Dodaj do ulubionych

Widzew zniszczy chuliganów

IP: *.toya.net.pl 02.04.07, 23:05
Słusznie, krok w dobrym kierunku
Obserwuj wątek
    • Gość: M Widzew zniszczy chuliganów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 23:29
      Popieram, wyplenic debili
      • Gość: egon znowu będzie można iść na mecz IP: *.mnc.pl 03.04.07, 00:22
        Powiem szczerze, że zirytowało mnie to, że klub nic nie robi z huligaństwem,
        tylko podnosi ceny biletów tym, którzy normalnie oglądają mecz. Do tego klub
        zwykł tolerować (czy nawet wspierać) te indywidua o nieprzyjemnych facjatach,
        które sprzedają bilety pod stadionem "poza kasami".

Może będzie w końcu można znów chodzić na mecze....mam nadzieję
        • radiradi1 Brawo Widzew - bydło trzeba wytępić 03.04.07, 15:18
    • Gość: Gog szkoda ze nareszcie IP: *.lodz.msk.pl 02.04.07, 23:38
      Dzizu, tyle czasu musialo minac?
      Mam nadzieje ze to nie akcja promocyjna, pod media i faktycznie to poczatek porzadkow.
      Poza ogrodzeniem to niech zrobia cos z wejsciami i wyjsciami, bo to co sie dzieje na "C" to jakas paranoja, jedne schody zostaly, bo "zegar" odgrodzili i nawet po meczu nie mozna wyjsc tamtedy. Wejsc tez nie bardzo bo trzeba sie dopychac do bramki przez ktora malo kto przechodzi, czemu??? ;)
      Oraz mam nadzieje ze faktycznie wejscie bedzie tylko z biletem i dowodem, a nie tak, ze tych co lagodniej wygladaja, to kontroluja, a bokiem sie wpuszcza innych. A jak jeszcze beda miejsca numerowane to juz bomba, nie bedzie trzeba 1,5 przed na stadionie siedziec. Swoja droga to ciekawe jak idziesz na mecz caly stadion ludzi, stanac nie ma gdzie nawet przy barierce na gorze, a oficjalnie bylo 6000?? A za 2 tyg luz i tez 6000?? Ktos to rozumie??
      • Gość: dess Re: szkoda ze nareszcie IP: *.toya.net.pl 03.04.07, 00:01
        Od nowego sezonu powinny być identyfikatory, inaczej ciągle będa problemy z
        takimi ludźmi.

PS. Co do liczby kibiców to b. często jest tak że wielu kibicom nie chcę się
        siedzieć wiedząc że podczas meczu i tak wszyscy stoją - więc wybierają stanie na
        samej górze przy barierkach
      • profes79 Re: szkoda ze nareszcie 03.04.07, 00:50
        Bardzo dobrze. Takie same kroki powinny podjac inne kluby. I nie ma sie co
        obawiac pustek na stadionach - jest mnostwo ludzi ktorzy poszli by na mecz
        jednak "atrakcje towarzyszace" czyli darmowa mozliwosc oberwania pala, gazem,
        kamieniem lub raca malo ich interesuje.
        POwodzenia!
    • Gość: obserwator Widzew zniszczy chuliganów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 00:15
      ...a tak na marginesie i gwoli ścisłości, to w zajściach na meczu z Górnikiem,
      w roli głównej wystąpili "kibice" Ruchu Chorzów, których spora grupa
      przyjechała do Łodzi.
      • Gość: egon Re: Widzew zniszczy chuliganów IP: *.mnc.pl 03.04.07, 00:26
        może...ale co to za różnica?? Huligan to huligan.
      • Gość: heniek Nie nazwywać idiotow kibicami prosze IP: *.toya.net.pl 03.04.07, 00:33
        Widzewek!!!
        • Gość: prpr Tacy debile to nie kibice IP: *.crt.warszawa.supermedia.pl 03.04.07, 10:40
          tylko bandyci i nic więcej. Wyplenić jak robactwo.
      • Gość: Kibic Dokladnie, to byl glownie Ruch... Tak czy siak, IP: 87.111.45.* 03.04.07, 01:04
        idea dobra, byle by egzekwowana skutecznie. Chodze na Widzew od 1983. W
        ostatnich latach bylem tylko kilka razy, w tym 2 razy z dzieckiem. Po tym, jak
        na II ligowym meczu z Polkowicami jacys je.ani debile biegali nam prawie po
        glowach, bo z nudow ganiali sie z wlasna ochrona i policja (nie bylo nikogo z
        Polkowic), stwierdzilem, ze nigdy juz nie usiade z dzieciakiem nigdzie poza
        kryta. A tam jest dosc drogo, wiec na mecze chodzic przestalem. Owszem, wpadlem
        na derby, ale cory sie balem zabrac. Brak numerowanych miejsc, chamowa totalna i
        rzuty kamieniami do zywego celu. K... lata swietlne za Europa, i cywilizacyjnie
        i organizacyjnie.
    • Gość: ww jasne IP: *.toya.net.pl 03.04.07, 01:12
      beda latac po ulicach...oni nie chodza zeby ogladac mecz
    • Gość: x52 Widzew zniszczy chuliganów IP: 85.222.8.* 03.04.07, 02:07
      Dawno powinno się zabronić tych kretyńskich rozgrywek - w tej chwili nikt nie
      pozwoli na walki gladiatorów, a przejście tysiąca wariatów główna ulica miasta -
      proszę bardzo.
    • Gość: td Widzew zniszczy chuliganów IP: *.dyn.optonline.net 03.04.07, 04:38
      narescie ktos zaczyna normalnie myslec,moze wkoncu normalni ludzi beda
      przychodzili na mecze ,a wiem ze jest takich wielu
    • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.hsd1.pa.comcast.net 03.04.07, 06:34
      Taaa akurat......
      Od kilku lat nie mogą sobie poradzić z problemem wejścia na sektor nie
      wspominając już o sanitariatach lub błocie na drodze wychodzącej a chcą
      wyplenić huliganów. I kto to wogóle mówi? Ruda która z kibicami się bratała jak
      miała dobry humor?
      Szkoda że nikt z Gazety nie skomentował tych bzdur we właściwy sposób. Idea
      zapewne szczytna ale to tylko idea a działania zarządu Widzewa nie raz pokazały
      że kibicó ma się w dupie i nie sądze aby teraz jak za dotknięciem różdzki coś
      się zmieniło...
    • Gość: w-w Widzew zniszczy chuliganów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 06:38
      Konfidenci w Widzewie sprzedają na policję swoich kibiców.
      • Gość: kiedys kibic Re: Widzew zniszczy chuliganów IP: 217.116.98.* 03.04.07, 13:08
        nie kibicow tylko szkodnikow i nie sprzedaja tylko darmo daja a nawet chetnie
        doplaca.
    • Gość: kibic ŁKS widzew zniszczy chuliganów IP: *.gprspla.plusgsm.pl 03.04.07, 07:08
      choć nie lubię widzewa, mogę napisać tylko jedno: BRAWO! Trzymam kciuki aby
      wystarczyło determinacji. PS niestety nie mam zbyt wielkich nadziei, że ŁKS
      pójdzie tym śladem ...
      • Gość: adi Re: widzew zniszczy chuliganów IP: *.smrw.lodz.pl 03.04.07, 07:50
        jeszcze niech sie wezmą za idiotów którzy za szczyt kibicowania uważają
        pomazanie nowej elewacji napisem wychwalającym jedną drużynę a besztającym inną.
      • Gość: gog Re: widzew zniszczy chuliganów IP: *.lodz.msk.pl 03.04.07, 11:10
        Juz nie marudz, bo wam sie nowy stadion od miasta szykuje.
        Co mnie wpienia, bo za kase z unii pod pretekstem stadionu miejskiego.
        Wiec chyba przy okazji sie zabazpieczy go na poziomie europejskim.

Dla scislosci jestem za stadionem miejskim z prawdziwego zdazenia (wreszcie) ale nie ma miejscu obecnych !!! Pomyslcie co zrobia ci niby kibice na obiekcie Wroga.
    • Gość: trelio B. DOBRZE ! Zacznę w końcu chodzić na mecze ! IP: *.toya.net.pl 03.04.07, 07:59
      Bardzo dobra decyzja , myślę , że z czasem stadiony-bezpieczniejsze-znacznie się
      zapełnią.
    • Gość: Ingo Widzew zniszczy chuliganów IP: 213.17.170.* 03.04.07, 08:43
      Wreszcie. Czas na generalna rozprawę z prymitywami.
      • Gość: cycero Widzieliście" Hooligans"? IP: *.tpnet.pl 03.04.07, 09:03
        Też daje do myślenia.
        • marek_solon Re: Widzieliście" Hooligans"? 03.04.07, 09:24
          "Football Factory" bardziej. "Hooligans" to hollywoodzka bajeczka z Frodem w
          roli głównej:P

pilkazzaklawiatury.blox.pl
    • Gość: cmr Widzew zniszczy chuliganów IP: *.4web.pl 03.04.07, 09:09
      Może wreszcie coś się zmieni i na mecze zaczną chodzić Ci, którzy naprawdę
      przychodzą je obejrzeć. Zero tolerancji dla stadionowego chuligaństwa!
    • marek_solon Re: Widzew zniszczy chuliganów 03.04.07, 09:19
      a propos tych rac, tu u nas naprawdę nie ma nad czym załamywać rąk. Na
      Bałkanach wygląda to dużo gorzej, tam po golu zarzuca się murawę dziesiątkami
      flar:

pilkazzaklawiatury.blox.pl/2007/03/Bosniacy-podbijaja-Oslo.html
      pilkazzaklawiatury.blox.pl/2007/02/Goraca-noc-w-Belgradzie.html
      www.youtube.com/watch?v=q5qxDlo6wRE
    • Gość: W1910 Widzew zniszczy chuliganów IP: *.toya.net.pl 03.04.07, 09:27
      P.Dziegiecka niestety nie ma pojęcia co się dzieje na sektorach!!!Tyle lat
      chodzę na C i widzę jak to się odbywa: z D pseudo są wpuszczani na C przez JEJ
      OCHRONĘ i przechodzą pod sektor przyjezdnych. Poza tym duża grupa tych
      szczeniaków mieniących się kibicami wchodzi na B i tak zaczynają się dymy...Mam
      nadzieję że w końcu będzie można spokojnie oglądać mecze i kibicować WIDZEW-
      owi!!!
      • Gość: gog Re: Widzew zniszczy chuliganów IP: *.lodz.msk.pl 03.04.07, 11:22
        a to fakt ze na sektorze przydala by sie ochrona, do pilnowania siatki miedzy sektorami, przynajmniej jak sa goscie.
        Ile to razy widzialem jak nad glowa ochrony lebki (po 13lat) na "c" przelazily i pod gosci. Raz sie to skonczylo w kuriozalny sposob, szczegolnie ze nie bylo nikogo z przyjezdnych:
        Przyszla ruda opier.... ochrone i wezwala policje. Policja spalowala dzieciaka wiszacego na siatce, za co dostali trawa, rozkrecilo sie tak ze wpadli pod zegar z gazem. Zagazowali ich mimo ze rzucaly w nich gowniarze juz z "C", jak sie zaczelo na ostro, to dzieciaki zwialy. A na "C" nie weszli, bo kluczy nie bylo, paranoja. Brak konsekwencji sie tak konczy, jak sie dzieciakow nie uczy od malego (bo kto?) po co sie idzie na mecz.
    • roztoka A kto sie weźmie za swołocz z Cracowii i z Legii? 03.04.07, 09:32
      Cieszy, że Legia w d... dostaje, bo jej chuligani wtedy są spokojniejsi.
    • Gość: BoSS Widzew zniszczy chuliganów IP: 212.191.132.* 03.04.07, 09:32
      zawsze widzew jest niewinny tylko kibice innych drużyn ich sprowokowali - to
      samo tłumaczenie pani Grażynki od lat, śmiechu warte
      • Gość: mix. Re: Widzew zniszczy chuliganów IP: 193.24.14.* 03.04.07, 09:36
        a jaka jest wina klubu? brawo dla działaczy - wreszcie.
    • Gość: Obserwator Oby tak było - Widzew zniszczy IP: 195.42.249.* 03.04.07, 09:38
      Bo narazie, to jest tylko wielki zadęcie i małe pierdnięcie ministra Ziobry. Po
      co wprowadzili te sądy 24 godzinne, żeby postraszyć aresztem? Dlaczego, ci
      bandyci stadionowi, którzy zostali złapani podczas derbów, nie dostali
      dożywotniego zakazu stadionowego??? Inaczej ich się nie wytępi. Dopóki, nie
      będą wiedzieli, że za burdy i wtargnięcie na murawę, to szlaban do końca zycia,
      to zawsze tak będzie i będą burdy na stadionie. Dlaczego na angielskich
      stadionach, nie ma ogrodzeń i siatek? Bo każdy wie, że jak ruszy du**** to już
      nigdy nie wejdzie na stadion. A nasi dzielni policjanci, zamiast gonić bandytów
      po murawie, to powinni ich otoczyć i zgarnąć, a tak zostało tylko ośmiu, którzy
      nie umieją biegać i nie dali rady uciec policjantom. W tym przypadku, też
      trzeba zastosować taktykę!!! i wyłapywać ich i szlaban stadionowy, aż do tych
      bandytów dotrze, że to nie żarty. Nie tylko walenie pałą, ale trzeba zabrać sie
      do tego z głową, to wówczas bandytów się wyłapie. A nie można, każdemu takiemu
      bandycie założyć na nogę bransoletkę z czujnikiem elektronicznym i już wiadomo,
      że nie może sie ruszyć z domu w czasie meczu. To takie trudne? Prokuraturo i
      policjo, nikt Was nie zwolnił z myślenia!!! Do dzieła!!!
      • Gość: Gog Re: Oby tak było - Widzew zniszczy IP: *.lodz.msk.pl 03.04.07, 11:33
        >Nie tylko walenie pałą, ale trzeba zabrać sie
        >do tego z głową, to wówczas bandytów się wyłapie.

