keltoi 16.05.03, 02:15 Uprzejmie proszę o podpisywanie się popierających pod w/n wnioskiem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thewiant Re: Garucha to bezdenny idiota 16.05.03, 07:41 znam tylko mongolski.sorry:) Odpowiedz Link Zgłoś
aard O co wnioskujesz? 20.05.03, 08:49 W kwestii formalnej: nie przedstawiłaś wniosku a opinię (choć pewnie wywnioskowaną z jego zachowania :p). Tylko co my mamy podpisywać? Odpowiedz Link Zgłoś
keltoi Re: O co wnioskujesz? 20.05.03, 09:16 aard napisał: > W kwestii formalnej: nie przedstawiłaś wniosku a opinię (choć pewnie > wywnioskowaną z jego zachowania :p). Tylko co my mamy podpisywać? Przedstawiam wniosek o masową manifestecję swoich uczuć do w/w. Dodatkowe atrakcje w formie własnych opinii mile widziane :) PS: Zajrzyj no, Aardzie, na wątek Nocnych Marków (Reaktywacji ;) )-mam do Ciebie romans z deczka surrealowy :* keltoi_z_rana_niewyspana Odpowiedz Link Zgłoś
aard Wiedziałem co robię 20.05.03, 11:08 keltoi napisała: > PS: Zajrzyj no, Aardzie, na wątek Nocnych Marków (Reaktywacji ;) )-mam do > Ciebie romans z deczka surrealowy :* Wiedziałem co robię, nie zaglądając na tamten wątek (jak konsekwentnie na wszystkie nocne Marki w przeciwieństwie do mocnych nerek, nocnych parków itp.) - HuBar w całej sfrustrowanej krasie jazgoczący na Do. brrrrrrr... Co do haseł na początek proponuję: "Elaine jest takim człowiekiem, za jakiego uważa ją jej pies!" Odpowiedz Link Zgłoś
keltoi Re: Wiedziałem co robię 20.05.03, 22:23 aard napisał: > Co do haseł na początek proponuję: > "Elaine jest takim człowiekiem, za jakiego uważa ją jej pies!" Eeeeeeeee..tak w ramach uczciwości : nie mam psa, mam dwa szczury Moje oświadczenie majątkowe mówi : - 46,25 w kasie mnóstwo książek mało czasu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Garucha to bezdenny idiota 20.05.03, 16:49 Nie ma to jak sobie rzygnąć, nie panowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe -1 IP: *.lodz.msk.pl / 10.120.48.* 21.05.03, 17:51 z tego co znam Garuchę, jest człowiekiem, który próbuje otworzyć oczy ludzi na jawne, bezczelne przestępstwa państwa polskiego, które cały czas demonstracyjnie pokazuje, że okradzionych ma w dupie. i ja go rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś