chrisbto 30.11.01, 10:08 Ulubione radio zamka i niżej podpisanego podało właśnie, że zmarł George Harrison, członek nie istniejącego zespołu The Beatles. Eeeech, powspominiałem sobie przez moment te prywatki sprzed lat .. ChrisBTO Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chrisbto Re: George Harrison, ex. Beatles 30.11.01, 10:46 Dodatek: Zamrły H. miał 58 lat, i NIGDY już nie zaśpiewa 'When I'm Sixty Four'. Gdzieżeś, młodości moja, na Beatlesach a innych Shadowsach spędzona? Nostalgicznie nastrojony ChrisBTO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: George Harrison, ex. Beatles IP: *.p.lodz.pl 30.11.01, 15:44 chrisbto napisał(a): > Dodatek: > Zamrły H. miał 58 lat, i NIGDY już nie zaśpiewa 'When > I'm Sixty Four'. > Gdzieżeś, młodości moja, na Beatlesach a innych > Shadowsach spędzona? > Nostalgicznie nastrojony > ChrisBTO Glowy nie dam, ale "When I'm Sixty Four" to chyba piosenka McCartney'a. A poza tym - to tez mi smutno. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
bozencia2 Re: George Harrison, ex. Beatles 30.11.01, 18:28 Szkoda, szkoda, szkoda i bardzo, bardzo żal.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mg-w Re: George Harrison, ex. Beatles IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.01, 21:11 Pamiętam jak płakałam na wieść o śmierci Lennona.Tej nocy razem z Trójką i M. Zembatym smucili się wszyscy wielbiciele Czwórki z Liverpoolu . Dziś znowu żal, wielka strata. Zostały tylko piosenki. Pozdrowienia, Odpowiedz Link Zgłoś