big_news 27.04.07, 14:35 Wrócił do laboratorium? Ale szybciocha ten Admin, fiu fiu... Szkoda, że gdzie indziej nie umie się zająknąć nawet. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yavorius Re: Gdzie wcięło królika?! 27.04.07, 14:36 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=61484691 Ja zgłosiłem do wycięcia trochę inną drogą, więc dlatego administracja z Warszawy wywaliła szybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Gdzie wcięło królika?! 27.04.07, 14:39 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Ni to isza inszość;) Odpowiedz Link Zgłoś
maginiak A już myślałam że został przeniesiony na podforum 27.04.07, 14:38 Szkoły i uczelnie. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: A już myślałam że został przeniesiony na podf 27.04.07, 14:39 :))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maginiak Re: O, Maginiak! 27.04.07, 14:51 A więc mozolnie wysmażyłam "Podręcznik Małego Amfetaministy". Ale kiedy już chciałam zrobić "wyślij" to się okazało że kaplica! Bartosz, może go chociaż na maila chcesz?! Szkoda żeby tyle mojej pracy poszło na marne! Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: O, Maginiak! 27.04.07, 14:54 Maginiaku, wyslij wszystkim. W koncu czlowiek sie cale zycie uczy. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Gdzie wcięło królika?! 27.04.07, 14:41 "Ale szybciocha ten Admin, fiu fiu..." Pewnie zna temat fiufiu;-) Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Gdzie wcięło królika?! 27.04.07, 14:49 To ja mam jeszcze pytanie do znawcow tematu: czy jesli wykasowano jakis watek to na koncie osob do niego wpisanych tez odchacza sie kolejne skasowanie. Czy tylko na koncie zalozyciela? Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Gdzie wcięło królika?! 27.04.07, 14:51 Z tego co kojarzę, to do wszystkich, którzy się wypowiedzieli w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Gdzie wcięło królika?! 27.04.07, 14:53 Aha! To glupie. A Ty masz chyba sporo na koncie, po tych Twoich wpisach typu "spam"?:-) Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Gdzie wcięło królika?! 27.04.07, 14:56 Nie wiem, ale test na znajomość Netykiety robiłem tylko raz, po kłótni z Longetą. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Gdzie wcięło królika?! 27.04.07, 14:59 Zderzenie z tirem bylo nie bylo:-) Bo mi bardziej o zdjecia chodzi, nie lubie czekac. Dzierżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Gdzie wcięło królika?! 27.04.07, 15:02 Aha, to się liczy, ale możesz sam sprawdzić, czy masz uprawnienia do automatycznego wstawiania zdjęć w zakładce "moje forum" - pod liczbą postów i zdjęć na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: Gdzie wcięło królika?! 27.04.07, 17:18 Najlepiej z innego konta sie kłócić a z innego wstawiać zdjęcia. Polecam ;-D lav Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Może po prostu przenieśmy się na Oślą 27.04.07, 20:57 i piszmy tam. Czy na Oślej można utworzyć podforum Łódź? I nadać wszytkim uprawnienia do pisania? Zaoszczędziłoby to kłopotu nam i moderatorom. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Może po prostu przenieśmy się na Oślą 27.04.07, 21:04 breblebrox napisała: > i piszmy tam. > Czy na Oślej można utworzyć podforum Łódź? I nadać wszytkim uprawnienia do pisa > nia? Zaoszczędziłoby to kłopotu nam i moderatorom. świetny pomysł,ale po cholerę by była np.ixtilio czy jakoś tam(?),czy nie czuła by się zbędna i nikomu niepotrzebna? aż takim "potworem" to nie jestem;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: Może po prostu przenieśmy się na Oślą 27.04.07, 21:24 Podfotoforum Warszawa też się przydało. Posty stamtąd znikają w ilościach przemysłowych. Zwłaszcza z tablicy ogłoszeń,ale nie tylko :) Wczoraj byłam świadkiem "zniknięcia" ponad 30postów naraz. A tego samego dnia przez pomyłkę moderator wyrzucił mój post o stacji metra Służew w którym napisałam,ze stacja jest słabo oświetlona i ma ciemnozielone kafelki na ścianach ;-D Wątek wsamrazka "znikające posty" na Forum o Fotoforum tez został "przeniesiony" aczkolwiek odnaleziono go ponoć na forum "Moderacja". Nie sprawdzałam,ale ktoś przez chwilę widział komunikat ;-D lav Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Kłólik, kłólik powidasz?!? 27.04.07, 22:39 Jak ja nie ciełpie tego obłydliwego kłólika! Odpowiedz Link Zgłoś
szprota ja go nie przekładałam 27.04.07, 23:11 natomiast tak wyglądałam jak czytałam ów wątek na oślej aspazja.pikczers.wrzuta.pl/film/axot0Wagjp/ Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: ja go nie przekładałam 27.04.07, 23:13 Spodziewałbym się takiego wyglądu po wspomagającym się króliku, ale po Tobie?!;) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: ja go nie przekładałam 27.04.07, 23:17 to było po prostu całe spectrum reakcji po lekturze posta Bartosza. swoją drogą za moich czasów na studiach piło się zieloną herbatę i zakuwało po kilka godzin dziennie albo przygotowywało wspólnie notatki, a nie sięgało po nielegalne substancje. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: ja go nie przekładałam 27.04.07, 23:26 To "za moich czasów" zabrzmiało jak wspomnienie jakiejś starowinki;) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: ja go nie przekładałam 27.04.07, 23:44 prawda? a tak naprawdę to wszystkie czasy, w których żyję, są moje. Te aktualne na przykład zdecydowanie wcale niezłe. Straszliwie głupia to fraza i myślałam, czy ją wziąć w cudzysłów, ale ja tego cudzysłowu tak bardzo nie lubię... Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: ja go nie przekładałam 28.04.07, 13:16 Za "naszych czasów" też była amfa i inne dopalacze, tyle,że ludziska bardziej się kryli. Pamiętam, jak pół akademiku hodowało marihuanę w doniczkach w ramach "szpanu". A amfę brali głównie na medycynie. lav Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Królik a sprawa substancji 28.04.07, 13:31 cóż, na pewno było to zależne od charakteru studiów. Na socjologii nauki nie jest jakoś przerażająco wiele, poza tym ten kierunek, przynajmniej wtedy, wybierali ludzie, którzy rzeczywiście interesowali się sprawami jednostki względem otaczającego ją świata i vice versa - wiele rzeczy sama wchodziła do głowy, bo zwyczajnie była ciekawa :) Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: Królik a sprawa substancji 28.04.07, 13:48 U mnie to były jednostki. Teraz chyba robią w dilerce , bo w zawodzie się nie sprawdzili :) U nas egzaminy były zawsze sprawą drugorzędną, a żaden dopalacz nie pomagał rozwiązać podziałów funkconalnych :) Ale niektórym dodawał to "sił". Mnie starczała herbata. :) lav Odpowiedz Link Zgłoś
szprota o, z wrzuty filmik wcięło 28.04.07, 13:49 wrzuta jezd gupia. www.youtube.com/watch?v=SqzjiJViv4I Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: o, z wrzuty filmik wcięło 28.04.07, 15:25 To nie wrzuta tylko rudne łapy cenzoruff ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Czy ktoś widział ... 28.04.07, 13:35 Czy ktoś widział jak biegnie króliczek ulicą Czy to widział kto... W naszym mieście szukali króliczka ze świcą Aż znaleźli go... Zniknął za rogiem i przepadł jak szyszka Ale nie płaczmy bo... Nie o to chodzi by złowić króliczka Ale by gonić go... Odpowiedz Link Zgłoś