nakole 01.04.07, 20:21 było mi bardzo miło spędzić kilka godzin w towarzystwie forowicza Misiomis. Rozjezdżaliśmy rowerkami asfalt w okolicach Łodzi. W Brzezinach nie byliśmy ( Longeta, wybacz nam ;)), ale i tak była niezła jazda :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
longeta Re: Jestem plotkarz, ale dzisiaj... 01.04.07, 20:25 nakole napisał: > było mi bardzo miło spędzić kilka godzin w towarzystwie forowicza Misiomis. > Rozjezdżaliśmy rowerkami asfalt w okolicach Łodzi. W Brzezinach nie byliśmy > ( Longeta, wybacz nam ;)), ale i tak była niezła jazda :-) Tak bym się nie dołączył,w pracy byłem. Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Jestem plotkarz, ale dzisiaj... 01.04.07, 20:26 ...nic straconego, jeszcze tyle dni przed nami :) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: gdzie jeździcie? 01.04.07, 21:48 evonka napisała: > po lasach czy po szosach? Jako longeta jeżdzę Wagantem po szosach,a czasami nakole mam las;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: gdzie jeździcie? 01.04.07, 21:53 Ładny rowerek, czy taki kolor? www.wrower.pl/historia/img/wagant.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: gdzie jeździcie? 01.04.07, 22:00 Nie, mój to już pstrokaty ciemny metalik,ostatnia seria Rometa,jest nie do zdarcia;-) Odpowiedz Link Zgłoś
misiomis Re: Jestem plotkarz, ale dzisiaj... 01.04.07, 21:48 No tak, teraz wszyscy będą wiedzieć, że razem kręcimy ; ) No ale faktycznie, było fajno. Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Jestem plotkarz, ale dzisiaj... 01.04.07, 21:51 misiomis napisał: > No tak, teraz wszyscy będą wiedzieć, że razem kręcimy ; ) ... i to jak ;-D > No ale faktycznie, było fajno. > ...to się ciesze bo już myślałem, że się nudziłeś... Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Nieśmiało przypominam o sobocie... 06.04.07, 16:36 ...egg...ktoś jeszcze kręci? Odpowiedz Link Zgłoś
misiomis Re: Nieśmiało przypominam o sobocie... 06.04.07, 17:47 Będzie kogel mogel? Postaram się być, chociaż nie ręczę, bo mi się plan dnia napiął nieco. Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Nieśmiało przypominam o sobocie... 06.04.07, 17:49 ...kogel-mogel? O, nie! Jajo na twardo ma być i już ! Odpowiedz Link Zgłoś
misiomis Re: Nieśmiało przypominam o sobocie... 06.04.07, 18:11 eee... myślałem, że będziemy kręcić... Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Nieśmiało przypominam o sobocie... 06.04.07, 21:03 ...będziemy, będziemy kręcić i zrobimy pastę jajeczną ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
nakole I po rowerowym jajeczku... 07.04.07, 20:11 ..tłumów nie było, ale święconka dobrze smakowała na powietrzu...no i mały sprint też był. Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: I po rowerowym jajeczku... 08.04.07, 22:34 A co?Kurczaki-Mutanty Cię goniły? ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: I po rowerowym jajeczku... 10.04.07, 00:31 Yhm, Bałdrzychowice się ruszyły, jakiś kogut tam nabroił ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zgierzyk Re: Jestem plotkarz, ale dzisiaj... 01.04.07, 23:39 A ja jeszcze w tym roku roweru nie ruszyłem, ale wstyd... Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: Jestem plotkarz, ale dzisiaj... 02.04.07, 00:23 spoko, ja swojego nie ruszełem odkąd mi kilka lat temu ktoś go wyprowadził z piwnicy :P Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Jestem plotkarz, ale dzisiaj... 02.04.07, 21:25 ...piwnica to straszne miejsce dla roweru! Moje są zaparkowane w pokoju i za to mnie kochają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Jestem plotkarz, ale dzisiaj... 02.04.07, 21:27 zgierzyk napisał: > A ja jeszcze w tym roku roweru nie ruszyłem, ale wstyd... ...nie czerwień sie ze wstydu tylko odkurz i przesmaruj maszynę i wioooo! Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Jestem plotkarz, ale dzisiaj... 02.04.07, 00:27 a dokąd Was koła poniosły?:) mnie dwudniowo, o, tu: tomi.blox.pl/2007/04/Pocztowka-z-marcowej-majowki.html i tu: szprotokoly.blox.pl/2007/04/Meteorokol-przedprimaaprilisowy.html (to w sobotę. a dziś z Żyrardowa do Łodzi) Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Jestem plotkarz, ale dzisiaj... 02.04.07, 21:23 huann napisał: > a dokąd Was koła poniosły?:) Nasza trasa: Łódź/Zgierz, Aleks.Łódzki, Kazimierz, Charbice, Puczniew, Mianów, Kałów, Poddębice, Tarnowa, Brudnów, Budzynek, Parzęczew, Str. Krasnodęby, Aleks. Ł. Zg/Łódź/RdgWsch/Retkinia/Centrum.107 i więcej km (zależy ile kto miał do chałupki). Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Jestem plotkarz, ale dzisiaj... 08.04.07, 11:30 no, dobrze. to filmik (z) drogi: www.youtube.com/watch?v=hT3scCbe2_Q Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Jestem plotkarz, ale dzisiaj... 08.04.07, 11:51 huann napisał: > no, dobrze. > to filmik (z) drogi: > > www.youtube.com/watch?v=hT3scCbe2_Q No,ciekawy,całe trzy minuty obejrzałem;-) Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Jestem plotkarz, ale dzisiaj... 08.04.07, 20:31 longeta napisał: > > No,ciekawy,całe trzy minuty obejrzałem;-) skąd wiedziałeś, że dalej też nic nie ma o Brzezinach? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
misiomis Re: Jestem plotkarz, ale dzisiaj... 08.04.07, 12:50 No to się prima aprilis udał. : ) A w kalosze obuty to jeszczem na rowerze nie jeździł. Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Jestem plotkarz, ale dzisiaj... 08.04.07, 20:31 to nie były kalosze... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
misiomis Re: Jestem plotkarz, ale dzisiaj... 08.04.07, 22:01 No na takie warunki, to ja bym jednak kalosze ubrał. Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Jestem plotkarz, ale dzisiaj... 08.04.07, 22:32 ...i co z ludzi robi zgniły napój imperialistyczny, rowerów zaraz dosiadają i włóczęgostwo ich bierze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zgierzyk Re: Jestem plotkarz, ale dzisiaj... 09.04.07, 23:41 Ten MisioMiś to młody jaki? Odpowiedz Link Zgłoś
misiomis Re: Jestem plotkarz, ale dzisiaj... 09.04.07, 23:56 No chłopaki, poplotkujcie sobie : ) Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Jestem plotkarz, ale dzisiaj... 10.04.07, 00:20 zgierzyk napisał: > Ten MisioMiś to młody jaki? ...a o so chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś