Gość: martad IP: *.lodz.dialog.net.pl 29.04.07, 18:31 ladna moze ona i jeste, ale gust to raczej nie ma. obrzydliwa sukienka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Joanna Śliczna sukienka IP: *.toya.net.pl 29.04.07, 19:37 O gustach się nie dyskutuję, ale Ty pewnie wolisz gorsetowe suknie, w których wyglada się jak wielka beza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Śliczna sukienka IP: *.4web.pl 29.04.07, 21:46 sukienka bardzo elegancka, ale przekombinowany bukiet:) Ale jakie to ma znaczenie?? Wiele szczęścia życzę!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: per Re: Misstrzyni przed ołtarzem IP: *.toya.net.pl 30.04.07, 00:32 A gdzie jest kościół "Jeziutów" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Misstrzyni przed ołtarzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 10:23 > ladna moze ona i jeste, ale gust to raczej nie ma. obrzydliwa sukienka Sukienka tak bo i ciąża taka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szarlota Re: Misstrzyni przed ołtarzem IP: *.toya.net.pl 30.04.07, 15:35 Ot polski naród - krytyka i nic więcej (nie taka sukienka, nie taki facet, podejrzenia o ciążę - co to jest?). Dajcie dziewczynie spokój - to jej życie, jej wybory, jej szczęście. A tutaj tylko zawiść - wystarczyłoby napisać "Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia" pod czym się podpisuję. Wszystkiego najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Misstrzyni przed ołtarzem IP: *.ipt.aol.com 01.05.07, 18:32 zgadzam się z tobą i też im życzę wszystkiego dobrego na nowe drodze życia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Misstrzyni przed ołtarzem IP: *.ipt.aol.com 01.05.07, 17:58 bardzo przykro ze w ludziach jest tyle podłość gratuluje ostrego języka i nie będziemy życzyć tego samego ,czy to ważne czy ładny czy brzydki liczy sie coś innego a ciąży nie ma ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sukienka ciążowa Oby dziecko odziedziczyło urodę po mamie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 15:50 Dziewczyna piękna. Sukienka też ładna, a przede wszystkim maskuje ciężarny brzuszek. Szkoda tylko, że taka piękna Polka wychodzi za takiego brzydala. Oby dziecko odziedziczyło urodę po mamusi, a nie tatusiu. Wszystkiego najlepszego Młodej Parze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Oby dziecko odziedziczyło urodę po mamie IP: *.ipt.aol.com 01.05.07, 18:10 wstrętny uszczypliwy tekst a ciąży nie ma chciałbyś co ,jesteś tak głupi ze aż zal serce ściska współczuje głęboko brak słów.Oni są wykształceni znają po kilka języków biegle a ty pokaż kim jesteś potrafisz tylko wymyślać głupoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej Misstrzyni przed ołtarzem IP: 209.139.238.* 30.04.07, 16:50 nie wiem dlaczego uwazacie ze facet brzydal. Ja mialam kiedys b. przystojnego/atrakcyjnego meza i uwierzcie to nie jest najwazniejsze w zyciu, bo do urody sie czlowiek przyzwyczaja, a swoja atrakcyjnosc zwyczajnie wykorzystywal. Trzeba sie kierowac sercem tylko i wylacznie..na szczescie jestem teraz z wlasciwym facetem. Zycze mlodej parze wszystkiego najlepszego i wierze ze sie uda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrumru Re: Misstrzyni przed ołtarzem IP: *.venaritmo.com 30.04.07, 17:51 di caprio... brzydal! ethearton... brzydal! a my jestesmy - oryginalni! Odpowiedz Link Zgłoś
krakoma Re: Misstrzyni przed ołtarzem 30.04.07, 18:00 slicznie wygladala, b. ladna sukienka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JLB Re: Misstrzyni przed ołtarzem IP: *.171.91.131.crowley.pl 30.04.07, 23:02 Wszystkiego najlepszego Młodej Parze! Choć jako kibic Olsztyna licze, że w najbliższych meczach o 3. miejsce to my wygramy! :P P.S. HWD wszystkim krytykantom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila Re: Misstrzyni przed ołtarzem IP: *.plock.mm.pl 01.05.07, 06:38 Sukienka jest przeslicza! Dziewczyna wygląda w niej stylowo, elegancko i świeżo, a nie jak przeterminowany tort smietanowy. Wiele szczęścia Młodej Parze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shima Re: Misstrzyni przed ołtarzem IP: *.ip3.netikka.fi 01.05.07, 08:50 Koszmarne zdjęcia :-( Czy ktoś je robił idiotkamerą? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Misstrzyni przed ołtarzem 01.05.07, 09:06 nie to ładne, co ładne, ale to, co się komuś podoba. Na tą pogodę odpowienia sukienka i piękna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wuju Ślub u jezuitów IP: *.fbx.proxad.net 01.05.07, 12:56 Byłem kidyś na ślubie znajomych w tym kościele. Przyznam, że bardzo mi się podobało. W tym kościele jest jakaś sympatyczna atmosfera. Nic dziwnego, że wybrali ten kościól. Odpowiedz Link Zgłoś
antyfaszysta.roku Re: Ślub u jezuitów 01.05.07, 15:09 a jak dzieci zostaną siatkarzami, to w jakiej reprezentacji będą grały ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Misstrzyni przed ołtarzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 17:29 To z zawisci czy glupoty?! Kto wymyslil ze ona jest w ciazy?! Smieszni jestescie, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Misstrzyni przed ołtarzem IP: *.ipt.aol.com 01.05.07, 18:41 młodej parze wszystkiego dobrego ,samych sukcesów na drodze sportowej pozdrawiam czytelnik i kibic Odpowiedz Link Zgłoś
patman Gustu na pewno nie ma, wystarczy spojrzeć na pana 01.05.07, 19:13 młodego, a zwłaszcza jego nos. <LOL> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneko Misstrzyni przed ołtarzem IP: *.acn.waw.pl 01.05.07, 19:34 A to ta gazetka to już nie ma o czym pisać? gazecina i marne dziennikarzątka, eh.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milenka Misstrzyni przed ołtarzem IP: 83.2.3.* 01.05.07, 20:04 No to życzymy Młodej Parze szczęścia na nowej drodze życia. Wow Brook świadkiem ;d;d;d Odpowiedz Link Zgłoś
rolandregan Misstrzyni przed ołtarzem 02.05.07, 00:11 Życzę Wam jeszcze raz wszystkiego najlepszego. Sukcesów sportowych, a w życiu prywatnym przez całe życie uśmiechu i radości, jaki widziałem na Waszym Przyjęciu Weselnym. Macie wspaniałych gości i przyjaciół. Było mi niezmiernie przyjemnie bawić Was i Waszych gości. PS. Jesteście na pierwszym miejscu na mojej prywatnej liście najfajniejszych Przyjęć Weselnych, co w dużej mierze jest zasługą niezwykle sympatycznej Pani Młodej Kasi jak również i Pana Młodego Filipa. Pozdrawiam Was serdecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś