Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ceny kozaków

03.12.12, 12:13
    cześć,
    jestem na etapie kupowania kozaków za zimę.
    czarne, skórzane.
    Te które są w sieciówkach typu CCC np Lasocki kosztuja około 300 zł.
    W sklepach obuwniczych ceny są wieksze około 400. Jakośc dla mnie porownywalna.
    Zastanawiam się czy cena 300 to dużo, mało, w sam raz za normalne, najzwyklejsze na swiecie kozaki skórzane?
    Obserwuj wątek
      • shellerka Re: ceny kozaków 03.12.12, 12:16
        moje obserwacje są takie, ze sklepy w tym roku odpuściły i kozaki odnoszę wrazenie sa tańsze niż w roku ubiegłym. wreszcie! bo w zeszłym roku podchodziły już w większości sieciówek typu prima moda, czy inne quazi pod tysiaka, a w tym roku całkiem ładne da sie kupić za 300 -500 zł.

większość jest praktycznie taka sama jak w zeszlym sezonie, więc sądzę że zwyczajnie im nie zeszły w tych kosmicznych cenach.
      • kbjsht Re: ceny kozaków 03.12.12, 13:43
        300 to chyba takie w miarę niezłe kozaki, w których już 2 zimy można pochodzić, albo bynajmniej ja tak mam :)
        • wielkafuria Re: ceny kozaków 03.12.12, 14:48
          te kozaki ktore mam teraz mają trzeci rok i najwyższa pora zeby je wymienić chociaż oprócz wymiany obsaców rok temu nic sie z nim nie dzieje. mimo wszystko wiadomo ze uzytkowanie robi swoje. Kozaki w sklepach nie podobaja mi sie w ogóle - tzn te skorzane...
          te nie - skórzane są piekne ale założe się ze beda do wywalenia po pierwszym sezonie jesli nie wczesniej...
          • aqua48 Re: ceny kozaków 03.12.12, 20:27
            Dzisiaj widziałam w normalnych sklepach z obuwiem piękne kozaki w cenie około 350 zł. Wybór był spory. Gdyby nie to, że mam, to pewnie dałabym się im uwieść.
          • kbjsht Re: ceny kozaków 05.12.12, 13:19
            mi też w sklepach z butów i okryć wierzchnich się praktycznie nic nie podoba. elegantszego płaszcza szukałam miesiąc i nie znalazłam, więc dałam sobie spokój w tym roku, trudno, mam puchową kurtkę.
            • wielkafuria Re: ceny kozaków 05.12.12, 13:42
              ja wczoraj kupiłam w małym sklepiku, od polskiego producenta.
              proste, klasyczne, czarne oficerki w cenie 300 zł.

i pytanie :) pan poradził zeby posmarowac je gliceryna wtedy nie bedzie sol osiadac.
              a jak juz osiądzie to latwo bedzie sie jej pozbyc nie uszkadzajac skory.
              potwierdzacie?
              bo ja zawsze zapastowywałam na amen buty dobrą pastą i polerowałam później.
              a sól wywabiałam octem.
          • hildegarda-z-plocka Re: ceny kozaków 09.12.12, 14:12
            no co ty? jakie nie-skorzane są piekne i ladniejsze zdecydowanie od skorzanych? mozesz zarzucic jakims llinkiem?
      • maitresse.d.un.francais Re: ceny kozaków 07.12.12, 19:16
        wieksze

Wyższe.

300 jednostek lokalnej waluty to w Polsce norma, w Niemczech - drogo.
      • ladyjm Re: ceny kozaków 10.12.12, 09:52
        IMHO 300zł to mało za kozaki ze skóry ALE po świetach zaczynają się wyprzedaże więc moze zaczekaj jeszcze 3 tygodnie jeśli mozesz :)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka