Dodaj do ulubionych

Euro 2012: Jestem zły

18.04.07, 21:49
Ważne że jest Faustyna.
Obserwuj wątek
    • Gość: Marek Euro 2012: Jestem zły IP: *.toya.net.pl 18.04.07, 21:57
      Podpisuję się, łódzki magistrat widocznie całą energię stracił na
      przyciągniecie Dell-a. I czekamy kiedy Hilton się wycofa z budowy na rzecz
      np. Poznania.
    • Gość: Widzewiak-Olechów Euro 2012: Jestem zły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 21:58
      Na cholerę nam hala konferencyjno-widowiskowo-sportowa jeżeli cała sportowa
      Polska opiera się głownie na piłce nożnej? To do tej dyscypliny brną sponsorzy,
      telewizje i inne organizacje. Po co nam jedna hala za ponad 200mln zł jeżeli
      zamiast niej można by wybudować jeden albo nawet dwa stadiony piłkarskie i
      zorganizować w naszym mieście EURO. Super promocja dla miasta! Ale niestety jak
      zwykle w chwili próby, decydującego starcia włodarze naszego miasta zawiedli
      nas... kibiców, a przede wszystkim łodzian.
      • Gość: Łodzianin Re: Euro 2012: Jestem zły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 22:00
        W 100% zgadzam się z przed mówcą. Obiecanki cacanki a Kropa dostaje kolejny
        1000zł podwyżki do pensji.
        • Gość: mattulko Re: Euro 2012: Jestem zły IP: *.lodz.dialog.net.pl 18.04.07, 22:12
          Kropa wygrał ponownie wybory za zasługi dla rozwoju gospodarczego miasta a na
          tym polu dał taką plamę że płakać mi się chce.
    • Gość: yappa Pograją tydzień i wyjadą. I o co tyle krzyku. IP: *.toya.net.pl 18.04.07, 22:11
      To będzie wielka kompromitacja tego kraju, bo nie wiem z czego będą budować,
      emerytom zabiorą,to jakieś nieporozumienie jak dalekim wschodzie postaw się a
      zastaw się.
    • Gość: eris Re: Euro 2012: Jestem zły IP: *.toya.net.pl 18.04.07, 22:26
      yappa ma racje zabiorom wszystkim pokolei i bedzie kicha. a tak na marginesie
      to na p. Kropiwnickiego glosowalo wiele osob tylko dlatego zeby nie wygral
      Kwiatkowski to by dopiero bylo.
      • Gość: łodzianin Co masz do Kwiatkowskiefo kreaturo? Gdyby to PO IP: *.toya.net.pl 18.04.07, 23:18
        rządziła Łodzią zamiast SLD i tego mochera, to dziś cieszylibyśmy się z EURO...
        • deschain EURO 2012 18.04.07, 23:56
          ALE ZA TO W ŁODZI BĘDĄ PRZY ULICACH KAMIENIE-POMNIKI!!!! KIBICE Z POZNANIA,
          WAWY, WROCŁAWIA BĘDĄ DO NAS PRZYJEŻDŻAĆ, ŻEBY ZOBACZYĆ KAMIENIE-POMNIKI, NP. NA
          JPII PRZY
          JETCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JA TO BĘDĘ PAMIĘTAŁ!!! PRZY NASTĘPNYCH WYBORACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
        • Gość: Łodzianka Anka Re: Co masz do Kwiatkowskiefo kreaturo? Gdyby to IP: *.netburg.pl 19.04.07, 00:21
          no pewnie, oby tak dalej.
          na co mi Euro w Łodzi? korki, miliony ludzi i jeszcze większy syf.
          co pokażesz tym kibicom?
          rozwalone kamienice na Bazarowej i Zachodniej?
          odpadający tynk na Piotrkowskiej?
          • sanator2 Re: Co masz do Kwiatkowskiefo kreaturo? Gdyby to 19.04.07, 09:59
            Właśnie takie myślenie spycha Łódź na margines. Gratulacje. Może jesteś Anka ale
            nie łodzianka. Mamy co pokazywać i straciliśmy WIELKĄ szansę na rozwój.
            NIEODWRACALNIE. LSD niech się nie pokazuje, bo to ONI wepchnęli nas w dołek.
            Kropa-szkoda gadać. Tyle zmarnowanych szans. Żal, żal, żal
    • smyczyk Euro 2012: Jestem zły 18.04.07, 23:04
      Proponuję na pocieszenie wybudować jeszcze kilkanaście kościołów. Dlaczego? Bo
      to nam naprawdę najlepiej idzie! Hasło - jeden wierny - jeden kościół - poprawi
      nam: infrastrukturę mieszkaniową (bo zawsze można będzie zamieszkać na stałe),
      drogową (bo powstanie sieć dojść do kościołów z wybojami, przecież trzeba się
      umartwiać), edukacyjną (bo jedynie słuszną wiedzę można będzie zaaplikować),
      handlową (bo trzeba będzie kupić po drodze dewocjonalia i coś jeść niestety),
      urbanistyczną (bo wieże kościelne przesłonią nam cały Świat) i wiele innych...
      • Gość: Łodzianka Anka Re: Euro 2012: Jestem zły IP: *.netburg.pl 19.04.07, 00:22
        ja bym wolała nowy Teatr jakiś.
        albo salę koncertową.
        po cholerę mi boiska?
        • file Re: Euro 2012: Jestem zły 19.04.07, 04:10
          ale nie zobaczysz ani teatru ani sali koncertowej ani niczego w Lodzi przez
          najblizsze kilka lat, bo wszystkie pieniadze (ktore z trudem w tym kraju zostana
          znalezione) pojda na rozwoj miast, w ktorych beda odbywac sie mecze.
      • lks_oddaj_14mln Re: dlaczego kilkanascie? 19.04.07, 04:19
        Jeden przeciez wystarczy!!! Tylko Jeden miejski kosciol!!!
    • lks_oddaj_14mln Re: prwcz z nieudacznikami! Kropa Won! 19.04.07, 04:16
      Nowicki Won!!!
    • excentrix kim są tytułowi "amtorzy" ?? 19.04.07, 07:40
      • longeta Re: kim są tytułowi "amtorzy" ?? 19.04.07, 07:53
        Gdyby Ci panowie mieli odrobinę honoru,władze regionu i waszego miasta powinny
        podać się do dymisji,szkoda że muszę mieszkać obok takich nieudaczników.

Teraz to już mogą na serio iść spać,na pięć lat,ewentualnie stanąć sobie z boku
        i się przyglądać na kraj
        sport.wp.pl/kat,37154,wid,8826036,wiadomosc.html
    • zjarka007 popieram autora artykuły, Kropa i koleżkowie dali 19.04.07, 07:51
      d..y. Jak byliśmy robotniczym, czerwonym miastem, tak będziemy. Będziemy też
      dostarczać kadry pracownicze do innych miast. Moim zdaniem tłumaczenia tych
      mięczaków z urzędu miasta są nieuzasadnione. Po prostu nie mieli wiary w
      sukces. Zamiast wielkich idei mają dla nas idejki, tam hotleik tu fabryczka,
      tramwajik do ogórkowa. fantastyczne pomysły. a co w skali makro-nic. tylko
      centra handlowe i markety, tym łódź stoi. Niestety nie ma co dyskutować nad
      Gdańskiem, Wrocławiem i Poznaniem. Wystarczy tam pojechać i zobaczyć jak
      wykorzystują wszystkie swoje atuty. Mają do tego w urzędach miasta stado
      specjalistów i porządnych prezydentów. A czego wymagać od naszych rodzinek
      zatrudnionych w UM. Poza tym co wymagać od urzędy, w któym wiceprezydentem był
      Orzechowski...koleżka Romana...
    • kwiczoll Re: Euro 2012: Jestem zły 19.04.07, 08:13
      Jasna cholera !!! A to IDIOCI !!! zamiast starać sie o EURO 2012 bedą
      kupować kamienice w Brukseli i wydawalć NASZĄ kasę na reklamę w BBC a bez
      reklam inne miasta mają WSZYSTKO !!!! CZY TO PARANOJA CZY NIEZNAJOMOŚĆ
      TEMATU ?? POMROCZNOŚĆ JASNA CZY MOŻE cudo Tomaszewski doradca????? Gdzie ja
      ku.. żyję???kwiczeć mi się chce jak to zobaczyłem !!!!! DWIE DRUŻYNY,, ,
      STADIONY,,SZKOŁA SPORTOWA,,A PREZYDENCIO NIC TYLKO DO IZRAELA JEŹDZI ZE SWOIMI
      PRZYJACIÓŁMI Z BIZNES-PEJSY I KTO GO WYLANSOWAŁ I WYBRAŁ ?????? WYJĘĘ I KWICZĘĘ
    • belyall "Po prostu my wystawiliśmy ekipę amatorów." 19.04.07, 08:34
      Jak zawsze. Wszystko tak robią, wszystko. Sukcesy innych przywłaszczają sobie,
      porażkami winią innych.
      DYMISJA!
    • czechy11 Re: Euro 2012: Jestem zły 19.04.07, 08:40
      Czekamy na uczciwa wypowiedx Prezydenta Kropiwnickiego. Chcemy wiedziec co ma
      nam do powiedzenia.
    • obi7 Euro 2012: Jestem zły 19.04.07, 10:14
      Nikczemność nosi różne maski. Najgrożniejszą z nich jest cnota.
    • lukaszlukasz4 Jest odpowiedzialny!!! 19.04.07, 14:40
      Wiem! Szefową projektu "EURO 2012 dla Łodzi" była p. Maria Macioszczyk. Uwaga -
      wszystkiego czego się dotykała - niszczyła. Najpierw położyła koszykówkę męską
      na ŁKS-e (grali w 1 lidze, dziś ledwo grają w III lidze), później położyła
      Międzynarodowe Targi Łódzkie (np. zwijają się największe targi
      telekomunikacyjne INTERTELECOM), później była szefową Sportu w Łodzi (i nic nie
      zrobiła - totalna destrukcja). Co ona jeszcze robi przy boku Kropiwnickeigo?
      Czemu on ją trzyma? Poza tym jak ona wygląda? Ratunku... ja stąd uciekam!
    • janresk Re: Euro 2012: Jestem zły 19.04.07, 14:48
      Łodzią powinien rządzić energiczny menadżer, a nie jakiś emeryt.
      Może wtedy miasto by odżyło.
      • haslo_numer1 Re: Euro 2012: Jestem zły 19.04.07, 21:13
        Łódź straciła szansę.Szkoda że przez błędne decyzje umkneła nam szansa na rozwój
        miasta i pracę na wiele lat dla młodzieży która szuka w Łodzi pracy.Gdz ktoś
        kradnie miliony to to się go aresztuje niech panowie z magistratu mają honor i
        za stratę milionów zrezygnują ze stanowisk
    • lukaszlukasz4 Jest odpowiedzialny! 19.04.07, 14:51
      Wiem! Szefową projektu "EURO 2012 dla Łodzi" była p. Maria Macioszczyk. Uwaga -
      wszystkiego czego się dotykała - niszczyła. Najpierw położyła koszykówkę męską
      na ŁKS-e (grali w 1 lidze, dziś ledwo grają w III lidze), później położyła
      Międzynarodowe Targi Łódzkie (np. zwijają się największe targi
      telekomunikacyjne INTERTELECOM), później była szefową Sportu w Łodzi (i nic nie
      zrobiła - totalna destrukcja). Co ona jeszcze robi przy boku Kropiwnickeigo?
      Czemu on ją trzyma? Poza tym jak ona wygląda? Ratunku... ja stąd uciekam!
    • marek.cichecki Euro 2012: Jestem zły 21.04.07, 12:46
      A gdzie był Pan Dziennikarz i Pana Koledzy z redakcji, kiedy magistrat
      przegrywał sprawę? Jakoś nie było larum, może wzmianka chociaż była? Niestety ta
      'afera' obnaża także indolencję łódzkich dziennikarzy, szczególnie tych z
      'Gazety", od których wymagałbym najwięcej. To nie prężna redakcja lokalna, tylko
      jakieś kółko wzajemnej adoracji i samozadowolenia, głuche na potrzeby, leniwe i
      nieambitne. Niestety...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka