Dodaj do ulubionych

Bogaty właściciel Widzewa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 16:17
YES YES YES :)

Zobaczym co z tego wyjdzie.
Obserwuj wątek
    • marcinst Bogaty właściciel Widzewa 19.06.07, 16:17
      .
    • Gość: ja Re: Bogaty właściciel Widzewa IP: 195.69.82.* 19.06.07, 16:22
      nie jestem ani fanem ani kibicem klubu

ale ciszy fakt, że wszystko idzie w dobrą stronę i gwarantuje rozwój
    • Gość: JACEK Bogaty właściciel Widzewa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.07, 16:54
      Świetna wiadomość. No to teraz Widzew się rozwija a łks ... zwija. I co na to
      wy ełkaesiacy??? Buahahahahaahhaha
      • Gość: Zigi Rozalski Re: Bogaty właściciel Widzewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 17:34
        Super wiadomosc
        • ww_lodz Re: Bogaty właściciel Widzewa 19.06.07, 17:37
          Ja tam jestem za rozwojem obu klubów... Może to dziwne, ale tak jest...
          • Gość: michał Re: Bogaty właściciel Widzewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 18:25
            ja także:)
            jestem generalnie za Łodzią!!!!!!!
            • Gość: Anjew Dla mnie Widzew od zawsze, ale nie chcialbym IP: 87.111.45.* 19.06.07, 23:22
              zeby LKS zdechl. Derby to wazna rzecz dla Lodzi. Zal patrzec na to, co sie
              dzieje z klubem Goszczynskiego. Nawet jak wybuduja tam stadion, to przeciez do
              tego czasu LKS ma grac w Belchatowie... Przeciez to kpina...
              Ja chcialbym, zeby bylo tak, jak w latach 1996-98, kiedy Lodz rzadzila w
              polskiej pilce. Oczywiscie, Widzew mistrzem, ale LKS moze byc drugi, hehe. A
              Legia do bicia, tak kolo 10 miejsca... :-)))
              • Gość: Irek z Łodzi Re: Dla mnie Widzew od zawsze, ale nie chcialbym IP: *.pharm.am.lodz.pl 20.06.07, 11:37
                Nic dodać nic ująć. Jestem kibicem Widzewa ale ŁKS-owi również dobrze życzę.
      • Gość: gosc 1908 Re: Bogaty właściciel Widzewa IP: 32.112.154.* 20.06.07, 02:10
        Poczekamy, zobaczymy.
        Aha, widzew a nie Widzew, jesli lks a nie LKS.

• Gość: kiper Re: Bogaty właściciel Widzewa IP: *.math.uni.lodz.pl 20.06.07, 10:10
        lepiej zmień lekarza.Ważne aby ŁÓDZKA piłka znów była wielka
    • Gość: Kibice Łodzi SUPER !!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 19.06.07, 18:56
      ZIBI JEST THE BEST !!!
      POZDRO DLA WIDZEWIAKÓW NA CAŁYM ŚWIECIE !!!!
    • Gość: smat2 Bogaty właściciel Widzewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 19:00
      To wspaniała wiadomośc dla fanów Widzewa !!!!!!!!
      Nieważne ,czy nowy współwłaściciel klubu jest 65 czy 250 na liście
      najbogatszych Polaków.Istotne jest to ,że lubi inwestować w sport ,interesuje
      sie nim i wiąże swoje plany z klubem z al.Marszałka Piłsudskiego.
      Wielkie gratulacje dla Panów Bońka,Szymańskiego i Puchalskiego ,że udało im się
      ściągnąc kogoś takiego do spółki.
      Od 3 lat zgodnie z zapowiedziami sprawy w Widzewie idą w jak najlepszym porządku
      .Słowa Bońka sprawdzają się w 100 % i chwała mu za to .
      ZIBI JESTEŚ WIELKI również za to ,że nigdy nie obiecujesz gruszek na wierzbie ,
      tylko mówisz PRAWDĘ i prosisz fanów o cierpliwość.
      ZIBI !!!!!!! DZIĘKUJEMY,ŻE JESTEŚ Z NAMI !!!!!!!!
      NASZYM KLUBEM RTS ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,KAŻDY W POLSCE O TYM
      WIE,,,,,,,,,,,,,,,!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: smat2 Bogaty właściciel Widzewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 19:03
      Wygląda na to ,że trudno będzie o bilety w nowym sezonie.
      Idę teraz strzelić HARNASIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Pozdro dla Widzewiaków !!!!!!
    • Gość: tyran zaczynamy nowe rozdanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 20:17
      tylko Łódzki WIDZEW w naszych sercach on !!! nowa jakość zawitała w WIDZEWIE a
      niektórzy narzekali na Szymańskiego i Bońka a oni robią swoje i tak trzymać
    • Gość: łodzianin Widzew duma łodzian! IP: *.lodz.mm.pl 19.06.07, 20:55
      LODZIANIE DZIEKUJA!
      • Gość: S.N.W. A teraz My...;D IP: *.toya.net.pl 19.06.07, 21:10
        No to sie pocieszylismy z nowego inwestora teraz w lipcu panowie zapierniczać mi
        po karnety.. Widzew bedzie taki na jaki sobie zapracujemy!!!;)
        • Gość: haahaa Re: A teraz My...;D IP: 149.226.255.* 20.06.07, 16:12
          ja już czekam na ten moment....i po karnecik :)
    • Gość: majk_bank Kocham Widzew...wszystko!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 21:21
      Kocham Widzew...wszystko!!!
    • Gość: nie kibic lodzki klub sportowy widzew 2007 IP: *.lodz.dialog.net.pl 19.06.07, 21:26
      fajnie fajnie
      • Gość: Michu Re: lodzki klub sportowy widzew 2007 IP: *.lnet.pl 19.06.07, 21:28
        ujadaj piesku dalej, tylko to ci zostało
        a potem wyj z bólu i zazdrości :)
      • Gość: analfabeto Re: lodzki klub sportowy widzew 2007 IP: *.lnet.pl 19.06.07, 21:31
        Klub Piłkarski Widzew SA - gdziee masz lódzki klub sportowy w nazwie ?
    • Gość: Urodzeni Łodzianie Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.lodz.dialog.net.pl 19.06.07, 22:08
      Dziekujemy Zibi-to jakis sen i chyba moga spelnic sie marzenia kolejnych
      pokolen widzewiakow czyli powrotu Widzewa na salony.
      KP WIDZEW ŁÓDŹ SA-18 CZERWCA 2007r data historyczna i to nie tylko z powodu
      wczorajszego dnia!
      Widzewie kochamy Cię, Cała Łódź dziękuje!!
    • Gość: lodz No w końcu doczekałem się na co liczyłem. IP: *.astral.lodz.pl 19.06.07, 22:09
      Brawo Boniek, mój ukochany Klub będzie byc moze miał sponsora z prawdziwego
      zdażenia. Teraz tylko trochę poczekać.....
    • Gość: Marti RTS Bogaty właściciel Widzewa IP: *.static.xcore.pl 19.06.07, 22:10
      no slicznie :D teraz tylkjo czekam kiedy oficjalnie oglosza koniec lks :D hehhe
      • Gość: myszkin Re: Bogaty właściciel Widzewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 22:17
        I jak to się ma do starań ŁKS-u ? ano tak,że Widzewem zajmują się odpowiedni
        ludzie, a łks jest dojony z resztek na bzdurne wyjazdy bez żadnych perspektyw.
        Nawet dziecko by takiej głupoty nie wymyśliło, jak mędrcy z łks i urzędu razem.

Obciach taki, że poprostu szkoda gadać, nie wiem na co liczyli, chyba mieli to
        w du.., tego nie da się racjonalnie wytłumaczyć.
    • roosevelt5 Bogaty właściciel Widzewa 19.06.07, 23:03
      Czyli wszystko idzie w dobym kierunku.
      Tak trzymać.
      A może by tak jeszcze jeden i .....
    • Gość: Czytelnik uważny Panie Bińczyk poczytaj pan jaki budżet miał Widzew IP: *.toya.net.pl 19.06.07, 23:27
      I to jest napisane w tej samej gazecie, w której i pan pisujesz i co najgorsze panu płacą za te brednie. Nawet sprawdzić się panu nie chce, na stronach gazeta.pl
      www.sport.pl/sport/3369913,74217,,,,-2975071,P_SPORT_PODMIOT.html
      • Gość: spostrzegawczy taki budzet to był w II lidze 3 lata temu IP: *.toya.net.pl 19.06.07, 23:30
        i tyle.
      • Gość: gosc Re: Panie Bińczyk poczytaj pan jaki budżet miał W IP: *.astral.lodz.pl 20.06.07, 00:13
        Oj cos z tym uważnym czytaniem to nie za dobrze buhaha
        >i co najgorsze panu płacą za te brednie<
        dobrze że panu nie płacą za te brednie
    • Gość: cokolwiek wkurzona kolejna spolka zeby zakryc kolejne machlojki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 00:15
      znowu nowa społka, juz chyba nei bedzie szans na odzyskanie naszych pieniedzy

widzew to klub stworzony na przekręcie. absurd
      • Gość: CHL RTS ULTRA FAN YES, YES, YES! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 00:28
        KUPUJEMY KARNETY!!!
      • Gość: gosc Re: kolejna spolka zeby zakryc kolejne machlojki? IP: *.astral.lodz.pl 20.06.07, 00:50
        >znowu nowa społka, juz chyba nei bedzie szans na odzyskanie naszych pieniedzy<
        1 - a ile jest ci winna poprzednia spolka która chyba jeszcze istnieje ??
        2 - czy jestes moze tylko adwokatem ??
        i co to ma znaczyc "naszych" nasze (wspólne) to kiedys bylo wszystko, a teraz
        kazdy ma swoje

odpowiedz nr 1 - zglos sie do pana P i G chyba jakas kase jeszcze maja
        odpowiedz nr 2 - jak wyzej
        • Gość: hh Re: kolejna spolka zeby zakryc kolejne machlojki? IP: 189.146.169.* 20.06.07, 05:25
          o widac ze historia lubi sie powtarzac! dawniej grajewski i pawlec bussmeni
          polskiej pilki teraz jakis wiekszy cwaniak
    • Gość: rwt Re: Bogaty właściciel Widzewa IP: *.astral.lodz.pl 20.06.07, 08:33
      Więcej takich wiadomości prosimy.
      Suuuuuuuuuuper!
      • Gość: lanka Re: Bogaty właściciel Widzewa IP: *.toya.net.pl 20.06.07, 09:19
        Jakie , kurczę machlojki. Minister Lipiec wymusił założenie spółki, bo inaczej
        groziło wyrzucenie z ligi (nie przyznanie licencji)
        Widzew sie nie palił do tworzenia spółki SA.
        Czytajcie uważniej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka