Dodaj do ulubionych

Czarnecki buduje

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 22:48
ale to bedzie brzydkie
Obserwuj wątek
    • Gość: qwerty Re: Czarnecki buduje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 08:09
      No i co z tego że buduje.
    • Gość: ich Re: Czarnecki buduje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 08:32
      Nie ma sie czym fascynowac!!!!
      Gdyby powstawal nowy stadion, sale gimanstyczne...amfiteatr, czy cos, co
      rozwija nasze umysły i ciało....ale znow, sklepy, znow multipleksy z popcornem,
      colą....bleeee!!!! Nie macie juz tego dość ???!!!
      • smakosz_buraka Re: Czarnecki buduje 24.08.05, 09:23
        Ja już mam dość. Popcorn i cola są nie zdrowe a młodzież od tego syfu jakaś
        taka niekształtna teraz rośnie. Zamiast budować coś dla sportu i zdrowia to
        znów staną kolejne sklepy gdzie nikt nic nie kupuje a ludzie chodzą do nich na
        spacery.

No ale cóż. Każdy wydaje swoje pieniądze tak jak chce i ma do tego prawo.
    • Gość: kisia Re: Czarnecki buduje IP: *.us.dcc.pl 24.08.05, 08:41
      Krytykowac zawsze jest najłatwiej,ale nikt nie zwrócił na to uwagi, że to Polak
      buduje a nie zachodnie koncerny, które tak nas okradają. Dlatego trzymam kciuki
      za tą inwestycję, bo do tego trzeba baaardzo dużo odwagi.
      • smakosz_buraka Re: Czarnecki buduje 24.08.05, 09:24
        I trzeba mieć nadzieję aby te polskie inwestycje nie skończyły tak jak ploskie
        Marino.
        Również trzymam kciuki. Niech budują!
      • strzygacz Re: Czarnecki buduje/Kisia!! 24.08.05, 09:41
        Kisia, jak uwazasz?

Czy jezeli polska firma zbuduje cos na Ukrainie, w Czechach czy gdzie tam. Celem
        "okradania miejscowych", tak jak to robia w Polsce zachodnie koncerny. To bedzie
        dobrze czy zle? Jak to oceniac? Bo to juz sie powoli dzieje. Co bys powiedziala
        jakby jakas Liga Rodzin Rumunskich zaczela protestowac przeciwko temu ze bank
        PKO BP chce wykupic perle rumusnkiej bankowosci (ma takie plany), ktora nie
        bedzie juz w rumunskich rekach. Albo jak Polski Cukier namierzy sie na Serbski
        Cukier?
      • Gość: bobo Re: Czarnecki buduje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 13:38
        Zachodnie koncerny okradają Polaków. Jak? Zmuszają do zakupu, nie pozwalają
        wybrać polskiego towaru. O czym ty piszesz. W dobie globalizacji, kiedy już
        prawie nic nie jest dzisiaj niemieckie, polskie, rosyjskie itd takie teksty.
        Czarnecki niech budue nie dlatego, że jest polakiem ale dlatego, że jest kumaty
        i wie jak robić kasę.
    • smakosz_buraka Co budują przy Legnickiej na przeciwko Kauflanda? 24.08.05, 09:20
      A co budują przy Legnickiej na przeciwko Kauflanda? Czasami tamtędy przejeżdżam
      i od roku widzę tylko wielką dziurę ogrodzoną płotem i żadnych prac.

Czy to kolejna wspaniała wrocławska inwestycja która będzie realizowana przez
      20 lat?
    • smakosz_buraka A czy Gazeta często będzie robić relacje z budowy? 24.08.05, 09:28
      A czy Gazeta często będzie robić relacje z budowy?
      To ciekawe że w Wyborczej tak się nad tym spuszczają i co rusz piszą o
      Czarneckim. Mam nadzieje że Wyborcza będzie konsekwentna i umieści relacje z
      innych budów. Mnie ciekawią takie rzeczy i z chęcią poczytam, bo ciągłe
      czytanie o Czarneckim robi się nudne.
      • Gość: burak Re: A czy Gazeta często będzie robić relacje z bu IP: *.wroclaw.mm.pl 25.08.05, 11:21
        moje nazwisko to Burak wiec moze zminisz swoj opis chopaku
        ps. i to nazwisko z tradycja a nie jakis tam burak
        • smakosz_buraka Re: A czy Gazeta często będzie robić relacje z bu 25.08.05, 11:24
          A moje imię to Rafał i też mi wstyd że Rafis kompromituje je na tym forum. I co
          mam zrobić?
    • Gość: marco-van-basten szacunek ,panie Leszku! IP: *.media4.pl 24.08.05, 10:27
      tak trzymać
      • Gość: WAZELINA tak trzymać ,panie Leszku! IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 24.08.05, 11:08
        szacunek!
        • smakosz_buraka tak trzymać ,panie Leszku! To mówiłem ja! Jarząbek 24.08.05, 11:14
          tak trzymać ,panie Leszku! To mówiłem ja! Jarząbek :)))

Ale jaja! Na tym forum :) Ubaw po pachy. Skąd się biorą tacy ludzie?????
          • kkopytko Re: tak trzymać ,panie Leszku! To mówiłem ja! Jar 24.08.05, 11:24
            Tutaj to jeszcze nic! Wejdź na forum inwestycje. Tam to dopiero liżą sobie pod
            ogonami. Normalny człowiek jak tam wejdzie to wymiotuje po przeczytaniu jednego
            wątku. Raz tam byłem i wcale nie było mi do śmiechu. Oszołomstwo do kwadratu.
            Aż strach pomyśleć że tacy z forum inwestycje żyją obok nas.
            • Gość: jm Re: tak trzymać ,panie Leszku! To mówiłem ja! Jar IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.08.05, 16:52
              kkopytko napisał:

> Tutaj to jeszcze nic! Wejdź na forum inwestycje. Tam to dopiero liżą sobie
              pod
              > ogonami. Normalny człowiek jak tam wejdzie to wymiotuje po przeczytaniu
              jednego
              >
              -----------------------------------------------

Widocznie cierpisz na rozstrój żołądka "normalny człowieku". Jako lekarz radzę:
              mniej buraków i kopytek.
            • smakosz_buraka Re: tak trzymać ,panie Leszku! To mówiłem ja! Jar 24.08.05, 17:17
              kkopytko napisał:

> Tutaj to jeszcze nic! Wejdź na forum inwestycje. Tam to dopiero liżą sobie
              > pod ogonami....

Widziałem, widziałem :)))
              Najbardziej mi się spodobał ten gość co się podpisuje jako wykrzyknik (!) Ale
              numer z niego! Kopiuje całe teksty i wkleja na forum :)))))
            • Gość: raul Re: tak trzymać ,panie Leszku! To mówiłem ja! Jar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 20:53
              kkopytko napisał:

> Tutaj to jeszcze nic! Wejdź na forum inwestycje. Tam to dopiero liżą sobie pod
              > ogonami. Normalny człowiek jak tam wejdzie to wymiotuje po przeczytaniu jednego
              >
              > wątku. Raz tam byłem i wcale nie było mi do śmiechu. Oszołomstwo do kwadratu.
              > Aż strach pomyśleć że tacy z forum inwestycje żyją obok nas.

najlepiej nic nie robić tylko siedzieć przed kompem i krytykować...forum
              inwestycje jest bardzo dobre jest tam kilka ludzi którzy znają sie na rzeczy i
              wiedzą wiele o inwestycjach wrocławskich...a jak jesteś nie zadowolony to zrób
              coś a nie pieprzysz głupoty nic nie wnoszące do sprawy.
    • Gość: czas Re: Czarnecki buduje IP: *.main.va.us / *.coxfiber.net 24.08.05, 16:38
      Panie Hrabio, kasztanstwo gadugadu a pralnie buduja!
      Jak tak jest to niech bedzie...gadugadu.
      • Gość: ciekawy Re: Czarnecki buduje - o Rysia chodzi??? IP: *.kom / *.kom-net.pl 24.08.05, 19:24
    • Gość: sklepowa Szkoda mi Wroclawia. IP: *.cybernet.ch 24.08.05, 19:20
      Miasto zaczyna przypominac tani chamski supermarket.

Koszmar !
    • wanadoo Starego Browaru w Poznaniu nic nie pobije!!!!!!!!. 24.08.05, 20:14
      Stary Browar w Poznaniu to jest dopiero wypas.Naprawde zrobiony ze
      smakiem.Kulczyk to dopiero zrobił kawał dobrej roboty.Zobaczcie ,naprawde warto.
      • Gość: emil Re: Starego Browaru w Poznaniu nic nie pobije!!!! IP: 213.199.196.* 24.08.05, 21:10
        Wiesz jaka jest różnica między Kulczykiem a Czarneckim??
        Kulczyk jeździ na spotkania z ałganowem
        natomiast Czarnecki woli być rekord śiata w nurkowaniu.
        Zresztą od tego zaczeła się jego kariera a nie jakiś tatuś dał.

pozdrawiam
    • Gość: zd Re: Czarnecki buduje IP: *.wroclaw.mm.pl 25.08.05, 11:16
      twoja stara jest brzydka chyba co
      buduja i dobrze w takie psioki jak ty to wez sie zamknij i najlepeij sie nie
      wypowiadaj bo to tylko ludzi denerwuje
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka