Dodaj do ulubionych

Likwidacja kolejnych linii

IP: *.widzew.net 06.05.07, 13:29
Uwaga! Dowiedziałem się, że MPK planuje likwidację linii nr 7 na Koziny!
Obserwuj wątek
    • teufel Re: Likwidacja kolejnych linii 06.05.07, 13:41
      Nawet podszyć się nie potrafisz;/
    • michal.ch Re: Likwidacja kolejnych linii 06.05.07, 16:09
      A linii z Widzewa do Kozubów przez Pcim Dolny nie likwidują?

Dla studiego życzliwa rada - zawsze się loguj, bo dowcipnisiów jak widać nie
      brakuje.
      • Gość: STUDI Re: Likwidacja kolejnych linii IP: *.prokom.pl 07.05.07, 12:40
        A po co mam się logować. Piszę z jednego adresu - proxy w domenie prokom.pl.
        • teufel Re: Likwidacja kolejnych linii 07.05.07, 12:44
          Rozumiem, że tylko Ty w całym Prokomie używasz komputera z internetem.
          • Gość: gosc Re: Likwidacja kolejnych linii IP: *.pl 07.05.07, 15:26
            czepiasz sie, to jest furtka dla niego, zeby potem mogl bezczelnie pieprzyc, ze "to pisal ktos inny"
            za to jak ktos pisze z 2 roznych adresow, to wg niego bankowo ta sama osoba
            • Gość: STUDI Chamska manipulacja tchórza o pseudo "gosc" IP: 157.25.164.* 07.05.07, 16:15
              Specjalnie odpiszę chamowi o ksywce "gosc".

Nie posiadam w domu dostępu do internetu, z kawiarenek korzystam wyjątkowo.
              Główny mój dostęp do internetu to miejsce pracy. Stąd domena prokom.pl. Nie
              oznacza to że tylko ja z tej domeny korzystam - to dla teufel'a - to
              niedorzeczność i głupi Twój post wg mnie. Czasm gdy nie ma nic do roboty u
              klienta można dostrzec inną domenę - bioton.pl dla tych mało domyślnych. Ot
              tyle.

A pan panie "gosc" przekłamujesz i manipuljesz. Jeśłi już to napisałem że dwa
              (albo więcej) różne adresy (publiczne nie z puli prywatnych sieci) w tym samym
              czasie nie są dowodem że piszą to dwie rózne osoby.

Można to wykonać na wiele sposobów tak jak wiele technologii sieciowych do tego
              celu stworzono od SOCKS, tuneli, RDP wiele innych aż na VPN'ach skończywszy.
              Można poczytać.... Perwsze SOCKS wraz z nc i TorParskiem daje wiele ciekawych
              możliwości - coś na kształt "odwrotnej sesji"....

To że powoływanie się na fakt że dwa rózne adresy jednoznacznie oznaczają dwie
              rózne osoby brzmi inaczej i ma inny sens od tego że jedna osoba moze napisać
              tlyko z jednego adresu, jest dla Ciebie niestotne. Ale cóż przecież można
              kłamastwem komus prezyklić obelgę. Panie "gosc" to jest karalne, a internet nie
              jest anonimowy w takim stopniu ja się panu wydaje.

Podsumowując jak ktoś się chamem urodził to do końca życia nim zostanie.

• ukalo Re: Chamska manipulacja tchórza o pseudo "gosc" 07.05.07, 16:38
                Mam poszukać Twoich postów z innych domen - chociażby mofnet.gov.pl, czy sam przyznasz, że jednak nie zawsze z prokomu?
                • Gość: gosc Re: Chamska manipulacja tchórza o pseudo "gosc" IP: *.pl 07.05.07, 18:36
                  dlugo szukac nie musisz - ten jego powyzszy belkot poszedl z jakiegos 157.costam a nie z prokomu; kit mnie obchodzi czy to jest IP prokomu w ktorym jak na ironie siadly DNSy czy inne g* - dla wiekszosci postronnych osob sa to dwa rozne adresy

no ale to pewnie pisal kto inny
                • Gość: STUDI Re: Chamska manipulacja tchórza o pseudo "gosc" IP: *.prokom.pl 08.05.07, 13:34
                  A wiesz kiedy to było?
                  Podaj datę. OK?
                  • Gość: gosc Re: Chamska manipulacja tchórza o pseudo "gosc" IP: *.pl 08.05.07, 14:40
                    szkoda sie trudzic i wyszukiwac informacje dla ciebie, zeby ci cokolwiek udowodnic, poprzednio trules d*** o twoja wypowiedz nt likwidacji TP, a kiedy juz ja wreszcie ktos przytoczyl to masz gebe na klodke i udajesz ze tego nie widzisz
                • Gość: STUDI Odwracanie kota ogonem by ukalo IP: *.prokom.pl 08.05.07, 14:00
                  Taa bo przetarg na modernizację sieci LAN/WAN w Ministerstwie Finansów został
                  zrealizowany i odebrany spory kawał czasu temu. Co chciałeś udowodnić? Ten
                  przypadek jak obecnie czasem widoczna przy moich postach domena bioton.pl (nie
                  jest tajemnicą kto kupił tę firmę, jak i nie jest tajemnicą która firma
                  modernizuje infrastrukturę sieciową BIOTON'u ....) potwierdza tylko fakt, że
                  obecnie praktycznie wyłącznie piszę na tym forum piszę podczas pracy.

Kawiarenki internetowe - OK ale tam w pierwszej kolejności robią to co nie jest
                  możliwe przy proxy w miejscu mojej pracy. I nie ma zbyt wiele czasu aby tam
                  spędzać wolny czas.

Pisać na forum z dowolnego adresu jest możliwe. Ba możliwe jest jednoczesne
                  pisanie z tegoż samego komputera tak że sesja która dociera do tegoż serwera
                  będzie inicjowana z dowolnej liczby adresów domen itd.

Na argument ze inny adres IP nawet w tym samy czasie nie jest dowodem
                  jednoznacznym że piszą to różne osoby Ty próbujesz podawać tylko potwierdzenie
                  faktu że można pisać z dowolnej podsieci w Internecie.

Nawet Twój kolega teufel nie dał sie nabrać na ten post któy rozpoczął ten wątek.
                  • Gość: gosc Re: Odwracanie kota ogonem by ukalo IP: *.pl 08.05.07, 14:43
                    STUDI napisal:

> Co chciales udowodnic?

A ty, co chcesz udowodnic? Wszystkich posadzasz o odwracanie kota ogonem i manipulowanie, wez juz idz stad
              • Gość: gosc skoncz popisywac sie tymi madrosciami a w zamian IP: *.pl 07.05.07, 18:40
                moze sie ustosunkuj do tego

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=391&w=61299197&a=61556587
                bo tyle czasu dupe zawracales zeby ci to znalezc, a jak przyszlo co do czego to masz nie wiedziec czemu gebe na klodke
                • Gość: STUDI Re: skoncz popisywac sie tymi madrosciami a w zam IP: *.prokom.pl 08.05.07, 14:12
                  A gdzie tam napisałem że likwidują TP?
                  Tak pytam z ciekawości? Chyba że Tobie co innego się wyświetla po kliknięciu
                  tegoż linka.

To że do przejęćia spółek podmiejskich dojdzie - a czym jest zapowiedź
                  rozszerzenia ŁTR o Ozorków?
                  • Gość: barnaba Re: skoncz popisywac sie tymi madrosciami a w zam IP: *.lodz.msk.pl 08.05.07, 16:24
                    > To że do przejęćia spółek podmiejskich dojdzie - a czym jest zapowiedź
                    > rozszerzenia ŁTR o Ozorków?

Dywagacjami.
                    Jeśli LTR zostanie rozszerzona o Ozorków, to się naprawdę zdziwię (no chyba, ze
                    tak zostanie nazwany jakiś większy remont na tej trasie- wymiana kilku km torów,
                    ze 3 wiaty przystankowe itp.)

Jesli dojdzie do przejęcia TP i MKT, to niezaleznie od "rozszerzeń LTR".
          • Gość: STUDI Ciekawa logika IP: *.prokom.pl 08.05.07, 14:02
            A skąd taki wniosek?
            Jak myślisz ile osób z tej firmy akurat tu zagląda i wypisuje podpisując się STUDI?
            • Gość: gosc ile? IP: *.pl 08.05.07, 14:41
              jesli policzyc wszystkie twoje osobowosci to okolo pieciu
    • mamadoo Re: Likwidacja kolejnych linii 06.05.07, 23:29
      Ja też...już jakieś pięć lat temu. I co?
      • Gość: prof Re: Likwidacja kolejnych linii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 04:19
        Pięć? Co najmniej siedem :)
      • Gość: Darek Re: Likwidacja kolejnych linii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 15:18
        I wymieniono rozjazdy na Legionów :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka