cienmotyla 21.05.06, 23:43 Mam w domku i sie kręce a najzabawniejsze, że sama z siebie sie śmieje, że to robie Dobra rzecz. To takie moje dziwaczne zachowanie w wy macie jakies do którego sie przyznacie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tooo-tiki Re: Hula-hop 21.05.06, 23:53 ja tez mam w domu hula, MOJE hula, nie dzidzi, ona ma swoje, a moejego nikt nie ma tykać. Do tego mam od 15tu lat poduszkę w kształcie misia, która jest tak wyleniała, że hej, a na której śpię co noc i nie pozwalam nikomu wyrzucić... Teraz się przymierzam do kupna trampoliny. Czyli batutyPPP Odpowiedz Link
adep1 Re: Hula-hop 22.05.06, 00:12 Jakie ono jest, drewniane czy plastik? Kiedyś miałam drewniane, gdzieś się zapodziało, a teraz kupiłam plastik i "nie kręci".... a może to ja już zapomniałam, jak się to robi Dziwaczne zachowanie.... naprawdę dziwaczne, Twój Hula-Hop dziwaczny nie jest; czasem, kiedy mi smutno, zaczynam sobie powtarzać szybko taką własną "mantrę": Hopiki-mopiki,hopiki-mopiki,mopiki-hopiki-hop! Po kilku powtórzeniach plącze mi się język i zaczynam chichotać jak głupia ) Odpowiedz Link
c.kapturek Re: Hula-hop 22.05.06, 02:12 hula mam ale za lekkie jest, kiedyś miałam lepsze to kuzynce oddałam, a oponke bym terasz szybciej zgubła oj zgubła)) grywam w gry komputerowe w które dzieci graja (np the sims))))) Odpowiedz Link
projek Hula-hop / a co z ringo? 22.05.06, 02:20 Nigdy nie umiałem kręcić tego na biodrach - wolałem na ręku. Poruszony tym watkiem zapytam - czy ma ktoś z Was ringo? To chyba taki protoplasta dzisiejszego Frisbee? Ostatni raz ringo widziałem jakieś 12-15 lat temu. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Hula-hop / a co z ringo? 22.05.06, 03:18 projek napisał: > czy ma ktoś z Was ringo? To chyba taki > protoplasta dzisiejszego Frisbee? Ostatni raz ringo widziałem jakieś 12-15 lat > temu. Gdzies jest...))) to takie gumowe kolko.....fajniejsze od frisbee. Odpowiedz Link
mrouh Re: Hula-hop 22.05.06, 08:01 Mam dwie sztuki kółek. JAk byłam jeszcze chudym kościotrupem używałam pierwszego, teraz musiałam kupić większe. Musi mieć odpowiednio większą średnicę, żeby sie dobrze kręciło. Niektóre dziewczyny twierdzą, że można do środka nasypać grochu, kaszy albo ryżu a nawet nalać wody i tez będzie lepiej się kręcić. Ja z obciążeniem nie umiem. Za to najlepiej kręci się w sukience, gdzie nie ma żadnych pasków w talii, ja to robię w koszuli nocnej z satyny, ładnie się ślizga No i jednak trzeba wrócić do wprawy jednak. BArdzo kiedyś schudłam kręcąc hula hopem i jest to jedna z moich ulubionych aktywności fizycznych Cieniu, nie jesteś sama Odpowiedz Link
suwmiara Re: Hula-hop 22.05.06, 08:50 ja mam wielką piłę i na niej siedzę przed komputerem, podskakuję, bujam się... Odpowiedz Link
cienmotyla Re: Hula-hop 22.05.06, 14:21 hehe co do piłek to ja mam taka ogromną plazową. Najpierw dmucham ją do połowy a potem na niej siadam jak na fotelu hehe To jest naprawde fajna zabawa) ehh lece uczyc sie matmy a potem egzamin z angola... zdam, musze... Odpowiedz Link