hubar 18.05.03, 19:01 Jak niektorym jest niewiele do szczęścia potrzebne. Przywita się więc jest kulturalny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: r Re: Ich Troje w Empiku IP: 213.241.27.* 20.05.03, 14:35 Łódź przeprasza za Ich Troje... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMM Re: Ich Troje w Empiku IP: *.starfoods.pl 21.05.03, 10:44 Piosenki "Ich Troje" rozbrajają mnie.Jest za nie odpowiedzialny nie tylko Michał,ale wielu innych ludzi.Jeśli chodzi o samego wokalistę,to jest z Niego kawał chama.Jego głupie odzywki do p.Marty dobijają mnie.Zwłaszcza,że ogląda Ich taka masa ludzi,no i Jego żona jest w ciąży.Szkoda słów na Jego temat,ale muza jest spoko!!!P.S.Muza jest o.k.,bo nie On sam jest za nią odpowiedzialny!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xionc Re: Ich Troje w Empiku IP: 213.77.7.* 21.05.03, 12:28 Mój pies jest tak samo kulturalny... Też wspaniale podaje łapę i do tego merda ogonem (tego michał nie potrafi!). I to psie spojrzenie.... Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Ich Troje w Empiku 21.05.03, 21:44 Eeee tam. Twoj pies cały czas lata z jajami na wirzchu, a Michał tylko czasem je pokazuje publicznie. Odpowiedz Link Zgłoś