Dodaj do ulubionych

Onkolog Białystok

24.09.24, 10:22
Czy ma ktoś może namiary na dobrego onkologa w Białymstoku? Mój wujek ma zdiagnozowanego mięsaka.
Został wypisany że szpitala właściwie z niczym, z zaleceniem poszukania hospicjum. Od kilku tygodni miał wysoką gorączkę i bóle brzucha. Czekał na zabieg operacji przepuchliny a okazało się, że nie ma czego leczyć. Moja ciotka jest załamana i chciałaby jeszcze gdzieś uderzyć bo nie może się pogodzić z tym, że wujek czeka na śmierć. Dla mnie to też szok. Człowiek normalnie chodzący ma iść do hospicjum? Rok temu miał wycinane guzy na jelicie, wszystko było ok, jeździł na kontrole co 2 miesiące i wszystko było dobrze a tu nagle taka diagnoza.
Obserwuj wątek
    • alicia033 Re: Onkolog Białystok 24.09.24, 10:45
      poszukaj/spytaj tu: www.forum-onkologiczne.com.pl/ - to chyba najlepsze miejsce w polskim internecie z informacjami o chorobach nowotworowych pod każdym aspektem.
      • kachaa17 Re: Onkolog Białystok 24.09.24, 11:40
        Dziękuję
        • aqua48 Re: Onkolog Białystok 24.09.24, 12:22
          Czekając na wizytę u innego lekarza i potwierdzenie diagnozy ze szpitala poszukajcie możliwości zapisania wujka na początek do hospicjum domowego. Pomógłby też pewnie i ciotce i wujkowi psychoonkolog.

• kachaa17 Re: Onkolog Białystok 24.09.24, 13:57
            O hospicjum domowym wiemy
    • bistian Re: Onkolog Białystok 24.09.24, 12:44
      Może się przejść i porozmawiać w poradni leczenia bólu?
    • derka1 Re: Onkolog Białystok 24.09.24, 14:14
      Sprobuj tu - jumedica.pl/ dr Juchimiuk, przyjmuje prywatnie i na NFZ.
      • derka1 Re: Onkolog Białystok 24.09.24, 14:15
        derka1 napisała:

> Sprobuj tu - jumedica.pl/ dr Juchimiuk, przyjmuje prywatnie i na NFZ.

A, leczy czlonka rodziny - stad polecenie.
        • kachaa17 Re: Onkolog Białystok 24.09.24, 14:42
          Widziałam już te stronę. Ale tam są lekarze od innych nowotworów.
    • bazia_morska Re: Onkolog Białystok 24.09.24, 14:43
      Warszawa, narodowy instytut onkologii, prof. Piotr Rutkowski, specjalista od mięsaków i czerniaków.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka