Gość: gosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 16:17 YES YES YES :) Zobaczym co z tego wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Bogaty właściciel Widzewa IP: 195.69.82.* 19.06.07, 16:22 nie jestem ani fanem ani kibicem klubu ale ciszy fakt, że wszystko idzie w dobrą stronę i gwarantuje rozwój Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Bogaty właściciel Widzewa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.07, 16:54 Świetna wiadomość. No to teraz Widzew się rozwija a łks ... zwija. I co na to wy ełkaesiacy??? Buahahahahaahhaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zigi Rozalski Re: Bogaty właściciel Widzewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 17:34 Super wiadomosc Odpowiedz Link Zgłoś
ww_lodz Re: Bogaty właściciel Widzewa 19.06.07, 17:37 Ja tam jestem za rozwojem obu klubów... Może to dziwne, ale tak jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: Bogaty właściciel Widzewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 18:25 ja także:) jestem generalnie za Łodzią!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anjew Dla mnie Widzew od zawsze, ale nie chcialbym IP: 87.111.45.* 19.06.07, 23:22 zeby LKS zdechl. Derby to wazna rzecz dla Lodzi. Zal patrzec na to, co sie dzieje z klubem Goszczynskiego. Nawet jak wybuduja tam stadion, to przeciez do tego czasu LKS ma grac w Belchatowie... Przeciez to kpina... Ja chcialbym, zeby bylo tak, jak w latach 1996-98, kiedy Lodz rzadzila w polskiej pilce. Oczywiscie, Widzew mistrzem, ale LKS moze byc drugi, hehe. A Legia do bicia, tak kolo 10 miejsca... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek z Łodzi Re: Dla mnie Widzew od zawsze, ale nie chcialbym IP: *.pharm.am.lodz.pl 20.06.07, 11:37 Nic dodać nic ująć. Jestem kibicem Widzewa ale ŁKS-owi również dobrze życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc 1908 Re: Bogaty właściciel Widzewa IP: 32.112.154.* 20.06.07, 02:10 Poczekamy, zobaczymy. Aha, widzew a nie Widzew, jesli lks a nie LKS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiper Re: Bogaty właściciel Widzewa IP: *.math.uni.lodz.pl 20.06.07, 10:10 lepiej zmień lekarza.Ważne aby ŁÓDZKA piłka znów była wielka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibice Łodzi SUPER !!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 19.06.07, 18:56 ZIBI JEST THE BEST !!! POZDRO DLA WIDZEWIAKÓW NA CAŁYM ŚWIECIE !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smat2 Bogaty właściciel Widzewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 19:00 To wspaniała wiadomośc dla fanów Widzewa !!!!!!!! Nieważne ,czy nowy współwłaściciel klubu jest 65 czy 250 na liście najbogatszych Polaków.Istotne jest to ,że lubi inwestować w sport ,interesuje sie nim i wiąże swoje plany z klubem z al.Marszałka Piłsudskiego. Wielkie gratulacje dla Panów Bońka,Szymańskiego i Puchalskiego ,że udało im się ściągnąc kogoś takiego do spółki. Od 3 lat zgodnie z zapowiedziami sprawy w Widzewie idą w jak najlepszym porządku .Słowa Bońka sprawdzają się w 100 % i chwała mu za to . ZIBI JESTEŚ WIELKI również za to ,że nigdy nie obiecujesz gruszek na wierzbie , tylko mówisz PRAWDĘ i prosisz fanów o cierpliwość. ZIBI !!!!!!! DZIĘKUJEMY,ŻE JESTEŚ Z NAMI !!!!!!!! NASZYM KLUBEM RTS ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,KAŻDY W POLSCE O TYM WIE,,,,,,,,,,,,,,,!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smat2 Bogaty właściciel Widzewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 19:03 Wygląda na to ,że trudno będzie o bilety w nowym sezonie. Idę teraz strzelić HARNASIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdro dla Widzewiaków !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyran zaczynamy nowe rozdanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 20:17 tylko Łódzki WIDZEW w naszych sercach on !!! nowa jakość zawitała w WIDZEWIE a niektórzy narzekali na Szymańskiego i Bońka a oni robią swoje i tak trzymać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin Widzew duma łodzian! IP: *.lodz.mm.pl 19.06.07, 20:55 LODZIANIE DZIEKUJA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S.N.W. A teraz My...;D IP: *.toya.net.pl 19.06.07, 21:10 No to sie pocieszylismy z nowego inwestora teraz w lipcu panowie zapierniczać mi po karnety.. Widzew bedzie taki na jaki sobie zapracujemy!!!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haahaa Re: A teraz My...;D IP: 149.226.255.* 20.06.07, 16:12 ja już czekam na ten moment....i po karnecik :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majk_bank Kocham Widzew...wszystko!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 21:21 Kocham Widzew...wszystko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie kibic lodzki klub sportowy widzew 2007 IP: *.lodz.dialog.net.pl 19.06.07, 21:26 fajnie fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michu Re: lodzki klub sportowy widzew 2007 IP: *.lnet.pl 19.06.07, 21:28 ujadaj piesku dalej, tylko to ci zostało a potem wyj z bólu i zazdrości :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: analfabeto Re: lodzki klub sportowy widzew 2007 IP: *.lnet.pl 19.06.07, 21:31 Klub Piłkarski Widzew SA - gdziee masz lódzki klub sportowy w nazwie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Urodzeni Łodzianie Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.lodz.dialog.net.pl 19.06.07, 22:08 Dziekujemy Zibi-to jakis sen i chyba moga spelnic sie marzenia kolejnych pokolen widzewiakow czyli powrotu Widzewa na salony. KP WIDZEW ŁÓDŹ SA-18 CZERWCA 2007r data historyczna i to nie tylko z powodu wczorajszego dnia! Widzewie kochamy Cię, Cała Łódź dziękuje!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodz No w końcu doczekałem się na co liczyłem. IP: *.astral.lodz.pl 19.06.07, 22:09 Brawo Boniek, mój ukochany Klub będzie byc moze miał sponsora z prawdziwego zdażenia. Teraz tylko trochę poczekać..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marti RTS Bogaty właściciel Widzewa IP: *.static.xcore.pl 19.06.07, 22:10 no slicznie :D teraz tylkjo czekam kiedy oficjalnie oglosza koniec lks :D hehhe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszkin Re: Bogaty właściciel Widzewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 22:17 I jak to się ma do starań ŁKS-u ? ano tak,że Widzewem zajmują się odpowiedni ludzie, a łks jest dojony z resztek na bzdurne wyjazdy bez żadnych perspektyw. Nawet dziecko by takiej głupoty nie wymyśliło, jak mędrcy z łks i urzędu razem. Obciach taki, że poprostu szkoda gadać, nie wiem na co liczyli, chyba mieli to w du.., tego nie da się racjonalnie wytłumaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
roosevelt5 Bogaty właściciel Widzewa 19.06.07, 23:03 Czyli wszystko idzie w dobym kierunku. Tak trzymać. A może by tak jeszcze jeden i ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytelnik uważny Panie Bińczyk poczytaj pan jaki budżet miał Widzew IP: *.toya.net.pl 19.06.07, 23:27 I to jest napisane w tej samej gazecie, w której i pan pisujesz i co najgorsze panu płacą za te brednie. Nawet sprawdzić się panu nie chce, na stronach gazeta.pl www.sport.pl/sport/3369913,74217,,,,-2975071,P_SPORT_PODMIOT.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spostrzegawczy taki budzet to był w II lidze 3 lata temu IP: *.toya.net.pl 19.06.07, 23:30 i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Panie Bińczyk poczytaj pan jaki budżet miał W IP: *.astral.lodz.pl 20.06.07, 00:13 Oj cos z tym uważnym czytaniem to nie za dobrze buhaha >i co najgorsze panu płacą za te brednie< dobrze że panu nie płacą za te brednie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cokolwiek wkurzona kolejna spolka zeby zakryc kolejne machlojki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 00:15 znowu nowa społka, juz chyba nei bedzie szans na odzyskanie naszych pieniedzy widzew to klub stworzony na przekręcie. absurd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CHL RTS ULTRA FAN YES, YES, YES! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 00:28 KUPUJEMY KARNETY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: kolejna spolka zeby zakryc kolejne machlojki? IP: *.astral.lodz.pl 20.06.07, 00:50 >znowu nowa społka, juz chyba nei bedzie szans na odzyskanie naszych pieniedzy< 1 - a ile jest ci winna poprzednia spolka która chyba jeszcze istnieje ?? 2 - czy jestes moze tylko adwokatem ?? i co to ma znaczyc "naszych" nasze (wspólne) to kiedys bylo wszystko, a teraz kazdy ma swoje odpowiedz nr 1 - zglos sie do pana P i G chyba jakas kase jeszcze maja odpowiedz nr 2 - jak wyzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hh Re: kolejna spolka zeby zakryc kolejne machlojki? IP: 189.146.169.* 20.06.07, 05:25 o widac ze historia lubi sie powtarzac! dawniej grajewski i pawlec bussmeni polskiej pilki teraz jakis wiekszy cwaniak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rwt Re: Bogaty właściciel Widzewa IP: *.astral.lodz.pl 20.06.07, 08:33 Więcej takich wiadomości prosimy. Suuuuuuuuuuper! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lanka Re: Bogaty właściciel Widzewa IP: *.toya.net.pl 20.06.07, 09:19 Jakie , kurczę machlojki. Minister Lipiec wymusił założenie spółki, bo inaczej groziło wyrzucenie z ligi (nie przyznanie licencji) Widzew sie nie palił do tworzenia spółki SA. Czytajcie uważniej. Odpowiedz Link Zgłoś