nett1980 16.04.07, 12:13 wiadomosci.onet.pl/1519577,11,item.html to co prezentuja soba poprzez swoje wpisy ludzie poraza ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yavorius tak z ciekawości 16.04.07, 12:32 1) Co ma wspólnego temat Twojego postu z jego treścią? 2) Pełne logowanie na FŁ jest obowiązkowe od dobrych kilku, jesli nie kilkunastu miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: tak z ciekawości 16.04.07, 12:45 No jak to?! Chodzi pewnikiem o to, że urżnięte dziecko nie byłoby w stanie zalogować się, a więc i wypisywania bzdur na forum. Dzięki temu mamy same fajne wątki, czego przykadem jest chociażby ten:))) Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: tak z ciekawości 16.04.07, 12:59 Ciesz sie ,ze nikt Jurkowego watku nie zalozl ... Sypie sie ,oj sypie partia rzadzaca. Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Re: tak z ciekawości 16.04.07, 13:05 Jak to nie? Przecież w odpowiedzi na dywersję Jurka są dwa wątki o Pewnej Organizacji:-) Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: tak z ciekawości 16.04.07, 13:32 Po przegranych wyborach bedzie pewnie z pińcet. Dzierżżż!! Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: tak z ciekawości 16.04.07, 13:59 To musisz jeszcze trochę poczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: tak z ciekawości 16.04.07, 12:56 Odnosze sie do tego ,ze wiele osob uskarzalo sie na to ,ze logowanie im przeszkadza. "Też mi wielkie halo. Ja mając 10 lat regularnie podpijałem, także nie rozumiem tej sensacji. Się pije, normalnie. ~pijący, 16.04.2007 11:46 " "ten 9 latek jest lepszy od 10latka bedzie zniego mocny gosc.a 14 latkowi nic niezrobicie ,prawo jest bezsilne ,moze wszystko a wiedze juz ma ~drink, 16.04.2007 11:46 " Chociazby dlatego lubie na Gazecie sie udzielac ,bo tam takie po...by nie maja tej malej barierki i chwala upijanie sie w dziecinstwie , pomniejszaja rozmiar ,nie zawaham sie uzyc tego slowa, tragedii. Mamy jakiegos Jasia Smietane , nie ?! I to jest wlk plus logowania sie . Wiem pewnie jestem passe ,bo nie jestem za calkowita wolnoscia jak na wp czy onecie.Tyle ,ze oni tam maja swoja cenzure i nie wszystko sie ukazuje . ~pijący, 16.04.2007 11:46 Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Precz z logowaniem 16.04.07, 13:16 A że młodzież(żeby tylko) chla,to każdy widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Precz z logowaniem 16.04.07, 13:20 Tak jasne "Kon jaki jest kazdy widzi" .Przeciez malolaty czytajac radosna tworczosc frustratow na takim onecie , utwierdzaja sie ,ze dzieci ok 10 roku zycia moga pic wodke ,bo tylko frajerzy nie pija . Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Precz z logowaniem 16.04.07, 13:37 nett1980 napisała: > Tak jasne "Kon jaki jest kazdy widzi" .Przeciez malolaty czytajac radosna > tworczosc frustratow na takim onecie , utwierdzaja sie ,ze dzieci ok 10 roku > zycia moga pic wodke ,bo tylko frajerzy nie pija . Jak piją to nie czytają,poza tym znasz jakieś środowisko gdzie nie piją? Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Precz z logowaniem 16.04.07, 13:43 Jehowi , zielonoswiatkowcy , przecietne polskie rodziny , gdzie alkohol jest od swieta i nie przy dzieciach . Chciec to moc .Po 20 bylam niegrzeczna dziewczynka , przed tez tylko z ta roznica ,ze nie pilam alkoholu .Ojciec za kolnierz nie wylewal ,wiec napatrzec sie moglam .Jakas oazowa nie bylam ,tylko zbuntowana przeciw podkulturze alkoholowej .Do dzis czystej wodki nie pije , slabe drinki , piwo na imprezach , wino do obiadu w domu . Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Precz z logowaniem 16.04.07, 13:48 nett1980 napisała: > Jehowi , zielonoswiatkowcy , To wersja oficjalna,ale w praktyce różnie z tym bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: Precz z logowaniem 16.04.07, 14:49 Czyli pijesz prawie bez przerwy.Tylko w rozsądnych ilościach. I o to w zasadzie chodzi. Jak sobie przypomnę zielone szkoły w 6tej klasie, to też wszyscy byli naprani... a jak moja madre o tym wspomniała na wywiadówce to ją rodzice wyśmiali...(nota bene wychowawczyni też po piwku se golnęła). Niby nie mieli 10 lat tylko 13,ale to i tak ciut za wcześnie.... lav Odpowiedz Link Zgłoś
evonka Re: Precz z logowaniem 16.04.07, 13:46 moje towarzystwo i rodzina jest niepijąca na co dzień. pijemy od swieta, toasty wznosząc. nie upijamy sie. Odpowiedz Link Zgłoś
evonka ja rowniez póki co 16.04.07, 13:42 bo niestety niektorzy traktują forum jak śmietnik.. podobnie jak radio, ktorego wczorajs łuchalam przypadkiem wieczorem.. była jakas tam otwarta dyskusja, mozna bylo dzwonic. nie wiem co to za stacja byla. dzwonili ludzie i mowili: "ble, ble ble... ale sie spiłem..", "panie prowadzący, ty homoniewiadomo ty!"... a miedzy tym merytoryczne wypowiedzi na temat.. no niestety, wielu jest takich, co uwazają, ze najfajniej to jest komuś niby to anonimowo nagadać... Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: ja rowniez póki co 16.04.07, 13:44 Tak, tyle ,ze z ta anonimowoscia w internecie to nie tak do konca .Szkoda ,ze nie wszyscy sobie z tego zdaja sprawe. Odpowiedz Link Zgłoś
evonka Re: ja rowniez póki co 16.04.07, 13:46 no wiec wlasnie o tym pisze.. ze to taka niby-anonimowosc Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: ja rowniez póki co 16.04.07, 14:04 Ciekawi mnie ,czy za posty obrazliwe , niemoralne i szkalujac byly jakies kary ? Gdyby tak podrzucic ten pomysl Orzechowskiemu ,brrr ale by Inkwizytor poszalal. Odpowiedz Link Zgłoś
zgierzyk Re: ja rowniez póki co 16.04.07, 19:33 Jest niestety tak, że wraz z rozwojem technicznym i technologicznym, który obserwujemy, upada moralność ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś