Gość: K IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 20:22 Dzis zjezdzilem troche Lodz w poszukiwaniu mieszkania. Np taka 1 Maja. Piekna ulica, tylko tak wali moczem, ze trudno wyrobic, wszydzie napisy RTS Jude, pelno zuli.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jorg Re: Remont pałacu Ewalda Kerna IP: *.cosmosnet.pl 09.04.07, 21:21 Niestety to prawdziwa nasza Łódź!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xavi Remont pałacu Ewalda Kerna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 23:04 I po cholere wydane tyle pieniedzy na remont jakiegos pałacyku jak na drogach mozna stracic całe zawieszenie auta, Jest tyle dziur do załatania na naszych koszmarnych jezdniach a oni sie bawia w odpicowanie jakiegos pałacyku. Po h... zwykłym ludziom piekny luxpałacyk jak za chwile kolejne amory trzeba bedzie w aucie wymienic bo znów dziursko na ulicy na pół metra!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Remont pałacu Ewalda Kerna 09.04.07, 23:31 > I po cholere wydane tyle pieniedzy na remont jakiegos pałacyku jak na drogach > mozna stracic całe zawieszenie auta, Budynek jest remontowany przez prywatnego właściciela. Odpowiedz Link Zgłoś
sabciasal Re: Remont pałacu Ewalda Kerna 10.04.07, 08:23 jego pałacyk, twój samochód on płaci za swoje, ty za swoje Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Remont pałacu Ewalda Kerna 09.04.07, 23:35 Super! Mam tylko nadzieję, ze ten budynek będzie lepiej zabezpieczony przed naszym rodzimym bydłem niż ten pod nr. 143: fotoforum.gazeta.pl/72,2,735,48553895,58077339.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też K Re: Remont pałacu Ewalda Kerna IP: *.lodz.dialog.net.pl 10.04.07, 09:15 mam do sprzedania kawalerkę na Manhattanie - może Ci oszczędzę jeżdżenia? Odpowiedz Link Zgłoś