Dodaj do ulubionych

Pies do wziecia - pilne !!!

IP: *.toya.net.pl 12.06.03, 12:28
Od kilku dni pod moim blokiem koczuje pies. Jest to duzy jasnobrazowy kundel
, bardzo lagodny i wychudzony. Czy komus z forumowiczow zginal pies ? A moze
ktos chcialby go przygarnac ? Moze uda sie go uratowac przed schroniskiem ...
Obserwuj wątek
    • Gość: Maruda /nt/ Więcej szczegółów!!Może ktoś szuka!!Marmurowa wie? IP: *.tvsat364.lodz.pl 12.06.03, 13:03
      • Gość: aga Re: Więcej szczegółów!!Może ktoś szuka!!Marmurowa IP: *.toya.net.pl 12.06.03, 14:23
        Marmurowa nie wie , nie chcialabym , zeby trafil do schroniska ! Pies
        "zamieszkal" pod blokiem na Dabrowie , ul. Uminskiego przy petli tramw. 13, 7.
        Na razie znalazlam jedna osobe , ktora moze go wezmie. Mam czekac na odpowiedz
        do wieczora.
      • Gość: aga Re: Więcej szczegółów!!Może ktoś szuka!!Marmurowa IP: *.toya.net.pl 12.06.03, 14:39
        Siersc krotka , jasnobrazowa , ogon dlugi , uszy oklapniete. Jest dosc mocnej
        budowy , chociaz przez te poniewierke dosc chudy. Ale chyba szybko odzyska wage
        - juz kilka osob podarowalo mu resztki z obiadu :)
        • Gość: Maruda Ważne... IP: *.tvsat364.lodz.pl 12.06.03, 22:17
          Ważne, żebyś dała znać na Marmurową, że takiego psa masz, może zrobiła mu jakies szybkie zdjęcie i dała na Marmurowej jak najwięcej szczegółów, bo może ktoś go szuka, a tam zawsze poszukiwacz wędruje w pierwszej kolejności. Pozdrawiam i życzę, by piesek znalazł szybko dom.
          • Gość: aga Re: Ważne... IP: *.toya.net.pl 13.06.03, 00:14
            Problem w tym ,ze nie moglam go wziac do domu (ze wzgledu na mojego psiaka) i
            niestety stalo sie nieszczescie - pies przestraszyl sie podpitego przechodnia i
            zlapal go za noge. Nie bylo mnie przy tym wiec nie wiem dokladnie jak to sie
            stalo. W kazdym razie zabrano go na obserwacje. Teraz pluje sobie w twarz ,ze
            nie wzielam go od razu na szczepienie , chcialam to zrobic jutro... W dodatku
            sama musialam zalozyc mu smycz bo hycel sie go bal. Biedny psiak myslal ,ze
            zabiore go w koncu do domu. Zaczal juz spac pod moja klatka i probowal wejsc ze
            mna do mieszkania. Mam nadzieje ,ze dobrze go tam potraktuja , chociaz facet ,
            ktory go zabieral byl dosc nieprzyjemny :( Po dwoch tygodniach zostanie
            przewieziony do schroniska wiec nadal szukam dla niego domu. Niestety osoba ,
            ktora byla nim zainteresowana zrezygnowala.

W kazdym razie dzieki za odzew.

Pozdrawiam
    • marjory_m WAŻNE!! 12.06.03, 22:21
      Sprawdź czy reaguje na imię Portos i słowo "kanapeczki"
      • Gość: aga Re: WAŻNE!! IP: *.toya.net.pl 13.06.03, 00:23
        Niestety , nie zdazylam tego sprawdzic (patrz post wyzej). Zostal zabrany na
        obserwacje , na ul. Chocianowska. Mam nadzieje ,ze nie pomylilam ulicy.
        Ustalenie miejsca nie powinno byc trudne , jest chyba tylko jeden taki punkt w
        Lodzi. Dodam jeszcze ,ze pies jest bardzo posluszny , podaje lape i bardzo lubi
        byc glaskany i przytulany. Jest przyzwyczajony do chodzenia na smyczy. Mam
        nadzieje ,ze znajdzie sie wlasciciel bo psina jest przerazona.

Pozdrawiam
      • Gość: aga Re: WAŻNE!! IP: *.toya.net.pl 13.06.03, 10:14
        Oczywiscie pomylilam nazwe ulicy ! Pies jest w lecznicy przy ulicy
        Chocianowickiej , tel 684 40 38. Dzwonilam tez na Marmurowa.
    • Gość: katarzyna Re: Pies do wziecia - pilne !!! IP: *.lodz.gazeta.pl 18.06.03, 10:17
      i co z tym psiakiem, szkoda mi go bardzo jesli bedziesz wiedziec cos wiecej co
      sie z nim dzieje to napisz.

dobrze, ze jeszcze ktos przejmuje sie losem zwierzat.
      • Gość: Maruda Re: Pies do wziecia - pilne !!! [Red] IP: *.tvsat364.lodz.pl 18.06.03, 11:09
        To jeśli nadal tam jest psiak, może jakieś zdjęcie w Gazecie i mała notka?
        Miło wiedzieć, że 'gazetowi ludzie' też tu zaglądają i tez przejmują się losem zwierzaków :)
    • Gość: Maruda Czy coś się wyjaśniło? /nt/ IP: *.tvsat364.lodz.pl 18.07.03, 01:07
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka