jakuba8 08.06.07, 22:27 chyba że zatrudnią jakąś specjalistyczną jednostką ochrony przed Seligą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cooki Re: S.S. SOL - tonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.07, 07:39 to S.S. to dość znany skrót, ale w tym przypadku to chodzi chyba o pana Sławomira Seligę pseudo kapuś? Jeśli tak, to lotnisko Reymonta jest bardzo zagrożone skoro zatrudniają takiego bajkopisarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albert Re: S.S. SOL - tonie IP: *.range86-129.btcentralplus.com 09.06.07, 12:12 Mam nadzieje, ze zajmie sie pisaniem donosow na Laszkiewicza jako usluzna Stefania. Regards, Albert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: S.S. SOL - tonie IP: *.toya.net.pl 09.06.07, 12:18 Od pisania donosow to akurat Ty zawsze byles specjalista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albert Re: S.S. SOL - tonie IP: *.range86-129.btcentralplus.com 09.06.07, 13:07 Nie bylem (jeszcze zyje), lecz jestem. Pamietaj o tym. Albert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacho Re: S.S. SOL - tonie IP: *.lodz.dialog.net.pl 09.06.07, 21:45 Szanowny Nowy posłużę się cytatem "Gdyby głupota mogła fruwać latałbyś jak gołębica" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazeta.pl Re: S.S. SOL - tonie IP: *.toya.net.pl 10.06.07, 20:52 > Szanowny Nowy posłużę się cytatem > "Gdyby głupota mogła fruwać latałbyś jak gołębica" Raczej jak F16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekskomandos W.P. Re: S.S. SOL - tonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.07, 21:46 A czy będzie konkurs na stanowisko szefa d/s bezpieczeństwa? bo ja chętnie bym wystartował a doświadczenie posiadam.Tylko mój pech polega na tym że nie jestem znajomym królika:(( Odpowiedz Link Zgłoś