Dodaj do ulubionych

Będą bilety na Ligę Światową

IP: *.lodz.msk.pl 24.05.07, 16:00
Qrde znowu przegapilem. Na śmierc zapomnialem. Gdzie te czasy gdy na LS az
takiej mody nie bylo i szlo sie normalnie na dzien przed meczem do okienka,
kolejka moze ze dwie osoby i bilety jakie sie chce. A teraz Panie przez
internet i to w dwa dni. Rozum tego nie ogarnie.
I gazeta nic nie pisze ze mozna i ze sie koncza. Tylko pisze ze juz sie
skonczyly i ze jeszcze marne kilkaset w piatek do kupienia. W piatek to ja do
roboty ide.
Obserwuj wątek
    • Gość: kibic Re: Będą bilety na Ligę Światową IP: *.gdynia.mm.pl 24.05.07, 17:54
      Mnie też to bardzo martwi ... Chciałem pójść z dziewczyną na mecze (ja byłem na
      wszystkich, ona jeszcze na żadnym). Bardzo liczę na to, że kupię bilety przed
      halą tak jak w zeszłym roku ...
    • Gość: ilona To przez sprzedaż internetową IP: *.gprspla.plusgsm.pl 25.05.07, 00:09
      Parę lat temu można było kupić tylko w kasie i takie rozwiązanie było
      najlepsze. Teraz bilety wykupują ludzie z całej Polski i handlują nimi w sieci,
      a mieszkańcy Łodzi nie mają szans obejrzenia tak niesamowitego widowiska.
      Bilety zostały rozprzedane nie w ciągu 2 dni, ale w ciągu paru godzin!!!! Na
      dodatek po uruchomieniu, zablokowała się strona.
      • Gość: Triarius Re: To przez sprzedaż internetową IP: *.mnc.pl 25.05.07, 03:43
        Nie jest tak jak mowisz. Bilety na mecz w Poznaniu rozeszly sie mniej wiecej w
        ciagu 24 godzin, ale poznanska hala arena to mala hala. Katowice i Bydgoszcz -
        okolo trzech dni, a bilety na Lodz... sprzedaz trwala tydzien! Poza tym
        kilkanascie dni temu ponownie mozna bylo kupic bilety przez internet - z puli
        zwrotow i niewykupionych rezerwacji (sporzedaz trwala chyba kolejny tydzien). A
        co do kupowania biletow w kasie i przez internet - dwa lata temu, zeby kupic
        bilety na mecz Polska - Grecja trzeba bylo stac w 3,5h kolejce. W tym roku zeby
        kupic bilety przez internet poswiecilem dwie nocki, bo wprowadzili pewne
        ograniczenia - zeby nie blokowac serwera na podjecie decyzji masz chyba 10
        minut, jesli nie wykonujesz zadnego ruchu przez trzy minuty to cie usuwaja na
        koniec kolejki, a ta nawet ok 2 -3 w nocy liczyla ponad tysiac uzytkownikow.
        Trzeba wiec bylo pilnowac swojej kolejki.
        • Gość: kuba Re: To przez sprzedaż internetową IP: *.p.lodz.pl 25.05.07, 13:17
          Bez sensu. Dopóki bilety można było kupować w kasach nie opuściłem żadnego
          meczu razem z żoną. A teraz lipa. Dodatkowo ogranicza się Łodzianom oglądanie
          na żywo takiego święta (chyba ostanie w Łodzi).
          Nie mam nic do internetu bo jestem młodą osobą (28) ale coś tu jest nie tak.
          I nie przemawia przeze mnie tylko rozgoryczenie.
          Pozdrawiam

ŁKS ŁÓDŹ
          • Gość: Whatever Re: To przez sprzedaż internetową IP: *.toya.net.pl 25.05.07, 15:16
            No to trzeba było dzisiaj kupić w kasie, bilety były, na pewno starczyło dla
            tych którzy przyszli rano.
            • Gość: lysiutki Re: To przez sprzedaż internetową IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.07, 16:59
              Jak dla mnie sprzedaż przez internet była chyba jedyną i minimalnie kosztującą możliwością. Dla chcącego nic trudnego. O Lidze Światowej myślałem już w marcu, ale ciągle był komunikat: Aktualnie brak biletów. Na wszystkie mecze. Zaglądałem więc od czasu do czasu na stronkę, trafiłem na zwroty - biletów nie było wiele, ale też nie zniknęły w 2min. Zarezerwowałem i udało się. I aż tak wiele wysiłku mnie to nie kosztowało.
              Malkontenci zawsze się znajdą. Dziwi mnie tylko, że ktoś kto ma internet... STOP
              Pozdrawiam wszystkich kibiców. Do zobaczenia jutro w Łodzi.

www.humor.simset.net

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka