Gość: Igor IP: *.pai.net.pl / 10.7.1.* 31.05.03, 00:32 Czy do lekarza onkologa potrzebne jest skierowanie? Czy ktoś mógłby mi polecić dobrego łódzkiego onkologa? Z góry dziękuję za pomoc Igor Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beers Re: Onkolog 31.05.03, 14:22 Skierowanie nie jest potrzebne. Nie wiem jakie sa terminy bezplatnych wizyt "z ubezpieczalni". Skontaktuj sie z Regionalnym Centrum Onkologii w Szpitalu Kopernika, wejscie od ul. Paderewskiego 4. Tam znajduja sie tez kliniki onkologiczne Uniwersytetu Medycznego. Jesli termin wizyty bylby zbyt odlegly, to nie radzilbym czekac, tylko isc na wizyte prywatna do ktoregos z lekarzy tam przyjmujacych. pozdrawiam MARCIN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igor Re: Onkolog IP: *.pai.net.pl / 10.7.1.* 31.05.03, 23:43 Dzięki, Marcin Igor Odpowiedz Link Zgłoś
border Re: Onkolog 02.06.03, 09:40 Miałem do czynienia z dwoma- Dr Paszem i Dr Młodkowskim. Obaj wspaniali i posiadajacy swietne podejscie do pacjenta, co w tych chorobach wazne... Powodzenia... Odpowiedz Link Zgłoś