Dodaj do ulubionych

poznawanie sie

01.05.07, 23:51
hej mam moze glupie banalne pytanie...ale gdzie mozna w łodzi poznac calkiem
fajnych facetow?
Obserwuj wątek
    • dziad_prosiebny Re: poznawanie sie 01.05.07, 23:58
      Na Forum!
      • there1 Re: poznawanie sie 02.05.07, 10:02
        dziad!proszenie jest zbyt dyplomatyczne ma zbyt oficjalny ton...naprawde szukam
        kogos niebanalnego
        • kotberet Re: poznawanie sie 02.05.07, 10:37
          Dziad dobrze prawi! Jak niebanalni ludzie, to akurat na forum.
    • evonka jakie cechy ma? 02.05.07, 10:50
      "całkiem fajny facet"?
      • longeta Re: jakie cechy ma? 02.05.07, 11:56
        evonka napisała:

> "całkiem fajny facet"?

Przede wszystkim musi być biały;-)
        • evonka piekarz zatem! 02.05.07, 13:21
          szukać należy w piekarniach... tam sami biali jak mąka!
          • longeta Re: piekarz zatem! 02.05.07, 13:33
            W zasadzie może być,ale piekarze harują po nocach a w dzień śpią,także nie wiem
            czy to jest fajny facet;-)
            • evonka no to może młynarz?! 02.05.07, 13:36
              też biały...
              • longeta Re: no to może młynarz?! 02.05.07, 13:42
                evonka napisała:

> też biały...

Hymm,zagrożeni są pylicą płuc,chyba że lubisz jak ktoś ci kaszle nad uchem;-)
                • brite Albinos! 02.05.07, 14:05
                  Czerwone oczy chyba nie będą przeszkodą.
                  • huann Albatros! 02.05.07, 22:58
                    Pomidor!
                • evonka no to wychodzi na to, że 02.05.07, 14:11
                  najlepszy będzie taki co nie pracuje w ogóle... no i nie-biały.
                  • longeta Re: no to wychodzi na to, że 02.05.07, 14:25
                    Eee,to ideał ,facet który nie pracuje,a ma;-),może polityk?
                    Koniecznie biały,może być trochę opalony jak Lepper,z sukcesami jak Tusk,uczciwy
                    jak Kwaśniewski(hehehe),patriota jak Gieremek,silny jak Mazowiecki,no i jurny
                    jak łyżwa;-)
                    • evonka ale dlaczego biały?? 02.05.07, 14:47
                      czy nie-biali są nie-fajni??
                      • longeta Re: ale dlaczego biały?? 02.05.07, 15:19
                        evonka napisała:

> czy nie-biali są nie-fajni??

Jako przykład że nie są fajni dam ci prawdziwego murzyna:
                        -Samuel z Warszawy,mimo wykształcenia to dzikus i rasista,o tym mogło się
                        przekonać "parę" Polek,wyobrażasz sobie że on wierzy że częste stosunki i zmiany
                        partnerek go wyleczą:-)))

Zresztą Afryka jako żródło tego nieszczęścia,też ma pecha,ciągłe wojny i rzezie
                        na ludności,o to do czego może doprowadzić nowoczesna technologia w rękach
                        murzynów,nacionalizm i rasizm jest tam wpajany od kołyski.

Dlatego:-)))
                        • brite Re: ale dlaczego biały?? 02.05.07, 15:24
                          longeta napisał:

> nacionalizm [...] jest tam wpajany od kołyski.

Prrrecz z bezwstydnym promowaniem naci! Korzeń - tak, nać - nie!
                          • huann Re: ale dlaczego biały?? 02.05.07, 22:59
                            z nacionalizmami to jest tak, że łatwo jest się naciąć
                        • evonka aaa..... to wszystko wyjaśnia... 02.05.07, 15:52
                          hmm.. co zatem zrobić z tą bandą białych skinheadów, która kiedyś dotkliwie
                          pobiła swojego białego brata, a mojego kolegę, bo miał nieco dłuższe
                          włosy...???
                          chyba biali też nie są fajni...
                          • longeta Re: aaa..... to wszystko wyjaśnia... 02.05.07, 16:04
                            evonka napisała:> chyba biali też nie są fajni...

Hymm,a to łobuzy!
                            W takim razie został jeszcze arab,chińczyk i indianin,dla naszej koleżanki z
                            forum,może oni są fajni;-)
                            • evonka łobuziaki! 02.05.07, 16:17
                              a ti ti, niegrzeczne hultaje! - idź wytargać ich za uszka, bo się ancymonkom
                              zachciało figli! ...
                              weź, longeta, mnie nie rozśmieszaj, bo naprawde juz mi ręce opadają...
                              • longeta Re: łobuziaki! 02.05.07, 17:22
                                evonka napisała:

> a ti ti, niegrzeczne hultaje! - idź wytargać ich za uszka, bo się ancymonkom
                                > zachciało figli! ...

A skąd wiesz ze to byli akurat skini,dla przeciętnego Polaka wszystko co łyse i
                                w glanach to skin,łobuzy zdarzają sie nawet w najlepszej rodzinie;-)

Dawno temu tez mnie często mylili ze skinem,tz.porządni obywatele ormowcy:-)))
                                • evonka skini są łysi 02.05.07, 17:32
                                  i noszą glany i a la mundurowe koszulki..
                                  proszę cie, nie dobijaj mnie pytaniem skad to wiem.. wiem i już. wszak wydawali
                                  z siebie okrzyki, ktore ich w pewien sposób identyfikowały, oprocz swojego
                                  stroju...
                                  no i cóż.. pogratulować tylko szacunku i wiary w rodzine skinheadową, Longeto..
                                  pogratulować..
                                  • longeta Re: skini są łysi 02.05.07, 18:07
                                    evonka napisała: > no i cóż.. pogratulować tylko szacunku i wiary w rodzine
                                    skinheadową, Longeto..
                                    >
                                    > pogratulować..

Eee,podobnie jak z wieloma sub-kulturami jest wielu przebierańców,także nie
                                    można wszystkich do jednego wora wrzucać,poza tym 99% wyrasta z krótkich spodenek;-)
                                    Media też przykładają swoją łapkę do takiego stanu rzeczy.
                                    • evonka Re: skini są łysi 02.05.07, 18:14
                                      Longeto,
                                      nie wrzucam wszystkich do jednego wora. ci, którzy pobili mojego kolegę, byli
                                      skinheadami, jak sama nazwa wskazuje skinheadzi są łysi. i tak sie noszą. nie
                                      oznacza to, ze wszyscy łysi są skinheadmi.. np. mój tato.. ;-)
                                      nie mniej: skinhead to nie jest pokojowo nastawiony tolerancyjny człowiek o
                                      wysokim stopniu wyrozumiałości i akceptacji wszelkiej "inności"...
                                      wejdź sobie na jakieś strony organizacji skinheadowych, a może zrozumiesz, że
                                      to nie są łagodne ancymonki, którym czasami do głowy przyjdą sztubackie
                                      figle...
                                      • longeta Re: skini są łysi 02.05.07, 18:38
                                        evonka napisała: a może zrozumiesz, że
                                        > to nie są łagodne ancymonki, którym czasami do głowy przyjdą sztubackie
                                        > figle...

No nie wiem(?) Tych co znałem kiedyś z miasta łodzi,owszem mieli pewne grzeszki
                                        na sumieniu;-),ale w zasadzie nigdy mi nie sprawiali kłopotów:-)
                                        • evonka zadziwia mnie twój relatywizm 02.05.07, 19:44
                                          wszak czasami tak bardzo sie od niego odcinasz i wydajesz kategoryczne sądy,
                                          chocby nad III RP czy prof.Geremkiem... nie ma wtedy mowy o grzeszkach, ale o
                                          grzechach, występkach, ciężkich nadużyciach...
                                          kiedy mowa o skinach, twoj język łagodnieje. i mówisz juz o grzeszkach, ale w
                                          zasadzie tobie nigdy nie sprawiali kłopotów.. wiesz, mi w zasadzie też nigdy
                                          krzywdy bezpośrednio nie zrobili... podobnie jak faszysci, pedofile i
                                          mordercy.. nigdy bezpośrednio mnie nie skrzywdzili...
                                          • longeta Re: zadziwia mnie twój relatywizm 02.05.07, 20:09
                                            evonka napisała:

> wszak czasami tak bardzo sie od niego odcinasz i wydajesz kategoryczne sądy,
                                            > chocby nad III RP czy prof.Geremkiem... nie ma wtedy mowy o grzeszkach, ale o
                                            > grzechach, występkach, ciężkich nadużyciach...

Bez porównania są większe,biorąc pod uwagę kaliber jednostki.
                                            Gieremek to autorytet dla wielu Polaków,uważasz że robi dobrze plując na obecny
                                            stan Rzeczpospolitej.
                                            Dam ci przykład twojego błędnego rozumowania,jadąc z miasta L do miasta W,cztery
                                            razy kontroluje cię drogówka,czy też będziesz się czuła szykanowana mimo że
                                            jesteś w porządku i auto również,czy też będziesz pisała w Niemieckiej prasie o
                                            tym fakcie?
                                            Może wszyscy zacznijmy łamać prawo w imię jakiegoś Obywatelskiego
                                            Nieposłuszeństwa,skoro wszyscy jesteśmy równi wobec prawa:-)))
                                            • evonka Re: zadziwia mnie twój relatywizm 02.05.07, 20:20
                                              nie odwracaj kota ogonem. nie piszę tu o geremku, ale o skinach i twoim
                                              relatywiźmie. o tym, że nei widzisz nic złego w ich działaniach, bo przecież
                                              osobiscie krzywdy ci nie zrobili...
                                              • longeta Re: zadziwia mnie twój relatywizm 02.05.07, 20:25
                                                evonka napisała:

> nie odwracaj kota ogonem. nie piszę tu o geremku, ale o skinach i twoim
                                                > relatywiźmie. o tym, że nei widzisz nic złego w ich działaniach, bo przecież
                                                > osobiscie krzywdy ci nie zrobili...

Nie wiem komu zrobili, kiedy i za co,także ciężko mi się do tego
                                                ustosunkować,teraz pełno dziadostwa chodzi na ulicach nie wspomnę o tańcbudach
                                                gdzie napie..ją się co tydzień i to bez powodu,ty do tego podkładasz
                                                ideologie,dla mnie to łobuzy i tyle.
                                                • evonka łobuziaki 02.05.07, 20:30
                                                  wiec wracamy do pubktu wyjscia. kółko sie zamyka. nie chcesz widzieć szerzej i
                                                  więcej, to nie. idź jak ten slepy konik dalej.. ku chwale ojczyzny. wszak nic
                                                  złego zaden skinhead ci nie zrobił.. powodzenia.
                                                  • longeta Re: łobuziaki 02.05.07, 20:56
                                                    evonka napisała:

> wiec wracamy do pubktu wyjscia. kółko sie zamyka. nie chcesz widzieć szerzej i
                                                    > więcej, to nie. idź jak ten slepy konik dalej.. ku chwale ojczyzny. wszak nic
                                                    > złego zaden skinhead ci nie zrobił.. powodzenia.

Idąc twoim tokiem rozumowania,to każdy skinhed(czy jakoś tam)budzi się z myślą
                                                    komu tu do..,byle by miał długie włosy,hymm czy to nie idiotyczne?
                                                    Do tego dorabiasz jakąś ideologię,wrzucasz linka itp.w ten sposób ze
                                                    "zwykłego"rozboju robisz polityczno-ideologiczną aferę,gdybym był złośliwy to
                                                    poszukałbym pewnej analogii do postępowania pewnego profesora;-)
                                    • evonka ach, i napisz mi proszę 02.05.07, 18:15
                                      choć jedną pozytywna cechę działalności skinheadów..
                                      • szprota bywa 02.05.07, 18:52
                                        że dość dobrze znają historię.
                                        • longeta Re: bywa 02.05.07, 19:10
                                          szprota napisała:

> że dość dobrze znają historię.

Ba,znam jednego co jest ekspertem od Powstania Warszawskiego,poza tym strasznie
                                          nie lubi Niemców.
                                        • evonka swoją wersję 02.05.07, 19:53
                                          historii, owszem...
                                          • szprota owszem 02.05.07, 21:09
                                            bardzo wybiórczą i bardzo przekłamaną.
                                            cholernie trudno mi było znaleźć coś pozytywnego o tej, pożal się Boże,
                                            formacji, więc wymyśliłam, że muszą - skoro powołują się na kult białej rasy -
                                            coś niecoś o historii wiedzieć.
                                            nie chciałabym jednak, by ktoś zrozumiał mnie źle: w żadnym wypadku według mnie
                                            owa błyskotliwość nie usprawiedliwia głównych założeń ideologicznych tego ruchu.
                                            dla mnie są wstrętne i nie do przyjęcia.
                                            • longeta Re: owszem 02.05.07, 21:17
                                              szprota napisała:

> bardzo wybiórczą i bardzo przekłamaną.
                                              > cholernie trudno mi było znaleźć coś pozytywnego o tej, pożal się Boże,
                                              > formacji, więc wymyśliłam, że muszą - skoro powołują się na kult białej rasy -
                                              > coś niecoś o historii wiedzieć.
                                              > nie chciałabym jednak, by ktoś zrozumiał mnie źle: w żadnym wypadku według mnie
                                              > owa błyskotliwość nie usprawiedliwia głównych założeń ideologicznych tego ruchu
                                              > .
                                              > dla mnie są wstrętne i nie do przyjęcia.

Owszem,tak samo jak Czarne Pantery,islamscy radykałowie z Osamą Biladenem na
                                              czele,a także skrajna bojówka tz.ruchów tolerancyjnych z Holandii(ale nie
                                              pamiętam jak się zwie),przy nich ci nasi skinhedzi wypadają blado,by nie napisać
                                              biało;-)
                                              • szprota myślę, że nie ma co szukać mniejszego zła 02.05.07, 21:29
                                                było nie było zawsze pozostaje złem. innymi słowy: wszelkie te ugrupowania są
                                                warte siebie.
                                                • longeta Re: myślę, że nie ma co szukać mniejszego zła 02.05.07, 22:53
                                                  szprota napisała:

> było nie było zawsze pozostaje złem. innymi słowy: wszelkie te ugrupowania są
                                                  > warte siebie.

Typowa równowaga w przyrodzie;-)
                                                  • szprota smutne 02.05.07, 22:58
                                                    ale nie pozbawione słuszności, niestety.
                                                  • brite Re: smutne 03.05.07, 20:39
                                                    czuję tu jednak pewne zawirowanie w równowadze:
                                                    miasta.gazeta.pl/opole/51,35086,4104933.html?i=1
                                                    miasta.gazeta.pl/opole/1,35086,4104933.html
                                                  • longeta Re: smutne 03.05.07, 20:48
                                                    brite napisał:

> czuję tu jednak pewne zawirowanie w równowadze:

Mnie to nie dziwi,właśnie w tych okolicach Niemcy kupili najwięcej ziemi.
                                                    To dobrze że młodzież jeszcze nie jest do końca zepsuta UE:-)))
                                                  • breblebrox Re: smutne 03.05.07, 21:51
                                                    longeta napisał:

> To dobrze że młodzież jeszcze nie jest do końca zepsuta UE:-)))
                                                    Eche, czekam na taką samą deklarację sympatii, kiedy Ci sami chłopcy i dziewczęta stwierdzą że Twoje oczy są zbyt niebieskie a włosy zbyt jasne, w związku z czym trzeba Cię ich pozbawić (a może nie tylko tego).
                                                    Chociaż nie, nikomu tego nie życzę.

Smutne jest to, jak często ludzie uważają, że ICH cel uświęca środki.
                                                  • longeta Re: smutne 03.05.07, 22:05
                                                    breblebrox napisała: > Eche, czekam na taką samą deklarację sympatii, kiedy Ci
                                                    sami chłopcy i dziewczę
                                                    > ta stwierdzą że Twoje oczy są zbyt niebieskie a włosy zbyt jasne, w związku z c
                                                    > zym trzeba Cię ich pozbawić (a może nie tylko tego).

No to mam już prze..e,ani niebieskie,tym bardziej blond.
                                                  • breblebrox Re: smutne 03.05.07, 22:42
                                                    No to jak jeszcze tylko udowodnisz, że Twój chomik nie służył w Wermahcie, to do tej cudnej organizacji przyjmą Cię z pocałowaniem w... rękę i to bez wpisowego.

P.S. Byle tylko te oczy i włosy nie były za ciemne oczywiście, bo to jeszcze gorzej.
                                                  • longeta Re: smutne 03.05.07, 22:49
                                                    breblebrox napisała:> P.S. Byle tylko te oczy i włosy nie były za ciemne
                                                    oczywiście, bo to jeszcze go
                                                    > rzej.

Hymm,nie mam zamiaru zdradzać tu budowy anatomicznej,ale za murzyna mnie jeszcze
                                                    nie biorą,no może czasami w pracy;-)
                                                  • breblebrox Re: smutne 03.05.07, 23:01
                                                    To nie jest najgorsza możliwość, szczególnie jak umiesz trochę rapować - wtedy możesz nawet na tym zarobić.
                                                    Chodziło mi bardziej o to, że niektórzy twierdzą, że ludzie których przodkowie (niezależnie jak dawni) mieszkali w kraju położonym między trzema morzami i śpiewali Hatikwę z ręką na sercu, są z góry predysponowani do złodziejstwa, lichwy i paserstwa, i z umiejętności tych skrzętnie korzystją rozkradając wszystko w naszym kraju, łącznie z karmą dla chomików (szczególnie tych należących do Wermahtu).
                                                  • szprota a no właśnie 03.05.07, 23:13
                                                    mieliśmy już takich, co człowieczeństwo mierzyli kolorem włosów...
                                                  • melanc.hoolik Re: a no właśnie 03.05.07, 23:40
                                                    szprota napisała:

> mieliśmy już takich, co człowieczeństwo mierzyli kolorem włosów...

i takich co człowieczeństwo mierzyli...
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=56057033&a=56108275
                                                  • szprota Re: a no właśnie 03.05.07, 23:50
                                                    było nie było nie zgotowaliśmy tej pani żadnego losu. wyraziliśmy zdanie, co
                                                    jest wyznacznikiem człowieczeństwa i nadal będę się trzymać tej opinii.
                                                    chyba widzisz różnicę między próbą eksterminacji grupy etnicznej a burzliwą
                                                    wymianą zdań na forum?
                                                  • longeta Re: smutne 03.05.07, 23:18
                                                    breblebrox napisała: > Chodziło mi bardziej o to, że niektórzy twierdzą, że
                                                    ludzie których przodkowie
                                                    > (niezależnie jak dawni) mieszkali w kraju położonym między trzema morzami i śpi
                                                    > ewali Hatikwę z ręką na sercu, są z góry predysponowani do złodziejstwa, lichwy
                                                    > i paserstwa, i z umiejętności tych skrzętnie korzystją rozkradając wszystko w
                                                    > naszym kraju, łącznie z karmą dla chomików (szczególnie tych należących do Werm
                                                    > ahtu).

To spore nadużycie,zwłaszcza to paserstwo i złodziejstwo,chyba nie sadzisz ze
                                                    tak nisko "cenię" naród który ma religię w historii:-)))
                                                  • lovin.k Rozmydlacie wątek, kobitka w potrzebie a wy.../nt 04.05.07, 00:19

• longeta Re: ach, i napisz mi proszę 02.05.07, 18:53
                                        evonka napisała:

> choć jedną pozytywna cechę działalności skinheadów..

W czasach komunizmu,przemycali ulotki,malowali anty-komunistyczne hasła itp.
                                        Owszem gonili murzynów,ale to w ramach odreagowania na stresy;-)

Teraz nie wiem czym się teraz zajmują,powstało wiele odłamów,różne ideologie
                                        mody i trendy,zresztą ja zawsze wolałem:
                                        www.youtube.com/watch?v=bz4ki3qzp-U&mode=related&search=
                                        • brite Re: ach, i napisz mi proszę 02.05.07, 18:59
                                          > zresztą ja zawsze wolałem:
                                          > www.youtube.com/watch?v=bz4ki3qzp-U&mode=related&search=

Zaraz, to który z nich jest skinem, Emerson, Lake czy Palmer?
                                          • longeta Re: ach, i napisz mi proszę 02.05.07, 19:11
                                            brite napisał: > Zaraz, to który z nich jest skinem, Emerson, Lake czy Palmer?

Chyba żaden:-)))
                                        • evonka Re: ach, i napisz mi proszę 02.05.07, 19:45
                                          pl.wikipedia.org/wiki/Skinhead
                                          tu masz trochę informacji o skinheadach, skoro nie wiesz czym sie zajmują...
                                      • huann Re: ach, i napisz mi proszę 02.05.07, 22:55
                                        evonka napisała:

> choć jedną pozytywna cechę działalności skinheadów..

noszą morowe ubranka :)
    • cassani róg Zgierskiej 03.05.07, 19:19
      i Puszkina.
      • szprota Re: róg Zgierskiej 03.05.07, 19:54
        nie mogę, będę na rogu Kaczeńcowej i Wioślarskiej :P
      • evonka hmm... 03.05.07, 19:57
        czyli nie ma fajnych facetów????
        • longeta Re: hmm... 03.05.07, 19:58
          evonka napisała:

> czyli nie ma fajnych facetów????

tak samo jak kobiet;-)
          • evonka Re: hmm... 03.05.07, 19:59
            szkoda, ze nie znalazłeś żadnej fajnej... naprawdę mi przykro..
            • longeta Re: hmm... 03.05.07, 20:08
              evonka napisała:

> szkoda, ze nie znalazłeś żadnej fajnej... naprawdę mi przykro..

Wierzę,że jest ci przykro;-)
              Ale niepotrzebnie się martwisz,wychowanie-to jest podstawa sukcesu:-)))
              • evonka a to ciekawe 03.05.07, 20:10
                co napisałeś...
                jak zanjdziesz taką, co to sobie ja wychowasz, a ma więcej niz 14 lat, to Ci
                pogratuluję..

• longeta Re: a to ciekawe 03.05.07, 20:13
                  evonka napisała:

> co napisałeś...
                  > jak zanjdziesz taką, co to sobie ja wychowasz, a ma więcej niz 14 lat, to Ci
                  > pogratuluję..

Już mam,mimo że skończyła dawno 14,to dalej wygląda na 16;-)
                  i tak od 15 lat:-)))
                  • evonka a to gratuluję! 03.05.07, 20:17
                    zatem. że udało Ci się wychować. brawo. mało takich, mało.. ale jak widać są!
                    • longeta Re: a to gratuluję! 03.05.07, 20:21
                      evonka napisała:

> zatem. że udało Ci się wychować. brawo. mało takich, mało.. ale jak widać są!

Aaa,nie dziękuje by nie zapeszyć:-)))
        • szprota są. są. 03.05.07, 20:08
          Cassani jest fajny, i Dziad Borowy, i Big News, chociaż nie wiem, jak wygląda
          (Huanna nie reklamuję, bo jeszcze mi się kto nim zainteresuje i będzie młodsza i
          ładniejsza :P). Powiem wam w sekrecie, ze nawet HuBar z Uerbe są fajni, choć
          nie wtedy, gdy są razem na forum :D
          • longeta Re: są. są. 03.05.07, 20:11
            szprota napisała:

> Cassani jest fajny, i Dziad Borowy, i Big News, chociaż nie wiem, jak wygląda
            > (Huanna nie reklamuję, bo jeszcze mi się kto nim zainteresuje i będzie młodsza
            > i
            > ładniejsza :P). Powiem wam w sekrecie, ze nawet HuBar z Uerbe są fajni

Tylko tyle(?),to okropne:-)
            • szprota Re: są. są. 03.05.07, 20:14
              prawda, zapomniałabym o Zamku jeszcze...!
              Brajta tez nie chwalę, bo nie chcę pewnej damie podpadać ;)
          • evonka a ... 03.05.07, 20:12
            brajt? tez jest fajny.
            i bryzolin też.
            ...
            choć znam tylko z forumu to wydają sie fajni..
            • szprota o, Bryzolin też 03.05.07, 20:16
              za walkę o kocie uszy i psie ogony. Tak.
              aż się prosi o ranking najfajniejszego forumowicza...
              • evonka aaa.. i jeszcze nakole! 03.05.07, 20:18
                i miejskie_narty.. - to też przecież faceci.. i fajni nawet.
                • szprota się nam mnożą 03.05.07, 20:21
                  i Avatary.
                  O, i Excentrix jest bardzo fajny!
                  Ba, gdybym się nie bała Maginiak, to bym napisała, że i Yavorius jest fajny!
                  • longeta Re: się nam mnożą 03.05.07, 20:23
                    Ale tylko dzięki temu są fajni,bo jest odniesienie do tych nie fajnych;-)
                  • evonka och naprawdę! 03.05.07, 20:23
                    sporo ich sporo...
                    chyba trzeba zaniechać tego wymieniania, bo się nam ci niewymienieni
                    poobrażają..
                    • longeta Re: och naprawdę! 03.05.07, 20:28
                      evonka napisała:

> sporo ich sporo...
                      > chyba trzeba zaniechać tego wymieniania, bo się nam ci niewymienieni
                      > poobrażają..

Bez obaw i tak mi zwisa kiedy wchodzę na to forum,także o urazie nie może być
                      mowy,tym bardziej o obrazie:-)))
                      • szprota jeśli ci zwisa wchodząc na forum 03.05.07, 20:30
                        to ja bym się jednak martwiła na twoim miejscu, że jest to jakiś uraz... :P
                        • longeta Re: jeśli ci zwisa wchodząc na forum 03.05.07, 20:33
                          szprota napisała:

> to ja bym się jednak martwiła na twoim miejscu, że jest to jakiś uraz... :P

Hymm,może i tak,ale nigdy mnie nie rajcowały wirtualne "panienki"
                          • szprota to dobrze, to zdrowo 03.05.07, 20:38
                            dobra, dodaję aneks do listy fajnych facetów: Longeta też. zdrowy jest!
                            • longeta Re: to dobrze, to zdrowo 03.05.07, 20:46
                              szprota napisała:

> dobra, dodaję aneks do listy fajnych facetów: Longeta też. zdrowy jest!

Hehehe,daruj sobie ten aneks,mogę być nawet:
                              www.youtube.com/watch?v=t5jaRipA5_M
                              Tak jak wcześniej pisałem......mi to:-)))
                              • szprota a nie, bo to mój aneks i zrobię z nim, co zechcę 03.05.07, 20:49
                                Longeta, pilnuj się, masz kolejne punkty za Iron Maiden :P
                                • longeta Re: a nie, bo to mój aneks i zrobię z nim, co zec 03.05.07, 20:52
                                  szprota napisała:

> Longeta, pilnuj się, masz kolejne punkty za Iron Maiden :P

He,nie udawaj takiej iron maiden,biedny hunan:-(
                                  hymm,chyba się wychowałem na takiej muzyce i masz babo placek;-)
                                  • szprota żelazna dziewica 03.05.07, 20:59
                                    ani mi to w głowie, ani dziewictwo, ani narzędzia tortur.
                                  • huann Re: a nie, bo to mój aneks i zrobię z nim, co zec 03.05.07, 23:28
                                    longeta napisał:

> He,nie udawaj takiej iron maiden,biedny hunan:-(

a ty już tak tu non-ironizuj :P
                                • lavinka Ciasno się robi w tym worku... 03.05.07, 20:54
                                  Ty uważaj szprotka, bo się inni obrażą,że do jednego worka z longetą wrzucasz...
                                  Chyba,że w imię szeroko rozumianej tolerancji ;-p
                                  lav
                                  • szprota może zaś w imię 03.05.07, 20:57
                                    the numer of the beast, skoro już przy Iron Maiden jesteśmy ;)
                                    w ramach szeroko rozumianej tolerancji i parad równości to ja też chcę być
                                    fajnym facetem.
                                    • lovin.k a pytałaś huannę , co o tym myśli? ;-) /nt 04.05.07, 00:13

• longeta Re: Ciasno się robi w tym worku... 03.05.07, 21:09
                                    lavinka napisała:

> Ty uważaj szprotka, bo się inni obrażą,że do jednego worka z longetą wrzucasz..

Nie wchodze,jak ja bym wyglądał w takim elitarnym towarzystwie;-)
                                    www.youtube.com/watch?v=oQKaJa4phWQ&mode=related&search=
                                    • szprota Longeta został zdeponowany w prodiżu i się grzeje! 03.05.07, 21:12
                                      :D
          • huann Re: są. są. 03.05.07, 23:30
            szprota napisała:

> (Huanna nie reklamuję, bo jeszcze mi się kto nim zainteresuje i będzie młodsza
            > i ładniejsza :P)

znacznie gorzej, jakby próbowała paść! ;P
            • szprota Huasiu, dla ciebie to by lepiej było 03.05.07, 23:33
              ja nie pasę, ja umiem rozgotować ręczniki na budyń, a budyń na przypalone grudki.
              • huann Re: Huasiu, dla ciebie to by lepiej było 03.05.07, 23:40
                ale za to dzielę się z Tobą tym, co zostanie! :D
          • cassani ja jestem bardzo fajny 04.05.07, 10:38
            zgadzam się z przedmówcą.
    • zgierzyk Re: poznawanie sie 03.05.07, 23:09
      W Zgierzu!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka