unikorn 03.06.03, 12:16 Jakoś nie wyobrażam sobie paraliżu naszego miasta... nie wiem co by to było... Śląsk sparaliżowany Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubar Re: Śląsk sparaliżowany 03.06.03, 13:25 Tak choć była alternatywna komunikacja z pobliskich miast, a u nas? Jedynie co to prywaciarze by zarobili. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Śląsk sparaliżowany 03.06.03, 22:24 Również uważam, ze forma protestu jest nieprzemyślana i wyrzadza o wiele więcej szkody, niż jakiegokowleik pozytywnego rozwiązania. Zaskoczenie-bo o to chodzi. Tym bardziej, ze to poniedziałkowe zaskoczenie... Co jak co, ale ludzie powinni wiedzieć./ Bo trzeba pamiętać, ze komunikacja miejska to nie kierowcy/motorniczy, czy wozy, ale to pasażerowie. A oni najbardziej ucierpieli. Tak być nie powinno. HuBar-u nas nie ma nawet prywaciarzy...bo kto miałby zastąpić? chyba tylko PKS.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bombarder ngt 6 Re: Śląsk sparaliżowany IP: *.toya.net.pl 03.06.03, 23:00 pamietam jeden z podobnych protestów w roku 1990 kiedy to tak jak na slasku nie wyjechaly autobusy i tramwaje.... Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Śląsk sparaliżowany 03.06.03, 23:29 geograf napisał: > HuBar-u nas nie ma nawet prywaciarzy...bo kto miałby > zastąpić? chyba tylko PKS.... -- No to może by powstali? MPK do strajku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Śląsk sparaliżowany 03.06.03, 23:43 Czy Ty wiesz co Ty w ogóle mówisz? już sobie wyobrazam tych łódzkich prywatnych p[rzewoźników biorących złotówkę, badx 2 każdorazowo od łebka, a dodatkowo jeżdżący takimi gruchotami jak te hipermarketowe..nic tylko nawoływac MPK do strajku.... oczywiście. Nie mówiąc o olbrzymich korkach w centrum, jak i braku możliwości dojazdu mieszkańców do pracy, szkoły praktycznie w całej aglomeracji ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: Śląsk sparaliżowany IP: *.mnc.pl 03.06.03, 23:36 geograf napisał: > Zaskoczenie-bo o to chodzi. > Tym bardziej, ze to poniedziałkowe zaskoczenie... Dzisiaj jest wtorek. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Śląsk sparaliżowany 03.06.03, 23:43 hmmm..faktycznie. przepraszam;-) szczesliwi czasu nie licza, a zwłaszcza ostatnio coś u mnie nie najlepiej z orientacją w czasie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: Śląsk sparaliżowany IP: *.mnc.pl 04.06.03, 00:23 geograf napisał: > szczesliwi czasu nie licza, a zwłaszcza ostatnio coś u > mnie nie najlepiej z orientacją w czasie;-) Znaczy to, że albo się uczysz, alboś zakochany. Pozdrawiam. ------ "Nara. To nara" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal.ch Re: Śląsk sparaliżowany IP: *.wshe.lodz.pl 06.06.03, 13:26 Ty to chyba też masz problemy z rozeznaniem się w czasie. Co było w środę? Kogo nie było w środę? Odpowiedz sobie sam. :) Pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: Śląsk sparaliżowany IP: *.mnc.pl 06.06.03, 14:43 No, akurat mam usprawiedliwienie, bo zdawałem egzamin w tym czasie. I zdałem, co najważniejsze. Mch, Ty też na konduktora? Pozdrozdi Odpowiedz Link Zgłoś