Dodaj do ulubionych

Korki -programista -Java:)Pilne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

20.06.07, 09:40
Witam:)Mój mąż potrzebuje krótkich korepetycji z oprogramowania Java.To ma
być naprawdę krótki programik do napisania.Bardzo proszę o odpowiedz
programistów z Łodzi.Bardzo zależy mojemu mężowi na czasie.Oczywiście mój mąż
zapłaci za konsultacje.W tej chwili mój mąż jest w pracy ,ale jak ktoś
odpisze to oczywiście przekażę tę informację.Telefon kontaktowy mile
widziany ,mój mąż oddzwoni(mogą też być e-maile).Z góry dziękuje i
pozdrawiam:)
Obserwuj wątek
    • fauve Re: Korki -programista -Java:)Pilne!!!!!!!!!!!!!! 20.06.07, 13:17
      Krótki to sobie może być, tylko co ma robić, z czym, na czym i w jakim czasie?

Pozdr
      • ewela282 Re: Korki -programista -Java:)Pilne!!!!!!!!!!!!!! 20.06.07, 16:53
        Podaj przynajmniej swój numer GG to mój mąż Ci wytłumaczy.
    • dziad_borowy Re: Korki -programista -Java:)Pilne!!!!!!!!!!!!!! 20.06.07, 15:35
      Mam nadzieje, ze "moj maz" oddzwoni osobiscie, a nie przez "moja zone".
      Dzierżżż!!!
      • ewela282 Re: Korki -programista -Java:)Pilne!!!!!!!!!!!!!! 20.06.07, 16:52
        Oddzwoni sam , tylko w ciągu dnia pracuje i wraca póżno , a ja jestem w domu i
        z całym szacunkiem , ale mój mąż w przeciwieństwie do Was zachowałby się jak
        facet i podał przynajmniej e-maila -chyba że wy nie jesteście programistami!
        • ewela282 Re: Korki -programista -Java:)Pilne!!!!!!!!!!!!!! 20.06.07, 16:57
          Zadałam to pytanie , bo naprawdę szukam odpowiedzialnych i inteligentnych ludzi!
          Ludzi po studiach , a ty "dziadzie" jesteś odważny bo nie podałeś swoich danych!
          Każdy jest taki mądry jak go nie znają!Mój mąż jest 100% facetem i nie owija w
          bawełne , jak co nie którzy-prawda "dziadzie"?Jeszcze jedno masz skończone
          studia "dziadzie"?
          • aaa202 Ciekawa reakcja 20.06.07, 17:06
            • lavinka Re: Ciekawa reakcja 20.06.07, 18:38
              Bo się dziad do jej rodziny wtrąca :)))
          • brite Re: Korki -programista -Java:)Pilne!!!!!!!!!!!!!! 20.06.07, 17:21
            ewela282 napisała:

> Mój mąż jest 100% facetem

uu, to kiepsko, bo każdy programista powinien być choć w 1% niezgułowaty.
            • ewela282 Re: Korki -programista -Java:)Pilne!!!!!!!!!!!!!! 20.06.07, 17:37
              Mój mąż nie jest programistą , tylko akurat na studiach ma programowanie
              • aaa202 Ach, to on NIE ukończył studiów. Ojej. 20.06.07, 17:40
              • miejskie_narty Re: Korki -programista -Java:)Pilne!!!!!!!!!!!!!! 20.06.07, 17:41
                He he - może niech Żona Stuprocentowego Męża da za niego ogłoszenie na jakimś
                specjalistycznym portalu z opisem co, na kiedy i za ile chciałaby mieć
                wykonane?:)
                • aaa202 A pódzies ty! 20.06.07, 17:45
                  Kupowanie prac zaliczeniowych się propaguje, taaak???
                  • miejskie_narty po prostu chcę pomóc: 20.06.07, 17:48
                    mogę mu to zrobić za połowę ceny chrząszczozbieraczokilogramogodziny, a co!
                    • aaa202 zapowietrzyłam się w oburzeniu świętem 20.06.07, 17:54
          • dziad_borowy Re: Korki -programista -Java:)Pilne!!!!!!!!!!!!!! 20.06.07, 19:14
            :-D
            Prawdopodobnie jestem bardzo, stuprocentowo meski, bo w kazdej wypowiedzi
            podaje swojego maila. Powiedz "mojemu mezowi", ze te literki przy
            slowie "autor", a pozniej @gazeta.pl to wlasnie moj mail. Az trudno mi
            uwierzyc, ze nie jestem programista.
            Tak wiec, jak widzisz podalem swoje dane zono "mojego meza", nie owijam w
            bawelne i co gorsza mam skonczone studia (hoho to ci wyczyn!!)
            Dzierżżż!!!
    • miejskie_narty po dwóch dniach walki pokonałem Vistę 20.06.07, 17:43
      więc może i z Jawą (może z "Dżawą" zabrzmi profesjonalniej?) dam radę?
      • miejskie_narty i to SAM! bez korepetycji!!!! 20.06.07, 17:46

• aaa202 Niektórzy po prostu mają lepsze żony. 20.06.07, 17:47
          • miejskie_narty że niby jak żona nie wyręcza na forum, to się stu 20.06.07, 17:51
            procentów nie ma?
            • aaa202 100% się ma, kiedy się podaje mail lub dzwoni, 20.06.07, 17:56
              tyle zrozumiałam.
              Słyszałam też, że prawdziwi mężczyźni nie instalują sobie firewalla, a swoje ip
              umieszczają w sygnaturce.
              • misiomis Re: 100% się ma, kiedy się podaje mail lub dzwoni 20.06.07, 18:38
                Poza tym prawdziwy facet programuje w asemblerze. Javy się nie tknie,
                co tłumaczy zaistniałą sytuację.
                Ja się szacuję na 52%, wię bym się nadawał, ale sam mam zaległości.
                Tak na za dwa tygodnie bym się wyrobił. To się mieści w kategorii 'pilnie'?
                • lavinka Re: 100% się ma, kiedy się podaje mail lub dzwoni 20.06.07, 18:40
                  Się skończy na tym,że będziesz za niego na zajecia chodził :)))
                  • misiomis Re: 100% się ma, kiedy się podaje mail lub dzwoni 20.06.07, 19:18
                    lavinka napisała:

> Się skończy na tym,że będziesz za niego na zajecia chodził :)))

Raczej za niego je opuszczał : )
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka