avatary 18.04.07, 21:49 Ważne że jest Faustyna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marek Euro 2012: Jestem zły IP: *.toya.net.pl 18.04.07, 21:57 Podpisuję się, łódzki magistrat widocznie całą energię stracił na przyciągniecie Dell-a. I czekamy kiedy Hilton się wycofa z budowy na rzecz np. Poznania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widzewiak-Olechów Euro 2012: Jestem zły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 21:58 Na cholerę nam hala konferencyjno-widowiskowo-sportowa jeżeli cała sportowa Polska opiera się głownie na piłce nożnej? To do tej dyscypliny brną sponsorzy, telewizje i inne organizacje. Po co nam jedna hala za ponad 200mln zł jeżeli zamiast niej można by wybudować jeden albo nawet dwa stadiony piłkarskie i zorganizować w naszym mieście EURO. Super promocja dla miasta! Ale niestety jak zwykle w chwili próby, decydującego starcia włodarze naszego miasta zawiedli nas... kibiców, a przede wszystkim łodzian. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin Re: Euro 2012: Jestem zły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 22:00 W 100% zgadzam się z przed mówcą. Obiecanki cacanki a Kropa dostaje kolejny 1000zł podwyżki do pensji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mattulko Re: Euro 2012: Jestem zły IP: *.lodz.dialog.net.pl 18.04.07, 22:12 Kropa wygrał ponownie wybory za zasługi dla rozwoju gospodarczego miasta a na tym polu dał taką plamę że płakać mi się chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yappa Pograją tydzień i wyjadą. I o co tyle krzyku. IP: *.toya.net.pl 18.04.07, 22:11 To będzie wielka kompromitacja tego kraju, bo nie wiem z czego będą budować, emerytom zabiorą,to jakieś nieporozumienie jak dalekim wschodzie postaw się a zastaw się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eris Re: Euro 2012: Jestem zły IP: *.toya.net.pl 18.04.07, 22:26 yappa ma racje zabiorom wszystkim pokolei i bedzie kicha. a tak na marginesie to na p. Kropiwnickiego glosowalo wiele osob tylko dlatego zeby nie wygral Kwiatkowski to by dopiero bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin Co masz do Kwiatkowskiefo kreaturo? Gdyby to PO IP: *.toya.net.pl 18.04.07, 23:18 rządziła Łodzią zamiast SLD i tego mochera, to dziś cieszylibyśmy się z EURO... Odpowiedz Link Zgłoś
deschain EURO 2012 18.04.07, 23:56 ALE ZA TO W ŁODZI BĘDĄ PRZY ULICACH KAMIENIE-POMNIKI!!!! KIBICE Z POZNANIA, WAWY, WROCŁAWIA BĘDĄ DO NAS PRZYJEŻDŻAĆ, ŻEBY ZOBACZYĆ KAMIENIE-POMNIKI, NP. NA JPII PRZY JETCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JA TO BĘDĘ PAMIĘTAŁ!!! PRZY NASTĘPNYCH WYBORACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianka Anka Re: Co masz do Kwiatkowskiefo kreaturo? Gdyby to IP: *.netburg.pl 19.04.07, 00:21 no pewnie, oby tak dalej. na co mi Euro w Łodzi? korki, miliony ludzi i jeszcze większy syf. co pokażesz tym kibicom? rozwalone kamienice na Bazarowej i Zachodniej? odpadający tynk na Piotrkowskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
sanator2 Re: Co masz do Kwiatkowskiefo kreaturo? Gdyby to 19.04.07, 09:59 Właśnie takie myślenie spycha Łódź na margines. Gratulacje. Może jesteś Anka ale nie łodzianka. Mamy co pokazywać i straciliśmy WIELKĄ szansę na rozwój. NIEODWRACALNIE. LSD niech się nie pokazuje, bo to ONI wepchnęli nas w dołek. Kropa-szkoda gadać. Tyle zmarnowanych szans. Żal, żal, żal Odpowiedz Link Zgłoś
smyczyk Euro 2012: Jestem zły 18.04.07, 23:04 Proponuję na pocieszenie wybudować jeszcze kilkanaście kościołów. Dlaczego? Bo to nam naprawdę najlepiej idzie! Hasło - jeden wierny - jeden kościół - poprawi nam: infrastrukturę mieszkaniową (bo zawsze można będzie zamieszkać na stałe), drogową (bo powstanie sieć dojść do kościołów z wybojami, przecież trzeba się umartwiać), edukacyjną (bo jedynie słuszną wiedzę można będzie zaaplikować), handlową (bo trzeba będzie kupić po drodze dewocjonalia i coś jeść niestety), urbanistyczną (bo wieże kościelne przesłonią nam cały Świat) i wiele innych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianka Anka Re: Euro 2012: Jestem zły IP: *.netburg.pl 19.04.07, 00:22 ja bym wolała nowy Teatr jakiś. albo salę koncertową. po cholerę mi boiska? Odpowiedz Link Zgłoś
file Re: Euro 2012: Jestem zły 19.04.07, 04:10 ale nie zobaczysz ani teatru ani sali koncertowej ani niczego w Lodzi przez najblizsze kilka lat, bo wszystkie pieniadze (ktore z trudem w tym kraju zostana znalezione) pojda na rozwoj miast, w ktorych beda odbywac sie mecze. Odpowiedz Link Zgłoś
lks_oddaj_14mln Re: dlaczego kilkanascie? 19.04.07, 04:19 Jeden przeciez wystarczy!!! Tylko Jeden miejski kosciol!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lks_oddaj_14mln Re: prwcz z nieudacznikami! Kropa Won! 19.04.07, 04:16 Nowicki Won!!! Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: kim są tytułowi "amtorzy" ?? 19.04.07, 07:53 Gdyby Ci panowie mieli odrobinę honoru,władze regionu i waszego miasta powinny podać się do dymisji,szkoda że muszę mieszkać obok takich nieudaczników. Teraz to już mogą na serio iść spać,na pięć lat,ewentualnie stanąć sobie z boku i się przyglądać na kraj sport.wp.pl/kat,37154,wid,8826036,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
zjarka007 popieram autora artykuły, Kropa i koleżkowie dali 19.04.07, 07:51 d..y. Jak byliśmy robotniczym, czerwonym miastem, tak będziemy. Będziemy też dostarczać kadry pracownicze do innych miast. Moim zdaniem tłumaczenia tych mięczaków z urzędu miasta są nieuzasadnione. Po prostu nie mieli wiary w sukces. Zamiast wielkich idei mają dla nas idejki, tam hotleik tu fabryczka, tramwajik do ogórkowa. fantastyczne pomysły. a co w skali makro-nic. tylko centra handlowe i markety, tym łódź stoi. Niestety nie ma co dyskutować nad Gdańskiem, Wrocławiem i Poznaniem. Wystarczy tam pojechać i zobaczyć jak wykorzystują wszystkie swoje atuty. Mają do tego w urzędach miasta stado specjalistów i porządnych prezydentów. A czego wymagać od naszych rodzinek zatrudnionych w UM. Poza tym co wymagać od urzędy, w któym wiceprezydentem był Orzechowski...koleżka Romana... Odpowiedz Link Zgłoś
kwiczoll Re: Euro 2012: Jestem zły 19.04.07, 08:13 Jasna cholera !!! A to IDIOCI !!! zamiast starać sie o EURO 2012 bedą kupować kamienice w Brukseli i wydawalć NASZĄ kasę na reklamę w BBC a bez reklam inne miasta mają WSZYSTKO !!!! CZY TO PARANOJA CZY NIEZNAJOMOŚĆ TEMATU ?? POMROCZNOŚĆ JASNA CZY MOŻE cudo Tomaszewski doradca????? Gdzie ja ku.. żyję???kwiczeć mi się chce jak to zobaczyłem !!!!! DWIE DRUŻYNY,, , STADIONY,,SZKOŁA SPORTOWA,,A PREZYDENCIO NIC TYLKO DO IZRAELA JEŹDZI ZE SWOIMI PRZYJACIÓŁMI Z BIZNES-PEJSY I KTO GO WYLANSOWAŁ I WYBRAŁ ?????? WYJĘĘ I KWICZĘĘ Odpowiedz Link Zgłoś
belyall "Po prostu my wystawiliśmy ekipę amatorów." 19.04.07, 08:34 Jak zawsze. Wszystko tak robią, wszystko. Sukcesy innych przywłaszczają sobie, porażkami winią innych. DYMISJA! Odpowiedz Link Zgłoś
czechy11 Re: Euro 2012: Jestem zły 19.04.07, 08:40 Czekamy na uczciwa wypowiedx Prezydenta Kropiwnickiego. Chcemy wiedziec co ma nam do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
obi7 Euro 2012: Jestem zły 19.04.07, 10:14 Nikczemność nosi różne maski. Najgrożniejszą z nich jest cnota. Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszlukasz4 Jest odpowiedzialny!!! 19.04.07, 14:40 Wiem! Szefową projektu "EURO 2012 dla Łodzi" była p. Maria Macioszczyk. Uwaga - wszystkiego czego się dotykała - niszczyła. Najpierw położyła koszykówkę męską na ŁKS-e (grali w 1 lidze, dziś ledwo grają w III lidze), później położyła Międzynarodowe Targi Łódzkie (np. zwijają się największe targi telekomunikacyjne INTERTELECOM), później była szefową Sportu w Łodzi (i nic nie zrobiła - totalna destrukcja). Co ona jeszcze robi przy boku Kropiwnickeigo? Czemu on ją trzyma? Poza tym jak ona wygląda? Ratunku... ja stąd uciekam! Odpowiedz Link Zgłoś
janresk Re: Euro 2012: Jestem zły 19.04.07, 14:48 Łodzią powinien rządzić energiczny menadżer, a nie jakiś emeryt. Może wtedy miasto by odżyło. Odpowiedz Link Zgłoś
haslo_numer1 Re: Euro 2012: Jestem zły 19.04.07, 21:13 Łódź straciła szansę.Szkoda że przez błędne decyzje umkneła nam szansa na rozwój miasta i pracę na wiele lat dla młodzieży która szuka w Łodzi pracy.Gdz ktoś kradnie miliony to to się go aresztuje niech panowie z magistratu mają honor i za stratę milionów zrezygnują ze stanowisk Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszlukasz4 Jest odpowiedzialny! 19.04.07, 14:51 Wiem! Szefową projektu "EURO 2012 dla Łodzi" była p. Maria Macioszczyk. Uwaga - wszystkiego czego się dotykała - niszczyła. Najpierw położyła koszykówkę męską na ŁKS-e (grali w 1 lidze, dziś ledwo grają w III lidze), później położyła Międzynarodowe Targi Łódzkie (np. zwijają się największe targi telekomunikacyjne INTERTELECOM), później była szefową Sportu w Łodzi (i nic nie zrobiła - totalna destrukcja). Co ona jeszcze robi przy boku Kropiwnickeigo? Czemu on ją trzyma? Poza tym jak ona wygląda? Ratunku... ja stąd uciekam! Odpowiedz Link Zgłoś
marek.cichecki Euro 2012: Jestem zły 21.04.07, 12:46 A gdzie był Pan Dziennikarz i Pana Koledzy z redakcji, kiedy magistrat przegrywał sprawę? Jakoś nie było larum, może wzmianka chociaż była? Niestety ta 'afera' obnaża także indolencję łódzkich dziennikarzy, szczególnie tych z 'Gazety", od których wymagałbym najwięcej. To nie prężna redakcja lokalna, tylko jakieś kółko wzajemnej adoracji i samozadowolenia, głuche na potrzeby, leniwe i nieambitne. Niestety... Odpowiedz Link Zgłoś