Zgadza sie, czasem na derbach sie smialem ze chuligani maja lepsze dowodzenie niz policja. Lepiej wiedza ktoordedy i jak sie urwac. A Niebiescy jak im nie wychodzilo to dla przykladu wyzywali sie na tych normalnych.
    • Gość: autor Huligani i tak nie płacą za bilety !!!!! IP: *.zdnet.com.pl 03.04.07, 09:43
      Władze polskich klubów są chyba ślepe! przecież każdy wie że ci idioci co rozrabiaja na meczach i tak wchodzą bez biletów. juz nie raz na widzewie widzialem jak jakis dres wchodził obok "kołowrotka" ...
      Podwyższanie cen biletów - bzdura. powinni po prostu nie wpuszczać tych debili na mecze. przeciez w srodowisku kibiców każdy wie kto rozrabia więc władze klubu na pewno też maja taśmy z monitoringu ...
    • Gość: Prawdziwy kibic Widzewek! IP: 10.9.37.* 03.04.07, 10:21
      A ja sie nie zgadzam na jakies bariery, ogrodzenia, zasieki! Chce przyjsc na
      stadion i moc ogladac mecz, a jak bede mial ochote, to walnac komus kamieniem w
      glowe, poskakac po krzeslach, albo napluc na sasiada! Chce miec taka mozliwosc!
      Nie chce, zeby mi jakis ciec zagladal do dowodu! To lamanie mojego prawa do
      bycia wolnym! Wiem, ze jesli zaplace za bilet, to moge obejrzec mecz. Jesli
      uderze policjanta, to bede odpowiadal za atak na państwo, jesli napluje na
      glowe komukolwiek, to zaplace za to tyle, ile mi zasadzi sąd!
      • Gość: Obserwator Re: Beton - Widzewek! IP: 195.42.249.* 03.04.07, 13:50
        Ale ty beton jesteś, aż żal du*** ściska. Własnie takie gó**** i bydło trzeba
        eliminować ze społeczeństwa i ze stadionów.
    • Gość: Zibi Mam nadzieje, ze kibicow gosci tez beda sprawdzac IP: 82.177.55.* 03.04.07, 10:26
      Oby nie skonczylo sie na tym, ze goscie beda bezkarni, tak jak kibice Gornika w
      sobote, a dostaje sie tylko gospodarzom za to, ze sie chca bronic. Klub gosci
      tez powinien odpowiadac finansowo za swoich kibicow.
    • Gość: kuntakinte pogonic to bydlo IP: *.toya.net.pl 03.04.07, 10:37
      wsrod kibicow widzewa jest niestety wiekszoc bezmozgich zwierzat!
      • Gość: qba Re: pogonic to bydlo IP: *.lodz.mm.pl 03.04.07, 11:07
        Jak widac przykladzie przedmowcy - na forum rowniez ich nie brakuje.
        • Gość: Młody B. Re: pogonic to bydlo IP: 83.16.165.* 03.04.07, 11:28
          Tak sobie czytam te wasze wpisy i z podziwu wyjść nie mogę.Można odnieść
          wrażenie ze jeśli na mecz przychodzi 7-8 tys. osób na stadion który ma
          pojemność Ok to 95% z frekwencji to zwierzęta z kamieniami i racami w łapskach,
          dzyszacy z żądzy moru...weźcie się troszkę ogarnijcie. Wybierzcie się na
          stadion na 2-3 mecze, a potem piszcie. A nie lecicie stereotypami pisanymi w
          gazetach.
          A post tpka o nicku kuntakinte nawet nie ma co komentowac...
    • Gość: lrs Widzew zniszczy chuliganów IP: *.prz.rzeszow.pl 03.04.07, 11:29
      Krok w dobrym kierunku - brawo!
      • Gość: pioy Re: Widzew zniszczy chuliganów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 11:53
        Brawo, szkoda ze na LKS-ie nie maj takiej odwagi
        • Gość: xcv Re: Widzew zniszczy chuliganów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 12:03
          na ŁKSie nie ma konfidentów
    • Gość: kibic Zjednoczcie ŁKS i Widzew... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 11:52
      ... i się skonczy, przynajmniej walka w obrębie Łodzi i te durne napisy na
      murach obrażające druga stronę. Pewnie nadal się będą tłuc, dzielnicami,
      pochodzeniem itp, ale juz nie będzie piłkarskiego pretekstu.

Poza tym samo zjednoczenie tak by tych osłów zabolało, że sie im na długo
      odechce. Cały świat im się zawali, ehehe
      • Gość: gog Re: Zjednoczcie ŁKS i Widzew... IP: *.lodz.msk.pl 03.04.07, 12:03
        A ty kibicem czego jestes??
        Bo raczej zadnej z lodzkich druzyn, skoro takie bzdury gadasz.
        Faktem jest ze obecnie Lodz za biedna jest na 2klasowe druzyny, ale nikt przy zdrowych zmyslach nie zlikwiduje ich na rzecz jednej.
        W calym siecie istnieja miasta z 2ma druzynami
        derby to nie polskie slowo chyba, co?)
        Pomysl lepiej o tym, by w calym kraju uzdrowic sytuacje na stadionach, jak zaczna przychodzic normalini kibice (jak w calym, prawie, swiecie) to bandyci stana sie marginesem (wlasnie zwyklymi bandytami)
        We Francji ostatnio zdemolowano miasto z powodu kontroli biletow w metrze, czyli likwidowac metro maja?
    • Gość: gog Krok wstecz IP: *.lodz.msk.pl 03.04.07, 11:54
      Tak mi sie cos przypomina, kolacze w glowie
      Czy juz kiedys Lech i Widzew nie wprowadzili kart kibica??
      Czy to przetrwalo tylko ze 2 kolejki, bo okazalo sie ze lamie wolnos obywatelska (jakis sad orzekl)??
      To nie bylo czasm wtedy, jak sie wprowadzalo monitoring (kluby same bez przymusu PZPN) i w Poznaniu wszystkich uniewinnili bo na filmie nie ma, ze ten co rzucil, trafil??
      Jestem calkowicie ze ale to powinno objac caly kraj. Pierw zmiana przepisow, wszystkich dotyczacych takich imprez jak mecze. By sad nie uniewinnial z brku dowodu (jest tylko ze rzuca, a nie trafia - samo rzucanie kamieniem butelka czymkolwiek powinno byc karane).Potem zabezpieczenia wejscia (karty by nie bylo anonimowych kibicow na obiekcie - jak sie komu nie podoba nie musi wchodzic), a na samym obiekcie konsekwencja i szybkosc w lapaniu chuliganow (norma jest rozkrecanie sie zadymy - jede rzucil i nic potem drogi, trzeci i ...gaz paly). Na koniec szybki sad i faktyczny! zakaz stadionowy. Tak samo pilnowany przez policje jak i przez klub.
      Ile kosztuje system kart kibica? Ja gotow jestem zaplacic za swoja dozywotnia karte. Chcial bym zeby numer mojego biletu byl powiazany z moja karta, a numer biletu z numerem miejsca. Ochrona miala by ulatwienie w identyfikacji kibicow, juz w trakcie zajsc.
      Pewnie to siencefiction, wielu tu powie ze sie nie da, klub woli opychac na boku bilety, wiec jak numerowac miejsca?
      Ale jakos wszedzie indziej sie daje, a przynajmniej stara.
      Moze jak bysmy odrazu trzymali sie kart, w polowie lat 90, to juz by sie wszyscy przyzwyczaili i powoji nauczyli. A tak mamy 2007 a jak wchodzisz na stadion to znow piekne lata 80te.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka