Dodaj do ulubionych

Koncert Leafless Tree w Łodzi!

IP: *.net-partner.pl 21.04.07, 19:09
Zespół zagra 24.04 (wtorek) w klubie Riff Raff przy ul. Roosevelta 10 o godz. 20:00. Wstep wolny!
Obserwuj wątek
    • Gość: Rael Re: Koncert Leafless Tree w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 22.04.07, 13:04
      Moja ulubiona Łódzka kapela, gorąco polecam !!!
      • Gość: A. Re: Koncert Leafless Tree w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 23.04.07, 00:31
        zgadzam się - koncert obowiązkowy;-)
        • Gość: Aga Re: Koncert Leafless Tree w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 23.04.07, 00:48
          Bezlistni nie grali w naszym mieście juz strasznie dawno...prawie się na nich
          obraziłam...:-) ale nie mogę sobie odmówić przyjścia na wyczekany koncert.
          Przeczytałam polecaną na forum recenzję i nie da się ukryć, że ktoś tam ICH
          bardzo POLUBIł ;-) we Wrocku musieli niezaprzeczalnie dać czadu...a że to
          potrafią- wiadomo nie od dziś! Miejmy nadzieję, że i nas uraczą kawalem dobrej
          muzyki i z ta nadzieją wybieram się do Riff Raffu - kto nie zna wpadnijcie
          koniecznie, kto zna - sprawdźmy no w jakiej są formie chłopaki i niech sobie
          przypomną, że w Łodzi też jest super publika i ludzie co potrzebiuja dobrej
          muzyki:-) dozobaczenia na koncercie
          • Gość: Stan27 Re: Koncert Leafless Tree w Łodzi! IP: *.net-partner.pl 23.04.07, 01:29
            "koncert obowiazkowy" - To mi sie podoba!!!
            A dla tych, ktorzy nie znaja polecam filmik: www.youtube.com/watch?v=Aj9meSwoOq0
          • Gość: NEO Re: Koncert Leafless Tree w Łodzi! IP: 81.210.47.* 23.04.07, 09:33
            To fakt, że Leafless Tree dawno nie gościło w naszym mieście... a tu proszę-
            taka niespodzianka :-) Na pewno będę, bo trudno opuścić takie wydarzenie!
            Martwię się tylko czy będą wolne miejsca w Riff-Raffie, bo wszyscy bardzo
            wygłodniali ich muzyki :-)
            Fragment koncertu z Wrocka - REWELACJA!!! Mam nadzieję, że w Łodzi "Bezlistni"
            też dadzą czadu (co ja piszę?! jestem przekonany, że tak będzie)
            POLECAM WSZYSTKIM !!!
            P.S.
            Nawiązując do postu Agi - przypomnijmy im, że w Łodzi jest super publika - może
            wtedy będziemy ich mogli częściej oglądać :-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka