Gość: ełkaesiak IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.03, 22:18 Jak cie wypieprzą z widzewa to przypadkiem nie przychodź do ŁKS skundlony pajacu. tam masz swoich najlepszych kibiców. widzewski charakterze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: erteesiak Re: Opinia Zbigniewa Robakiewicza IP: 213.25.150.* 03.06.03, 22:59 a co bola cie takie słowa?Nie dziwie wiecznie byc w ieniu Widzewa to moze działac dołujaco na psychike,hehehe,wiem ze was boli ze pilkarze nas doceniaja.Ja z tego powodu płakac nie bede.BRAWO ZBYSZEK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: Opinia Zbigniewa Robakiewicza IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.03, 23:41 Ty chory "Ełkaesiaku". Boli cię że zawsze już będziecie szwędać się po 2, 3 lidze??? Odwal się od Robaka. Nie dosięgasz mu nawet do paznokci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Opinia Zbigniewa Robakiewicza IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.03, 05:48 Gość portalu: Roman napisał(a): > Ty chory "Ełkaesiaku". Boli cię że zawsze już będziecie szwędać > się po 2, 3 lidze??? Odwal się od Robaka. Nie dosięgasz mu nawet > do paznokci. Za to ty dosięgasz mu do pasa. Dla ciebie to nawet dobra pozycja cwelu.A co do 2 lub 3 ligi to zobaczymy czy wy juz za rok nie będziecie w 2. Chyba ze jak zwykle frajerzy L. MILLERA uratują się "rzutem " na taśme Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erteesiak Re: Opinia Zbigniewa Robakiewicza IP: 213.25.150.* 04.06.03, 10:33 Gość portalu: gość napisał(a): > Gość portalu: Roman napisał(a): > > > Ty chory "Ełkaesiaku". Boli cię że zawsze już będziecie > szwędać > > się po 2, 3 lidze??? Odwal się od Robaka. Nie dosięgasz mu > nawet > > do paznokci. > Za to ty dosięgasz mu do pasa. Dla ciebie to nawet dobra pozycja > cwelu.A co do 2 lub 3 ligi to zobaczymy czy wy juz za rok nie > będziecie w 2. Chyba ze jak zwykle frajerzy L. MILLERA uratują > się "rzutem " na taśme --------------------------------------------------- A tak zasrancu,uratujemy sie rzutem na tasme,bedziemy grac mecze z Legia,Górnikiem,Lechem a wy gnijcie w 2 lidze ,bo tam jest wasze miejsce.Zakompleksieni pajace,widac jak nam zazrscicie,nie dziwie sie,bo co wy macie w tym łksie za atrakcje?Jedynie bazar w weekendy :) Bazar Łodz niech zostanie w 2 lidze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartuch Re: Opinia Zbigniewa Robakiewicza IP: 195.117.244.* 04.06.03, 10:34 Zabolalo, zabolalo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suchy Kompleks IP: *.interdata.net.pl 04.06.03, 16:19 Chciałem sie wtracic do tej glupiej dyskusji, kto ma kompleksy kogo?!Po 1. Nie sluchajcie pilkarzy: jak Terlecki gral w ŁKS mówił na Widzew "pejsy"teraz chce budowac potege Widzewa.To sa pilkarzyki i nie kloccie sie o ich slowach...A kompleksy,to ma Widzew;jedno boisko, Miller kretacz i podciagana data zalozenia klubu - tylko na to was stac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erteesiak Re: Kompleks IP: 213.25.150.* 04.06.03, 16:25 Gość portalu: Suchy napisał(a): > Chciałem sie wtracic do tej glupiej dyskusji, kto ma kompleksy > kogo?!Po 1. Nie sluchajcie pilkarzy: jak Terlecki gral w ŁKS > mówił na Widzew "pejsy"teraz chce budowac potege Widzewa.To sa > pilkarzyki i nie kloccie sie o ich slowach...A kompleksy,to ma > Widzew;jedno boisko, Miller kretacz i podciagana data zalozenia > klubu - tylko na to was stac. .................................. Tak Widzew ma kompleks łks :) Czymze sa skromne osiagniecia Widzewa wobec hegemoni i bezapelacyjnej wyzszosci łks :) Tak Widzew ma kompleks łksu,ma gorszych kibicow,mniej osiagnięc i nie jest rozpoznawany w Polsce wobec ogolnoswiatowej potegi łks :) . Mimo to sto razy wole ten skromny i mały Widzew niz potezny łks hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suchy Re: Kompleks IP: *.interdata.net.pl 04.06.03, 17:11 osiagniecia sa oczywiscie, ale Widzew zawsze byl ciagniety za raczke przez wladze,bez niej nie dalby sobie rady!!To nie jego wina, ze czerwoni bracia sobie go upatrzyli!! A jezeli chodzi o pilkarzy, sam zobacz co mowil Kuzba - Zawsze chcialem grac w Widzewie, kilka tygodni pozniej twierdzil, ze zawsze chcial grac w Wisle!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: placebo22 Re: Kompleks IP: *.toya.net.pl 04.06.03, 18:53 Co wam powiem,to wam powiem, ale wam powiem,że największe ośiągnięcia Widzewa przypadają na okres,gdt łks był w pierwszej lidze.Są powiązania i sieć wzajemnych zależności, tylko nikt o tym nie mówi. To, ze kibice sie nie nawidzą -to inna sprawa.Zarzady zawsze dochodziły do porozumienia.No i były derby!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartuch Re: Opinia Zbigniewa Robakiewicza IP: 195.117.244.* 04.06.03, 19:04 Jasne, kurwa. To partyjni sekretarze kupili awanse Widzewa u Juventusu i Manchesterow. Kompleks na punkcie stadionu????BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jypli Re: Opinia Zbigniewa Robakiewicza IP: *.widzew.net / 10.26.29.* 05.06.03, 00:39 Gość portalu: bartuch napisał(a): > Jasne, kurwa. To partyjni sekretarze kupili awanse Widzewa u Juventusu i Manche > sterow. Kompleks na punkcie > stadionu????BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!! -------------------------- a ja tam mam kompleksy. Bardzo mi sie podobają wejścia na trybunę na ŁKS i nie ma prównania z naszymi kiblami za trybuna pod zegarem, ze o toy-otyach juznie wspomnę :) ŁÓDZKI BAZAR NAJLEPSZY W POSSCE JEST, NAJLEPSZY W POLSCE JEST, NAJLEPSZY W POLSCE JEST!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TITO Re: Opinia Zbigniewa Robakiewicza IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.03, 22:52 Gość portalu: jypli napisał(a): > Gość portalu: bartuch napisał(a): > > > Jasne, kurwa. To partyjni sekretarze kupili awanse Widzewa u Juventusu i > Manche > > sterow. Kompleks na punkcie > > stadionu????BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!! > > -------------------------- > > a ja tam mam kompleksy. Bardzo mi sie podobają wejścia na trybunę na ŁKS i nie > ma prównania z naszymi kiblami za trybuna pod zegarem, ze o toy-otyach juznie > wspomnę :) > > ŁÓDZKI BAZAR NAJLEPSZY W POSSCE JEST, NAJLEPSZY W POLSCE JEST, NAJLEPSZY W > POLSCE JEST!!! Koleżko jakis ty dowcipny.Sam dobrze wiesz jak wyglądały kible na Armii Czerwonej i gdyby nie Millerowski prezydent m.Łodzi który z księżyca dał widzewowi stadion miejski to byłoby tak do dzis.Nikt nie neguje tego ze widzew ma więcej tytułów mistrza kraju, większe osiągnięcia w europejskich pucharach(tych ŁKS akurat nie ma zadnych) ale od zawsze na widzewie zasiadali politycy najpierw czerwoni dzis czarni.I taka jest po prostu prawda ze widzew miał zawsze lepsze układy z władza jaka by ona nie była. Nie jest to wina ŁKS (klubu) ze wam tereny w dzierzawe dano juz kilka lat temu a nam robią problemy do dzis.Lecz mamy nadzieje ze to sie zmieni a bez wątpienia nasze tereny bardziej nadają się na jakąkolwiek inwestycje niż to boczne boisko przy Piłsudskiego.ŁKS spadł do drugiej ligi ale pozbył się niemalże zadłużenia pozostałego po Ptaku a co najważniejsze pozbył się różnych wielkich krętaczy i dziś może byc dobrym klubem do inwestycji a widzew dalej utopiony w długach jak w gównie które juz wlewa się wam do ust, utrzymywany na siłe w lidze . Zobaczymy komu to wyjdzie na dobre. TYLKO ŁKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartuch Re: Opinia Zbigniewa Robakiewicza IP: 195.117.244.* 07.06.03, 10:20 Hm...Tak...Macie wspanialy stadion...Ta akustyka...BUAHAHAHAHAHAHAHA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś