31.12.05, 22:03
co prawda teraz nie mieszkam w Chicago, ale był czas, że pół roku mieszkałem.
To było dawno, 25 lat temu smile
Obserwuj wątek
    • cuski Witam admina forum "LISTA" !!! :))) 31.12.05, 22:06
      Witam admina forum "LISTA" !!! smile))

PS. Wcale nie musisz mieszkac w Chicago, aby u nas pisac...
      wiele osob z tego grona klika z Polski smile))
      • mateuszwierzbicki Re: Witam admina forum "LISTA" !!! :))) 31.12.05, 22:07
        historia powoli zatacza koło smile
        • cuski Jaka historia ??? :))) 31.12.05, 22:10
          Jaka historia ??? smile))
      • mysza_81 Milo... 31.12.05, 22:07
        Milo NamsmileJa tez pisze z Polski,wiec nie jestes samsmile
        • mateuszwierzbicki Re: Milo... 31.12.05, 22:08
          ja z W-wy
          • mysza_81 Re: Milo... 31.12.05, 22:12
            No tak,to miasto jest zbyt duze jak dla mnie i za duzym tempem zyje,podobnie
            jak Krakowsmile
            • cuski Ja tez nie lubie duzych miast ! 31.12.05, 22:15
              Ja tez nie lubie duzych miast, a tu czlowiekowi przyszlo jak na zlosc
              mieszkac w 9-cio milionowym Szikago smile))
              • mysza_81 Wytrzymales... 31.12.05, 22:16
                Wytrzymales tyle,to i wytrzymasz reszte zycia tamsmile
                • cuski Reszte swojego zycia... 31.12.05, 22:17
                  Reszte swojego zycia, raczej spedze w Polsce smile))
          • mysza_81 Mateusz napisal 31.12.05, 22:14
            Mateusz napisal
            "ja z W-wy"

A czy Ty przypadkiem to nie osoba o nicku"ja" w naszej ksiedze gosci???
            • mysza_81 Jesli tak,to.... 31.12.05, 22:40
              Jesli tak,to zdradzilo Cie slowo jasmile
        • cuski Zgadza sie... 31.12.05, 22:11
          Zgadza sie... Bogusia pisze z Polski i na dodatek moderuje to forum smile))
          • mysza_81 Tomek,i przyznaj 31.12.05, 22:14
            Tomek,i przyznaj,ze mi jakos idziesmile
            • cuski Idzie Ci bardzo dobrze :))) 31.12.05, 22:16
              Idzie Ci bardzo dobrze smile))
              • mysza_81 Re: Idzie Ci bardzo dobrze :))) 31.12.05, 22:16
                Sprobowalbys powiedziec inaczej,hehehe

PS.Zartowalamsmile
                • cuski :)))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))) 31.12.05, 22:17
                  smile))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
              • mateuszwierzbicki a propos koła zataczanego przez historię 31.12.05, 22:18
                no, że byłem w Chicago i po ćwierc wieku trafiłem na forum o nazwie tego
                wietrznego miasta
                • cuski Mateusz 31.12.05, 22:18
                  Nie tesknisz za Stanami ???
                • mysza_81 Mateusz 31.12.05, 22:19
                  Mateusz,nie cieszysz sie,ze tu trafiles??
                  • mateuszwierzbicki Re: Mateusz 31.12.05, 22:33
                    no pewnie, ze się cieszę, o inaczej bym tu nie trafił. Kiedyś Wam opowiem swoją
                    historię, bo teraz jestem w trakcie imprezy sylwestrowej i dlatego tak wpadam
                    od czasu do czasu wink
                    • mysza_81 O to widze,zes... 31.12.05, 22:37
                      O to widze,zes jest rozrywanysmile

PS.A moze impreza nie bardzo i dlatego tak wpadasz??Oczywiscie tak mi sie tylko
                      powiedzialo i prosze nie miec mi za zle tegosmile
                      • mateuszwierzbicki Re: O to widze,zes... 31.12.05, 22:46
                        impreza u mnie w domu, a ja maniak internteowy jestem i dlatego wpadam,
                        zważywszy znajomość od pewnego czasu z Cuskim smile
                        • mysza_81 Zajzalam na Twoje... 31.12.05, 22:50
                          Zajzalam na Twoje forum i jest takie niby wytykanie,ale w dobrym smaku,po
                          przeczytaniu 5-ciu postow,hehehe
                          • mateuszwierzbicki Re: Zajzalam na Twoje... 31.12.05, 22:56
                            niczym święty Jerzy ze smokiem zła, obrzydliwości i smieszności walczę wink
                            • mysza_81 Ciekawy miales pomysl 31.12.05, 22:59
                              Ciekawy miales pomysl,ale zastanawiam sie,czy nie ma tam u Ciebie obrazliwych
                              przejawow ze strony uczestnikow???
                              • mateuszwierzbicki Re: Ciekawy miales pomysl 31.12.05, 23:08
                                coś Ty, własnie uczestnicy chwalą, ze nie ma agresji
                                • mysza_81 Re: Ciekawy miales pomysl 31.12.05, 23:24
                                  O to musze poczytac,bo jak tak to mis ei to podobasmile
                                  • mateuszwierzbicki Re: Ciekawy miales pomysl 31.12.05, 23:36
                                    czytaj Myszko, czytaj, i na forum ,,Najbardziej lubię", na którym z nadania
                                    założycielki tez jestem adminem zapraszam smile
                                    • mysza_81 Re: Ciekawy miales pomysl 31.12.05, 23:37
                                      Nie omieszkam tam zajrzecsmile
                                    • mysza_81 Wiesz dziwi mnie,ze.... 31.12.05, 23:40
                                      Wiesz dziwi mnie,ze mozna,z takich nie fajnych postow zrobic cos innego,i przy
                                      tym ludzie sie nie obrazajasmile

PS.Jak Ci sie to udalo???
                                      • mateuszwierzbicki Re: Wiesz dziwi mnie,ze.... 31.12.05, 23:57
                                        jutro Ci powiem Myszko! smile
                                        • mysza_81 Ze dalej nie dostalam odpowiedzi... 07.01.06, 16:18
                                          Ze dalej nie dostalam odpowiedzi na swoje pytaniesmile
                                      • mysza_81 Admin z sasiedniego Forum... 07.01.06, 16:19
                                        Admin z sasiedniego Forum nabral chyba wody w usta,bo nie powiedzial jak Mu sie
                                        to udalosmile

PS.Ale sie domyslam na czym ten sukces polegasmile
                                      • mysza_81 Jestem wredna malpa i dalej bede.... 07.01.06, 16:23
                                        Jestem wredna malpa i dalej bede drazyc ten temat,ale na pocieszenie dodam,ze
                                        poki nie uzyskam odpowiedzi na moje pytaniesmile
                                        • cuski Mateusz 07.01.06, 16:48
                                          smile))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Mateusz, odpowiedz Myszy, bo Ci nie da spokoju, he he he...
                                          • mysza_81 Re: Mateusz 07.01.06, 16:58
                                            A zebys wiedzial,ze niedam,heheehe

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka