Gość: sebex IP: 83.1.125.* 26.06.09, 19:32 moze mi ktos doradzic, co musze wiedziec o tej puszce ,tak zeby sprzedawca mnie nie okantowal Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miikrofalomaniak Re: Mikrofalowka IP: 208.77.19.* 12.07.09, 09:31 *powinna mieć podtlenek i 2 dyfuzory * wirujący świetlny talerz też musi być * bez autopilota sie nie może obejśc * poczwórne lektrody spawalinicze bylyby dobrym dodatkiem * powinna też mieć obrotowe kołpaki oraz drewniany spoiler * dobry agregat chlodzniczy zeby nie przegrzewała sie * powinna skrobać ziemniaki i sama frytki robić * i najwazniejsze, powinna cie zadowalac seksualnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośćówka Re: Mikrofalowka IP: *.inowroclaw.mm.pl 12.07.09, 20:42 "moze mi ktos doradzic, co musze wiedziec o tej puszce " Musisz wiedzieć że ta puszka niszczy wszystkie mikro i makro elementy niezbędne dla Twojego organimu. Ponadto może działać rakotwórczo na Twój organizm. Możesz w to wierzyć co tutaj napisałem albo nie. Wybór- kupić czy nie, należy tylko do Ciebie. Dla producentów tego badziewia ich wyroby są bezpieczne dla zdrowia tak jak wyroby zawierające składniki E.... zwane konserwantami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Mikrofalowka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.09, 21:59 ale Cynbał z Ciebie !!! kiedyś były szkodliwe teraz nie sa juz az tak szkodliwe inne czasy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Re: Mikrofalowka IP: 83.1.119.* 12.07.09, 22:39 Wszyscy jesteście siebie warci i wszyscy macie jednakowe braki w edukacji. A tak nawiasem co to jest "Cynbał" i czemu z dużej litery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikrofalomaniak Re: Mikrofalowka IP: 208.77.19.* 13.07.09, 08:11 przeczytaj z 10 razy to co ja napisalem i cymbalów nie slychaj, tlyko ja mam racje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Mikrofalowka IP: 83.238.199.* 13.07.09, 21:23 "ale Cynbał z Ciebie !!! kiedyś były szkodliwe teraz nie sa juz az tak szkodliwe inne czasy!! " Jesteś pusta i naiwna jak większość kobiet. Typowy charakterek babski. (sorry) Człowiek radzi bo skądś takie informacje uzyskał i chciał ostrzec potencjalnych klientów a ty prostaczko zaczynasz od wyzwisk. Przypuszczam że posiadasz takie urządzenie i chcesz uspokoić własne sumienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebex Re: Mikrofalowka IP: 83.1.125.* 13.07.09, 18:18 Szanowni Panstwo bez obrazy ale mam to a dupie czy mikrofala jest zdowa ,czy nie ,chce wiedziec NA CO ZWROCIC UWAGE przy zakupie .I bez tepych gadek niechcesz pomoc to sie wypałuj ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Mikrofalowka IP: 213.172.181.* 14.07.09, 14:54 Sebex nie przejmuj się, na tym forum większość dzciaków siedzi i sie tu wyładowuje gdyż nie mają zainteresowań i jedną ich rozrywką jest net :)) Ja Ci nie pomogę, ale idź do agd i tam chłopaki napewno Ci dobrze doradzą. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Re: Mikrofalowka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 16:54 Ja polecam Ci kupić z grillem. Idź do sklepu, upatrz sobie model, zobacz cenę i sprawdź czy byś tego modelu nie kupił taniej w internecie. W Tarnobrzegu jest ogólnie drogo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś