Gość: maxrak IP: *.visp.energis.pl 29.05.03, 15:19 Co sądzicie o wczorajszej wiadomości o zdegradowaniu Monaco do niższej klasy za nieuregulowane należności? W naszej lidze to chyba pół zespołów trzeba by było zdegradować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ano Re: Przypadek Monaco.. IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.03, 23:49 No szczególnie jeden, o którym się mówi, że żadem klub nie zapłaci tyle kopaczowi, co obieca jego tego klubu) prezes..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxrak Re: Przypadek Monaco.. IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.03, 14:01 Dziś napisali ,że "zepsuł" się autobus który woził piłkarzy na mecze.I jak to już drzewiej bywało piłkarze zaoferowali swoje samochody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartuch Re: Przypadek Monaco.. IP: 195.117.244.* 30.05.03, 21:25 Real i Barcelona tez beda zdegradowane???BUAHAHAHAHAHA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deszczyk Re: Przypadek Monaco.. IP: *.mnc.pl 31.05.03, 21:38 Barca nie ale na ten franksistowski klub z madrytu przyjdzie na niego czas pisze to wiekszosc widzi to co chce widziec ale kazdy kij ma dwa konce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartuch Re: Przypadek Monaco.. IP: 195.117.244.* 01.06.03, 10:53 Nie wiem, czy wiesz, ale Barca ma obecnie wieksze dlugi, niz Real. Prawda jest taka, ze oba te kluby beda zyly dlugo i nigdy nie znikna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ano Dokończenie zdania Bartucha IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.03, 12:10 w przeciwieństwie do pewnego klubu z Łodzi, o ile kibice nie podejmą radykalnych działań. Ale tak na serio to trudno będzie, bo Widzew to całkiem prywatna spółka, więc kibicom nic do tego co się w firmie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartuch Re: Dokończenie zdania Bartucha IP: 195.117.244.* 01.06.03, 12:13 Ano, idz na spacer, taka piekna pogoda:-)))Poszedlbym z Toba, ale pracuje. Moj klub nie upadnie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deszczyk Re: Dokończenie zdania Bartucha IP: *.mnc.pl 01.06.03, 21:00 to nawet ja wiem ze nie upadnie powiedz ci ludzie ktorzy zostali wystawieni do wiatru i nigdy juz nie obejrza pieniazkow do kogo maja sie zwrocic w tym kraju moze do Leszka Milera a ten zrobi z nich po kofrontacji wariatow nie ma sie czym podniecac Nie trzeba meteorologa zeby wiedziec z ktorej strony wieje wiatr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ano Re: Dokończenie zdania Bartucha IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.03, 01:13 A ja myślę, że upadnie. Przecież gołym okiem widać, że to ostatnie dni premiera Millera - oby do referendum, a potem zmiana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxrak Re: Przypadek Monaco.. IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.03, 10:28 Jak dowiedziałem się wczoraj Monaco odwołało się od decyzji i wygrało .Będą grać w pierwszej lidze. Odpowiedz Link Zgłoś