aric 20.05.03, 09:29 Wróciłaś z nicosci.:)))))) Jak się cieszę. Zostaniesz?? Może też inni wrócą zaginieni... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tulka Re: Tulka!!!!! Huraaaaaaaaaa!!! 20.05.03, 09:34 :-))) Czy zostanę (to znaczy: czy bedę pisała na forum w miarę regularnie)- trudno powiedzieć. Mam nadzieję, że będę zaglądała od czasu do czasu. Siedzę sobie w domu paskudnie przeziębiona, głowa mnie boli i trochę sobie odpuściłam obowiązki, więc zaglądam. Miło Was poczytać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Tulka!!!!! Huraaaaaaaaaa!!! 20.05.03, 09:38 No to się cieszę i smucę.:)(: Zdrowiej nam, ale jak masz wyzdrowieć i nie pisac to moze nie zdrowiej?? Eee, nie, zdrowiej, zdrowiej. To kiedy oblewamy tego magistra twojego?? Bo o Poruczniku to juz zapomniałem.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Tulka!!!!! Huraaaaaaaaaa!!! 20.05.03, 09:47 Ha, ha... na mojego magistra to jescze troche trzeba poczekać. Mam nadzieję, że niezbyt długo. Ale przyznam się bez bicia, ze nie jestem zachwycona swoimi postępami. Cóż, może zostawmy ten bolesny temat ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaprim Tulka!!! Buzi ! 20.05.03, 17:53 mam malenko czasu , ale sciskam Was z Porycznikiem i Zwierzem we wszystkie 8 łap!-K' Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Ach, jak miło :-) 20.05.03, 18:24 Dzięki raz jeszcze za serdeczne powitanie :-) Kasiuprim, odpozdrawiam serdecznie od nas wszystkich trojga ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aard Nareszcie! Czekałem od spotkania w "Cytrynie" :) 21.05.03, 09:54 No to jeszcze Porucznik :-) A skoro jesteś, to Cię niecnie wykorzystam. Pamiętasz może tytuł wątku z poradami rowerowymi Flipa i moimi? Lub może wiesz jak go znaleźć nie znając tytułu? Serdeczności aA Rd Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Nareszcie! Czekałem od spotkania w 'Cytrynie' 21.05.03, 10:10 Nawet zaczęłam poszukiwania, ale widzę, że mnie Maruda ubiegł. Tak więc niestety się nie przydam... Odpowiedz Link Zgłoś
aard Dzięki :-) 21.05.03, 11:38 Nie zauważyłem wczesniej, że problem już rozwiązany :-) Serdeczności. Odpowiedz Link Zgłoś