo to taka poprawna politycznie zieleń jest.
                            • breblebrox Re: A tam. Tokaj ch.jowy jest. 24.03.07, 00:57
                              Tokaj jest dobry, tylko trzeba go spróbować TAM, prosto z winnych piwniczek, a nie takiego zakupionego w hipermarkecie, robionego pod Włocławkiem.
                              Poza tym jeszcze lepsze są egerskie wina - najlepiej smakują popijane w basenie napełnionym naturalnie podgrzewaną wodą ze źródeł termalnych w Egerszalók.
                              • aaa202 A kiedy jedziecie to Tirany? 24.03.07, 01:05
                                Tam bym chciała.
                                • excentrix jestem tak styrany 24.03.07, 01:08
                                  że nigdzie nie muszę jechać.
                                  A na MiniMini rybka śpi.
                                  • aaa202 Ja to nie mam takich ekstrawagancji 24.03.07, 01:11
                                    Dwójka, jak antena druciana załapie. TVN, jak książki prosto leżą. I tyle.
                                    • vauban Re: O, ja też tak mam/nt 24.03.07, 01:13

• breblebrox Re: O, ja też tak mam/nt 24.03.07, 01:16
                                        Ja nawet anteny do radia nie mam, nie mówiąc o telewizorze, ale też jest fajnie. Na forum sobie poczytam, co tam w telewizji leci i normalnie jakbym oglądała na żywo.
                                      • vauban Re: Jak milusio 24.03.07, 01:18
                                        Coś o Łodzi:
                                        "Weź na łódkę babę swą,
                                        Na jezioro wypłyń z nią,
                                        I zakrzyknij: Hej !
                                        Jednej baby mniej !"
                                        Też nie możecie zasnąć, czy imprezy nie wypaliły ? Ja to pierwsze :(
                                        • excentrix ja oczekuję Pani mego życia 24.03.07, 01:21
                                          aż wróci z damskiego wieczoru. Czuję że nie dopełniłem pewnych codziennych
                                          obowiązków :)) i zamierzam to nadrobić. Ale już w łóżku.
                                          • vauban Re: ja oczekuję Pani mego życia 24.03.07, 01:23
                                            Nie pozmywałeś ? Zdarza się, ale żeby w łóżku ?
                                            • excentrix mam pozamiatane... 24.03.07, 01:25
                                              w domku błysk. Myślę o deserze...
                                              :)
                                              • vauban Re: wino deserowe ? 24.03.07, 01:29
                                                Kiedyś, w kawiarniach i innych lokalach, alkohol był wyłącznie z dodatkami: a to
                                                zakąska, a to deser. Więc, razu pewnego, indagowany przez kelnerkę "a deser ?",
                                                odparłem byłem: "może być jakieś wino deserowe". Śmiechom i żartom nie było końca ;)
                                                Chyba nie myślisz o seksie - po damskiej imprezie uczestniczki zwykle są
                                                sztywniejsze niż stalowa szyna i natychmiast chcą spaaać ! Marne szanse, jak
                                                mawiają Francuzi...
                                                • breblebrox Re: To zależy... 24.03.07, 01:31
                                                  ... ile spożyją :-)
                                                • excentrix dostałem sygnał 24.03.07, 01:35
                                                  żebym pronciepanieboże nie zasypiał. To nie może znaczyć nic innego. Znając
                                                  potencję nie ominie mnie to czego i sobie i Wam serdecznie życzę. We własnym
                                                  zakresie rzecz jasna.... :))
                                                  • vauban Re: ano pozazdrościć 24.03.07, 01:37
                                                    wypada, bo mnie nic takiego się raczej nie przydarzy...
                                                  • excentrix bo panel nieprzycięty ? 24.03.07, 01:41
                                                    zwróć Pani uwagę ile za to przyciętych. I OGNIA !!!
                                                  • breblebrox Re: ano pozazdrościć 24.03.07, 01:42
                                                    O, Excentrix poszedł przypudrować nosek przed powrotem lubej :-)
                                                  • breblebrox Re: ano pozazdrościć 24.03.07, 01:43
                                                    A nie, jest jeszcze, ale już tylko jednym okiem zerka :-)
                                                  • excentrix jednym 24.03.07, 01:46
                                                    lecz jakże czujnym. Stawiam dziś na czujność a z najnowszych doniesień wiem że
                                                    taksówka się zbliża wobec czego życzę Państwu miłych snów. Czy czego tam można
                                                    życzyć.
                                        • aaa202 Ja mogę spać 24.03.07, 01:22
                                          Ale kiedy mam wolny dzień, to boję się choć minutę uronić.
                                          • aaa202 No i ekscytację odczuwam 24.03.07, 01:24
                                            bo jutro muszę konkubenta do dentysty zaciągnąć, a on może zechcieć się
                                            opierać.
                                            Stomatologia jest pasjonująca:)
                                            • excentrix to prawda 24.03.07, 01:27
                                              mnie też ta dziedzina pociąga :D
                                              • aaa202 Ale czy aby ta dziedzina Cię dotyczy? 24.03.07, 08:56
                                                Czy też całkiem wyparłeś ją do sfery abstrakcji?
                                    • excentrix a na Trwam 24.03.07, 01:17
                                      "wypłyń na głębię
                                      Jezus wzywa Cię..."
                                      no ,ładne...
                                      a na TV4 gołe cycki
                                      i też ładne....
                                      • excentrix a na 59 24.03.07, 01:23
                                        ale nie wiem co za stacja jest komunikat
                                        "jestem strasznie napalona"
                                        co pani propaguje? narkotyki ?
                                        fujć !!!
                                        • vauban Re: To pewnie 24.03.07, 01:24
                                          kanał wentylacyjny kotłowni :P
                                          • excentrix niechcąc być żołnierzem 24.03.07, 01:28
                                            zostałem pompalem. Pomocnikiem palacza. Przez równy rok nic nie przypaliliśmy.
                                            Bez sensu.....
                                          • breblebrox Re: To pewnie 24.03.07, 01:29
                                            "(...) Pani kierowniczko, czy ja palę? Ja cały czas palę! (...)"
                    • misiomis Re: A przepraszam, jak obchodzisz się z innymi ry 24.03.07, 00:45
                      OK, chcesz taką nadętą puszkę śledzi? To się da załatwić.
                      Co do mojego obchodzenia się z rybami, to preferuję ich pochłanianie
                      bez wdawania się w szczegóły anatomiczne.
                      • aaa202 A ja uwielbiam wiedzieć jak się robi to, co jem 24.03.07, 00:47
                        Puszkę chętnie przyjmę. Jeszcze chętniej spożyję ów specjał w kraju
                        pochodzenia.
                        • excentrix może gulasz w peszcie ?? 24.03.07, 00:51
                          • aaa202 i maku w Baku? 24.03.07, 00:53
                            • excentrix a rydze w Rydze ? 24.03.07, 00:56
                              • aaa202 W Rydze to skansen jest ryski, 24.03.07, 00:59
                                gliniane ptaszki sprzedają. Ptaszki świstają jak się od ogonka dmuchnie.
                                O, balsam ryski! Matulu, jaki to smaczny alkohol jest!
                        • misiomis Re: A ja uwielbiam wiedzieć jak się robi to, co j 24.03.07, 01:01
                          Dobra, puszkę zorganizuję. Ciekaw jestem jak, z natury wrażliwe damskie
                          powonienie, reaguje na surstromminga : )
                          • aaa202 Czyli rzygnąć nie będzie mi wolno?;) 24.03.07, 01:04
                            • misiomis Każda reakcja będzie mile widziana 24.03.07, 01:13
                              byle spontaniczna : D
              • breblebrox Re: Fakt, człowiek jada rzeczy cuchnące tak 23.03.07, 23:51
                Ze szwedzkiej kuchni to ja lubię tylko kucharza, o!
    • fauve Re: ...piliście/pijecie tran? 24.03.07, 00:12
      TRAN ?

Towar Rozcieńczony Alkoholowy Niskosłodzony ?

Jeśli o to chodzi, to trzy razy "TAK" ;)
    • huann a tymczasem 24.03.07, 12:18
      wieloryb skamieniał
      we włoskiej winnicy,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka